Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen helyzetben levő férfi találhat partnert?
Önkormányzati főbérletben lakik, 100 kg /180 cm, legmagasabb végzettsége érettségi, de van egy 4 éves szakmunkás sulija is.
Tapasztalatlan a nők terén mert fiatal korában fejébe vette hogy túlsúlyos férfiként neki nem lehet átlag testalkatú barátnője. Még mindig ez gátolja, lefogyni nem tud de szintèn duci nőket nem tartja szexre vonzónak. Inkább egyedül él kutyákkal és macskákkal de a lelke már évek óta társa vágyik. Semmi érzéke nincs a idegen nyelvekhez (megelőzve hogy tanácsként ezzel legyen idegesítve). Stabil munkahelye van 10 éve ami csak 300 ezer körül fizet. Próbált másik munkát keresni de ahol lényegében több lett volna a fizetés ahhoz más irányú képzettség kell vagy nyelvvizsgák és diploma. Ezek hiányában nem tud váltani. Szüleitől sose kapott segítséget, halálukkor összesen pár 100 ezer Ft-ot kapott. Amit ráadásul 3 lány testvérével is el kellett osztani.
Van esélye így egy normális személyiségű és külsejű nővel megismerkednie vagy kuka ?
35/F
Kuka.
Normális személyiség híján sokkal többet vár el, mint amit nyújtani tud.
1
Mire gondolsz? Én a légynek nem ártottam soha. Miért lenne rossz a személyiségem?
Êvek óta itt nyekeregsz nő nélkül. Mit nem értesz? Volt eddig csajod? Nem. Ami nem jött össze 25, 30 évesen, az 35 évesen annyira se fog. Minden évvel egyre kevesebb esélyed van.
Ettől még kiírhatod ide heti ötször, de semmi se fog megváltozni.
A jó személyiség meg sokkal több annál, hogy nem bántasz másokat. Ez alap.
3
Nem is vagyok régóta az oldalon. Volt már csajom csak rövid ideig és nem nevezném kapcsolatnak. Voltak jobb korszakaim amikor épp nem voltam elhízva. Nem tudom így ismeretlenül miért van az ember rossz személyiségűnek mondva. És nem tartom igaznak.
Ja és
Más emberek kérdései alatt a női felhasználók ezerszer azt írjàk hogy nem kell diploma, autó , saját ingatlan , extrém jó külső , tini fiú testalkat stb ahhoz hogy egy férfinek legyen egy normális partnere. Ennek ellenére ha valaki pl én önként vállalja hogy ezek a dolgok neki hiányoznak = azonnal jönnek a válaszok hogy akkor kuka.
Akkor mégis kellenek ezek ? Én már semmit nem értek.
7
Hülyeség
8
Betegségek sora nehezíti a dolgát. Keveset eszik és mozog. Alapokat teljesíti ami a átlag testalkathoz elégnek kellene lennie.
9.
Nehogy azt mond már hogy akkor az összes fizikai melós férfinek kövér a felesége?! Mi az hogy 300 nettós embernek nem lehet normal alkatú nője ? Bolondabb vagy mint én ha ezt komolyan gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!