Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondolják itt az emberek, hogy akár felelőtlenség is lehet látatlanban kijelenteni, hogy csalja a másikat a párja?
Nem annyira ismerem az oldalt, nem lógok itt folyton, de azért pár ilyen kérdést láttam, ha a nő aggódik, hogy a férfi csalja, akkor sok az olyan válasz, hogy ne sárkánykodjon, ne legyen paranoiás, hagyja élni szegény pasit, sőt, amíg őt szereti és hozzá megy haza, addig nem is baj.
Ha meg fordítva vannak a nemek, akkor minden gyanús, szabad vájkálni a másik privát szférájában, esetleg másokra hallgatni, mert a nők hazudnak magukról, 3-mal meg kell szorozni a partnereik számát, meg ilyenek. Ha pedig bármilyen minősítésben is színes bőrű férfi van a képben, akkor pláne.
A párom a fejébe vette, hogy megcsalom, kiírt ide kérdést, és többen is beírták, hogy igen, csalom, nyomozza csak ki. Pedig soha nem csaltam meg.
Bántalmazás lett a vége.
Nem okolom a válaszolókat, csak azért mégsem ártana kicsit körültekintőbbnek lenni, és nem itt kiélni a keserű nőgyűlöletet, ribizést olyanokon, akikről nem tudjátok biztosra, nem tudjátok miféle pszichopatát bujtogattok éppen fel.
Aki normális válaszoló (szerencsére sokan vannak), ne vegye magára.
Én nem válaszoltam arra a kérdésre.
Viszont amit a kommentelők írnak, azok csak vélemények, mindenki leírja, ki mit cselekedne a kérdező helyében.
A kérdező így átnézi a lehetőségeket, hogy több oldalról, más szemszögekből is lássa a dolgot, viszont a döntést magának a kérdezőnek kell meghozni, mert ha jó, akkor neki lesz jó, ha nem akkor meg rajta csattan az ostor. (Bocsi ezért az iróniáért)
Egyszóval a vélemény és a tanács közt sok a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!