Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tàntorít el az adott fèrfitól ha kiderül róla, hogy nagyon szegény?
Kérdező amit írsz teljesen érthető. Én azt gondolom ha 250-350 nettó között keres egy férfi stabilan az is csóró de rendben van. Én is 300 ezres átlag vagyok Pesten. És annyi biztos menne hogy ha elhívok egy randira egy nőt , akkor én fizetek.
Viszont sok helyen a túlzott anyagias dolgokat is hallani. Mikor egy férfival már akkor kizárt lesz az ismerkedés ha nem keres 800 ezret meg nincs lakása Pesten (ami 50 Misi alatt már nincs ) érted ? Szóval amit a ferfiak 60/70% nem tud teljesíteni és bizonyos nők akkor is elvaraják hogy te tudd.
Én férfiként is szarul érzem magam, ha kisegít a pàrom.
Nos, ettől függetlenül szerintem a pénzgazdàlkodàssal kapcsolatos kérdések fontosak az ismerkedésnél.
Kizáró ok.
A gyerekeimen és (ha szükség lesz rá, akkor) a beteg/öreg családtagjaimon kívül nem tartanék el senkit. Főleg nem egy ép, egészséges férfit. És persze engem sem kell eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!