Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm vásárlás mániás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm vásárlás mániás. Tudok változtatni rajta?

Figyelt kérdés

Lassan három éve vagyunk együtt barátnőmmel, az elején még teljesen normális volt ebből a szempontból. Egy idő után viszont elkezdtek átalakulni a randijaink, akárhová mentünk be kellett nézni vásárolni valahova (ékszer, ruha, egyéb dolgok). Ez még annyira nem zavart, hiszen a nők többsége szeret vásárolni. De mostanában viszont már úgy érzem minden gondolata a vásárláson forog. Semmit nem tud élvezni, csak azt, ha nézelődhet a boltokban vagy a neten. Bármit csinálunk, egy idő után előveszi a telót és nézegeti boltokat. Elszórja az összes pénzét, semmi megtakarítása sincs. És ezt úgy csinálja, hogy szeretne hamarosan gyermeket tőlem. De tenni semmit nem tesz azért, hogy legyen egyáltalán egy hitelre önerőnk.

Röviden az összes gondolata a vásárláson forog, nem érzem úgy, hogy pénzügyileg stabil lehetne vele a jövőm és a változást pedig csak ígérgeti, de nem történik semmi.

Hogyan tudnék segíteni neki? Lassan már kezdem én feladni és a szakításon jár az eszem.

Én 25F, ő 26N.

2020. máj. 26. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valamit kompenzál vele. Olyan ez, mint a drog, vagy az alkohol. Történt mostanában valami rossz az életében?
2020. máj. 26. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tudsz rajta változtatni, csak ő tud változni és ő is csak akkor ha tényleg akar.

Amíg fel se ismeri problémát addig meg nagyon nincs is hogy változtasson.

(a gyerek témát te vagy ő erőlteti? csak mert akár a vásárlás is lehet egy menekülés számára a nyomasztó dolgok elől)

2020. máj. 26. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én ismerősi körömben is van ilyen nő. A párja már teljesen ki van borulva. Nem tudott vele kezdeni eddig semmit. Mindig csak a balhé.
2020. máj. 26. 14:39
 4/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ez mindenképpen valami mentális eredetű kompenzáció.

Lehet a figyelmét akarja elterelni valamiről, vagy a vásárlás okozta pillanatnyi örömre van ráfüggve, mert valamivel az életében nincs kibékülve.

Én akkor vagyok (voltam) hajlamosabb ilyesmire, mikor kizökkenek a megszokott kerékvágásból és valami változás állt be az életemben (új munkahely, költözés stb stb.) Megtanultam kezelni ezt, de ez nálam régen visszatérő mintázat volt és mindig a komfortzónámból való kimozduláshoz volt köze.

Érdemes lenne rájönni, hogy nála mi lehet a háttérben, mert szinte biztos, hogy van valami.

2020. máj. 26. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem engedi, hogy segíts neki akkor nehéz lesz

Biztos hogy van mogotte valami de egy harom eves kapcsolatban ezt mar megkene tudni beszelni

2020. máj. 26. 17:23
 6/8 Savlekotő ***** válasza:
100%

Iszonyatosan rá lehet erre függeni erre,viszont a vásárlás tünet,olyan mint a túl zabálás,itt van valami lelki gond.

70F

2020. máj. 26. 17:34
 7/8 Parasztgyerek ***** válasza:
100%
Én 1 évig éltem együtt hasonló kaliberű nővel. Megkért segítsek neki gazdálkodni a pénzével. Nem hallgatott semmire, amit mondtam. Persze igényei lettek volna a jövőbeni körülményekre. Sok gondolkodás után szakítottam, ilyen felfogású emberrel nem lehet hosszú távra tervezni. Vagyis nem volt bátorságom, hiába szerettem..
2020. máj. 26. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
16%
Majdnem minden nő ilyen, mindnek van 70 pár cipője, 200 felső, 50 melltartó, 120 nadrág, stb. De persze nincs mit felvenni... Miközben egy pasi egy hétig 2-3 pólóban elvan (a legtöbb)
2020. máj. 26. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!