Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szegény gyári munkás lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szegény gyári munkás lány már főnyereménynek tekint egy mérnök pasit?

Figyelt kérdés
ápr. 9. 16:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
43%
Bárki képes, akkor miért nem csinálja? Jobb megszakadni a szalag mellett, mint az irodában ülni a laptop előtt?
ápr. 9. 17:37
 12/41 anonim ***** válasza:
63%

Ha a mérnök dagadt és ronda , akkor az összes előnyét elvesztette.

Üdv egy melós lány

ápr. 9. 17:48
 13/41 anonim ***** válasza:
83%

10 Nem csak ezért nincsenek különbségek, hanem azért is, mert olyan elbszott fizetések vannak mindenhol, hogy diplomások hadai happolják el a képzettséget nem igénylő munkákat is, mert ott jobb a fizetés. Szóval egy random gyári munkás lehet egy full intelligens diplomás ember is aki mondjuk nem 280 nettóért akart az irodában dolgozni, ahol normális fizetés helyett gyümölcsnap van meg ingyen kávé.

Persze a diplomás állásoknál ott az előrelépés ígérete, de nem mindenki van olyan helyzetben, hogy kényelmesen megvárhassa, hogy majd talán idővel, ha elég szimpatikus a team leadernek akkor előléptessék vagy kapjon emelést. (Nem véletlenül job hopperkedik mindenki, mivel általában az emelésre várhatnak, de új helyen ki tud alkudni jobb fizetést, csak ugye a munkahelytalálás sem olyan könnyű, diplomásként sem.)

ápr. 9. 18:03
 14/41 anonim ***** válasza:
53%

Hát persze, ha 3 műszakban akarsz megszakadni.

De van az a pénz, amiért érdemes menni. Csak beszélgetni ne kelljen a kollégákkal, mert az ember agya kisül.

ápr. 9. 18:09
 15/41 anonim ***** válasza:
74%
Ja, de hogy a kérdésre is válaszoljak, én mondjuk raktárban dolgoztam, meg most is webshop rendeléseket csomagolok, szóval nem nagy presztízsű munkák, de a szegénytől távol állok, van saját lakásom, félre tudok tenni eleget úgy, hogy sok pénzt elszórok azért a saját örömeimre, ha valaki a fizetésével akarna lenyűgözni, szerintem bolondnak nézném, szóval nem árt előbb kicsit megismerni az illetőt, mielőtt azt hiszed, hogy atomjó vagy nála.
ápr. 9. 18:11
 16/41 anonim ***** válasza:
53%

Én pl nem. A legtöbb mérnök ronda, dagadt. Nem feltétlenül okosak se, pl ismerek olyan mérnököt aki gyülis.

Attól hogy többet keresnek, nem biztos hogy jobban is élnek. A pénzesebbek általában saját maguktól is sajnálják a pénzt. Nálunk a mérnökök nagy részének nincs kocsija, biciklivel/tömegközlekedéssel járnak mindenhova. "Torkos napokon" mennek csak étterembe, akkor is pereputtyostól, nagyszülőkkel, gyerekkel, úgy kiöltözve mintha esküvőre mennének (még akkor is ha valami kifőzde kategória a hely).

Mire spórolnak? "Majd a gyereknek lesz pénze amit örököl. "

Hát köszi szépen, én magamra költök inkább. Én még éééllllni akarooooook! 😂

Csóróbb/fizikai munkát végző pasik sokkal normálisabbak.

Pl karbantartó, szerelő.

ápr. 9. 18:39
 17/41 anonim ***** válasza:
41%
#1, te max. kávét főztél akármilyen "irodán"... "higyjék" meg "loboktatod", ehhh...
ápr. 9. 19:12
 18/41 anonim ***** válasza:
43%

"Egy szegény gyári munkás lány már főnyereménynek tekint egy mérnök pasit?"

Nem, mitől lenne az?

ápr. 9. 20:45
 19/41 A kérdező kommentje:
Ha más miatt nem akar az egzisztenciája miatt mert egy mérnök általában jóval többet keres és jó életszínvonalat visz.
ápr. 9. 21:09
 20/41 anonim ***** válasza:
33%

Általában - nem mindig

jóval - 10-20%

ápr. 9. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!