Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők egyre jobban nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egyre jobban nehéz helyzetben vannak a társkeresés terén, ugyanis viszonylag egyre kevesebb a nőknek tetsző vonzó férfi?

Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 20:50
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
82%

Igen. Ezért lejjebb kell adnunk és már jók lesznek az ocsmány, dagadt, csóró, mamahoteles, rothadó belsejű lúzerek is.

Ja, nem. Tök jól megvagyunk egyedül is😁

2023. szept. 26. 20:53
 2/43 anonim ***** válasza:
62%
Valahogy így, de szerencsére el lehet menni más országokba és meg is tesszük :)
2023. szept. 26. 20:56
 3/43 anonim ***** válasza:
27%
Da!
2023. szept. 26. 21:06
 4/43 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagyunk egyre jobban nehezebb helyzetben 😂😂😂

Egyre könnyebb nekünk.😊

Ugyanis nem kell mindenáron gondoskodni ,mosni ,főzni meg takarítani egy barom után.

Ha szexelni akarunk, kapunk és mi választunk.

Nekem úgy működik az életem hogy férjnél vagyok. De tudod ha nem leszek mert elválok, akkor én kapun belülre soha senkit nem engedek. Akármit hazudozhat meg ígérhet meg előadhat. Majd akit én választok, azzal elmegyek moziba, színházba meg vacsorázni. És természetesen nem lesz többé olyan férfi az életemben aki nem tud meghívni semmire, nem lesz olyan aki benzinpénzt kéreget és nem lesz olyan aki elmeséli hogy milyen házi süteményeket szeret meg milyen diétán van. Mert én is elmondom akkor hogy ÉN mit szeretek enni, inni és hogy mennyire szeretem hogy egy férfi is KÉPES főzni.

Megélünk, megvagyunk nélkületek. Szex hiányom meg sosem lesz, ugyanis mindig kapós voltam……

2023. szept. 26. 21:12
 5/43 anonim ***** válasza:
0%

amíg fiatal és nincs gyerek nyert pozíciója van a nőnek ezek után exponenciálisan csökkennek az esélyeik ekkor fordul a kocka.

és igen fiatalon ők válogatnak ez tény zsír dög senkinek nem kell le kell fogyni saját lakás kell és minden megvan oldva kész is 👍

2023. szept. 26. 21:14
 6/43 anonim ***** válasza:
68%

Mivel nem vagytok képesek megemelni a seggetek, hogy egy kicsit jobb formában, izmosabbak, vonzóbbak legyetek. Mivel számotokra minden ápoló termék, kozmetikushoz, kezelésekre járni b*zis. Ja igen, a rusnya ragyás bőr férfias. Szerintetek.... Mivel szerintetek a kopaszodásra nincs semmi megoldás és mindenki kapja be, főleg azok a vonzó nők, akiknek nem tetszik, de nektek ők tetszenének.

Szóval igen, inkább várunk egy számunkra jobb, kevesebb kompromisszumokkal lévő férfire vagy inkább maradunk egyedül, bármennyire is rossz egyedül lenni.

2023. szept. 26. 21:14
 7/43 anonim ***** válasza:
82%

Ja és még egy gondolat.

Csak hogy tudd: nem kell pénzes pali. Tudod miért?

Mert ti azt is csak belógatjátok csalinak , utána meg túlórázok hogy legyen mit enni a családnak . Én iskoláztam be egyedül a lányomat! Én intézem minden ügyét és az utolsó zokniig mindent én veszek neki.

Látod, házasságban élek és mégis egyedül.

2023. szept. 26. 21:17
 8/43 anonim ***** válasza:
79%
De legalább innen tudom hogy férfi nélkül sem halnánk éhen.
2023. szept. 26. 21:18
 9/43 anonim ***** válasza:
73%

Nem egyre nehezebb a helyzetünk hanem egyre könnyebb. Rájöttünk hogy nélkületek is jól el vagyunk .

Sőt inkább jobban. Dolgozhatok, tanulhatok, félre is tehetek, és nem kell takarítani egy túlméretezett csecsemő után. Amikor kedvem tartja elmegyek a barátnőimmel bulizni.

Nincs semmi amiért ezt az életet ami boldog és feladjam.

2023. szept. 26. 21:23
 10/43 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk én 20 évessel szoktam találkozni…. Miért kéne öreg pali.

És tényleg ezer bocs de ezt tőletek tanultam ( 40 vagyok) 😌

2023. szept. 26. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!