Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen helyzetben levő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen helyzetben levő férfi találhat partnert?

Figyelt kérdés

Önkormányzati főbérletben lakik, 100 kg /180 cm, legmagasabb végzettsége érettségi, de van egy 4 éves szakmunkás sulija is.

Tapasztalatlan a nők terén mert fiatal korában fejébe vette hogy túlsúlyos férfiként neki nem lehet átlag testalkatú barátnője. Még mindig ez gátolja, lefogyni nem tud de szintèn duci nőket nem tartja szexre vonzónak. Inkább egyedül él kutyákkal és macskákkal de a lelke már évek óta társa vágyik. Semmi érzéke nincs a idegen nyelvekhez (megelőzve hogy tanácsként ezzel legyen idegesítve). Stabil munkahelye van 10 éve ami csak 300 ezer körül fizet. Próbált másik munkát keresni de ahol lényegében több lett volna a fizetés ahhoz más irányú képzettség kell vagy nyelvvizsgák és diploma. Ezek hiányában nem tud váltani. Szüleitől sose kapott segítséget, halálukkor összesen pár 100 ezer Ft-ot kapott. Amit ráadásul 3 lány testvérével is el kellett osztani.

Van esélye így egy normális személyiségű és külsejű nővel megismerkednie vagy kuka ?

35/F

#magány #tapasztalat #Szegény helyzetű férfi #Csak szakmunkás és érettségizett #Dagadt betegség miatt #Körülmények áldozata
2023. nov. 28. 06:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:

19

Jártam edzőterembe anno. Akkor szinte nulla volt az eredmény. De voltam 26-27 éves koromban 76 kg is. Szóval nyugi a klasszikus zabáló- cselekedni nem akaró típust nem lehet rám húzni , alapból 17 éves koromig csak vékony gyerek voltam.

2023. nov. 28. 08:22
 22/72 A kérdező kommentje:
Vannak kondi gépeim, van ilyen decatlonban vásárolt több izomcsoportos gép súlyokkal. Nem számít de jelenleg 80 kg al edzek. Igaz iszok kreatint és fehérjéket. Ezek nélkül már nagyon le voltam gyengülve pár hónappal ezelőtt.
2023. nov. 28. 08:31
 23/72 A kérdező kommentje:

“ A kerdésemre pedig nem feleltél. Ha egy nő betegseg miatt tulsulyos, akkor már vonzó lesz? Akkor már oké? Naugye!”

Nem lesz vonzó de én együttérző vagyok azokkal. Nem veszem egy kalap alá azokkal akik tehetnek a elhízásról.

Hozzám visszatérve sztem én férfias vagyok. Van remény hogy leszek még pl 80-85 kg-os formában. Viszont olyan sose leszek ami jelenleg menő ez a 65-75 kg közötti, nagyon alacsony % os srác testalkat ami a 15-25 közötti mai generáció fiataljaira jellemző.

2023. nov. 28. 08:42
 24/72 anonim ***** válasza:
74%

30 éves vagyok, 180cm 96 kg. Válogathatnék a nők között. Sokáig sose voltam egyedül.

Nálad is más a hiba barátom.

2023. nov. 28. 08:52
 25/72 A kérdező kommentje:

24

És ugyan olyan anyagi körülményeid vannak? Ha van pénzed azzal könnyű megkerülni a külsőre vonatkozó elvárásokat .

2023. nov. 28. 08:55
 26/72 anonim ***** válasza:
63%

Már bocs, de ebből a jellemzésből egy szerencsétlen, buta ember jelleme jön le a kívülállók számára. Az meg kinek kell? Nekem biztos nem kéne.

Ez fordítva is igaz egyébként. Én férfi vagyok, nálam már akkor kuka a csaj ha nincs normális végzettsége, túlsúlyos, mamahotelbe él, nem tudja magát eltartani stb. Kinek van erre igénye? Nekem biztos nincs. :D

2023. nov. 28. 09:03
 27/72 A kérdező kommentje:

26

Nőként akarod kiadni magad férfi válaszolónak?

Mert haver 1000 férfit ismerek és egyet se tarja elsődleges kritériumnak a végzettséget. Ez csupán a női oldalról lehet hallani hogy aki nem diplomás az kb fogyatékos nekik.

2023. nov. 28. 09:09
 28/72 anonim ***** válasza:
73%

25#

Most 350 ezret kapok fizut. Egy 20 éves autóm van. Ès panelban lakom.

2023. nov. 28. 09:11
 29/72 A kérdező kommentje:

28

50 ezer az már jobb, van autód (kényelem ) panel a tied ? Szóval pl egy dohanybolti kicsit proli csajnak te már jobb lehetőség vagy mint én! Meg is van akkor a megoldás.

2023. nov. 28. 09:13
 30/72 anonim ***** válasza:
12%

27, 25ös vagyok és tényleg férfi vagyok, 29 éves.

Nem kell diploma, de az ilyen eladók, gyári munkások stb. instant kuka. Nem ütik meg a szintemet, illetve a többi kritérium is olyan hogy ha nem üti meg egy nő, akkor kuka.

Tartottam már el diplomás csajt, aki 280 nettót keresett (BV-s volt) és cserébe 4x akart menni üdülni egy évben, soha többet. Nem tollas a hátam.

Egy nőnek hoznia kell ezeket az elvárásokat, ha nem, akkor b*sszon egyedül.

2023. nov. 28. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!