Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondolják itt az emberek, hogy akár felelőtlenség is lehet látatlanban kijelenteni, hogy csalja a másikat a párja?
Nem annyira ismerem az oldalt, nem lógok itt folyton, de azért pár ilyen kérdést láttam, ha a nő aggódik, hogy a férfi csalja, akkor sok az olyan válasz, hogy ne sárkánykodjon, ne legyen paranoiás, hagyja élni szegény pasit, sőt, amíg őt szereti és hozzá megy haza, addig nem is baj.
Ha meg fordítva vannak a nemek, akkor minden gyanús, szabad vájkálni a másik privát szférájában, esetleg másokra hallgatni, mert a nők hazudnak magukról, 3-mal meg kell szorozni a partnereik számát, meg ilyenek. Ha pedig bármilyen minősítésben is színes bőrű férfi van a képben, akkor pláne.
A párom a fejébe vette, hogy megcsalom, kiírt ide kérdést, és többen is beírták, hogy igen, csalom, nyomozza csak ki. Pedig soha nem csaltam meg.
Bántalmazás lett a vége.
Nem okolom a válaszolókat, csak azért mégsem ártana kicsit körültekintőbbnek lenni, és nem itt kiélni a keserű nőgyűlöletet, ribizést olyanokon, akikről nem tudjátok biztosra, nem tudjátok miféle pszichopatát bujtogattok éppen fel.
Aki normális válaszoló (szerencsére sokan vannak), ne vegye magára.
A palid egy elmebeteg, gyk nélkül is az. Egy ilyen nyomoréknak csak indok kell, hogy erőszakos legyen, máshonnan szedte volna elő, ha nem innét.
Nyilván gáz itt a sok nőgyűlölő, agresszív barom, de egy épelméjű férfi nem vette volna fel ezeket a kommenteket.
Gratulálok ahhoz egyébként, hogy megszabadultál tőle legalább, sajnálom, hogy bántalmazott, ez egy szörnyű dolog.
Ezek a kérdések úgy vannak feltéve, hogy mi, ismeretlen idegenek mit gondolunk arról a dologról, amit az illető egyoldalúan leír.
Mi megmondjuk, mit gondolunk. Hogy ezzel az információval mit kezd az illető, nem a mi dolgunk és nem a mi sarunk.
Most te is általánosan kérdezel, mit vársz válasznak? Hogy én, XY elmondjam, hogy hogyan gondolkodik az összes válaszoló SZERINTEM?
Figyelj, én nem válaszoltam arra a kérdésére, csak láttam, és amiket belinkeltél, azokra se. De szerintem inkább köszönd meg a válaszolóknak, hogy ezáltal megszabadultál a pszichopatától.Sajnálatos, hogy megütött,viszont gyik nélkül is ez lett volna a vége, esetleg később sokkal durvábban bánt, mert az általa képzelt bűneid miatt sokkal több agresszió gyűlik benne.
A másik az, hogy akkora papucs nem lehetett az alapján, amit a kérdéséhez írtál. Megkeresett egy lány (az nem most volt, 2019-es sztori állítólag!),azzal, hogy a pasid ki tudja mióta próbálja megdönteni. De te állítod, hogy eddig egy ártatlan bárányka volt. Na, persze. Én elhiszem, hogy te azt hitted, de az is biztos, hogy azért, mert azt akartad hinni! Arról nem a gyik tehet, hogy vakká váltál egy pszichopata mellett. Nem te vagy az első és nem is az utolsó.
Tudom, hogy nem a gyik hibája, ezt le is írtam a kérdésben, nem fog egy nyomi oldal pszichopatává tenni senkit, csak szerintem még többet rontott a helyzeten, hogy összetalálkozott a hozzá hasonló nyomikkal, pl. az egyik olyannal jött neki privátban, hogy szagolgassa a bugyijaimat, vegye ki őket a szennyesből, mert a szag elárul majd, hogy mással voltam, nyomkövetőzzön, ribi vagyok, stb., szóval akár veszélyes is lehet ez az egész, mert amiket mindenféle suttyó ír nagy pofával, anonimitás mögött, az a való életben csattan majd valakin.
Négyszemközt volt egy s---eggnyaló papucs, arról fogalmam sem volt, hogy meg akar csalni, ő mindig azt mondta, hogy mélységesen elítéli az ilyesmit, nincs szitu, amikor elfogadott lenne, előbb ölné meg magát, meg hasonlók.
De azt beismerem, hogy a csajnak kellett volna hinnem, csak amikor az az egész történt, és kérdezősködtem, akkor krokodilkönnyekkel sírt, hogy miért nem tudok bízni benne, soha nem tenne ilyet, és a kollégái is azt mondták, hogy a csaj nem normális, ne is figyeljek rá.
Nem állítom, hogy ártatlan bárányka volt, dehogy is. Csak nem mutatta még ki a foga fehérjét. Első 2 év távkapcsolat volt alapból, utána pedig az volt, hogy nem volt közös társaságunk, családunkkal sem találkoztunk sokat közösen, tehát kettesben elvoltunk a saját buborékunkban, így könnyű volt tartani neki az álarcot. Tavaly költöztünk össze, akkor kezdett csak pár hónap után előjövögetni az igazi arca, de azt is önbizalomhiánnyal és traumákkal magyarázta, minden összeszólalkozásnál sírdogált, bocsánatért könyörgött.
Én nagyon erősen hiszem, hogy még egy szakembert is meg tudna téveszteni.
Én is azt gondolom, mert a pszichopaták pont ilyenek. Túl kedvesek eleinte és a környezetük is annak látja őket. Sok szakembert is meg tudnak téveszteni. Az sem véletlen, hogy "buborékban" éltetek, jól fel van ez építve.
Én nem hibáztatlak téged, ezért is írtam, hogy nem te vagy az első, se az utolsó. Sokakat meg tudnak téveszteni. De az a baj, hogy akik most elgondolkodnak a kérdéseden, pont a normális réteg. Azzal max.azt tudod elérni, hogy más hasonló kérdésre nem mernek válaszolni. Akik olyanokat írnak, hogy szagolgassa a bugyidat, pont nem fogja elriasztani, sőt! Attól, hogy te leírtad, hogy nem csaltad meg, nekik ugyanúgy meggyőződésük, hogy megcsaltad. Ugyanolyan "épek", mint az exed. Mivel az oldal marad, max.annyi változás történhetne, hogy még kevesebb lesz a normális válaszoló és több az abberált.🤷
Szerintem csak örülj, hogy megszabadultál tőle, és soha ne nézz vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!