Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen helyzetben levő férfi találhat partnert?
Önkormányzati főbérletben lakik, 100 kg /180 cm, legmagasabb végzettsége érettségi, de van egy 4 éves szakmunkás sulija is.
Tapasztalatlan a nők terén mert fiatal korában fejébe vette hogy túlsúlyos férfiként neki nem lehet átlag testalkatú barátnője. Még mindig ez gátolja, lefogyni nem tud de szintèn duci nőket nem tartja szexre vonzónak. Inkább egyedül él kutyákkal és macskákkal de a lelke már évek óta társa vágyik. Semmi érzéke nincs a idegen nyelvekhez (megelőzve hogy tanácsként ezzel legyen idegesítve). Stabil munkahelye van 10 éve ami csak 300 ezer körül fizet. Próbált másik munkát keresni de ahol lényegében több lett volna a fizetés ahhoz más irányú képzettség kell vagy nyelvvizsgák és diploma. Ezek hiányában nem tud váltani. Szüleitől sose kapott segítséget, halálukkor összesen pár 100 ezer Ft-ot kapott. Amit ráadásul 3 lány testvérével is el kellett osztani.
Van esélye így egy normális személyiségű és külsejű nővel megismerkednie vagy kuka ?
35/F
60
Ha tényleg ennyire drasztikus a helyzet akkor elég nekem a macska gyerekeim. Biztos nem engedek ebből. Más hibáját (gyerek) nem fogom én finanszírozni. Jó volt neki az adonisz aki televerte akkor nevelje fel egyedül. Miért nem a szemüveges , pocakos de megbízhatóbb sraccal ált le a fesztivál alatt ismerkedni.
60#
Szerintem ő egyáltalán nem való egy gyerekes nő mellé.
Engedje is el. Ilyen hozzáállással a gyermektelen nők is menekülnek, nemhogy azok akiknek gyereke van.
61
Mert te sem tudtad volna eltartani, de legalább a szexet élvezte vele...mivel veled ugye azt sem nsgyon lehet (mivel tulsulyos vagy) ez ugye nem sok nőnek jön be
63
10 éve nem voltam dagadt. Kisgyerekes anyáknak van olyan akiknek 5-10 éves gyereke van.
Kérdező!
Sose süllyedj le olyan mélyre hogy gyerekes anyukákkal állsz le. A legrosszabb, mindent a zabi gyerekhez kell igazítanod és raadásul úgyis kell rá költened. Cserébe kapsz egy nőt, aki le van lakva és lehet van egy exférje aki az életetekre tör. Nagy deal.... :D
64
Szíved joga.
Én is ismerek anyukát aki rendes. És tisztességesen neveli a gyerekét. Elváltak a férjével és neki ítélték.
Viszont valljuk be az ilyen 17-25 közötti fiatal anyukák között több az aki felelőtlenül pialt , drogozott , járta a bulikat és mindegyik után össze vissza kefelgetett a buli legjobbak kinéző kanjaival. Aztán jött a gyerek apa meg sehol. És ha nem is ez az elsődleges cél az új férfi találásánál hogy segítse nevelni, lényegében akkor ia az új nevelőapa fizet rá. Még ha meg is szereti a kölyköt akkor is fizesse egy másik férfi szórakozása eredményét ? Lehet 20 éven át?
67# ezért írtam hogy neked ez nem való.
Ezt a részt tényleg ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!