Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben. Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Két éve nincs párkapcsolatom, noha rendszeresen próbálkozom. Iszonyatosan ki vagyok éhezve a szeretetre. Vágyom a szerelemre, egy tartalmas kapcsolatra, de bármennyire is szeretném,nem sikerül barátnőt találnom. A szexuális vágy is hatalmas bennem. Az érintéseket, női közelséget prostituáltakkal próbáltam kárpótolni. Szinte minden megtakarított pénzem prostikra és alkoholra költöttem. Pszichológushoz járok és rendszeresen sportolok, de nem akarnak változni a dolgaim. Több millió forintot élveztem és mélyebben vagyok mint valaha. Először érzem azt, hogy jobb lenne a Dunába vetni magam... Mindig úgy alszom el, hogy az egyik kispárnát magamhoz ölelem, mintha a barátnőm lenne. Annyi szeretet és érzelem van bennem,és fáj, hogy nincs kivel megosztanom. A munkahelyemen, az öltözőben, a barátaim, ismerőseim körében mindenki kapcsolatban van, csak én vagyok egyedül. Mit lehetne tenni, hogy ez megváltozzon?2022. okt. 23. 17:37
1/30 anonim válasza:
Mondjuk dilidoki, pia, meg Durvák helyett, mé' nem randikra költesz?
Tudod, ismerkedni, az se baj, ha nőkkel. BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR!
2/30 A kérdező kommentje:
Mert senki nem jön el velem randira. Két éve nem jutottam el egy randiig.
2022. okt. 23. 17:44
3/30 anonim válasza:
Kondiba nincsenek csajok? szívesen
4/30 A kérdező kommentje:
Vannak, de onnan is kaptam már elutasítást...
2022. okt. 23. 17:48
5/30 anonim válasza:
2.-ra.
És miért nem? DE ŐSZINTÉN!
- Csóró vagy?
- Nem fürdesz?
- Rohadnak a fogaid?
- 162 cm.-vagy?
- Úgy öltözöl, mint egy csövi?
- Mindig piázol?
- Milyen nő kéne? Suzuki használtan, vagy szalonból a BMW sport?
- ...
7/30 A kérdező kommentje:
Kinek mit jelent a csóró. Nettó 400 ezret keresek. Naponta többször tisztálkodom. Odafigyelek a fogaimra. Évente kétszer rutinszerűen fogorvoshoz járok. 178 cm vagyok. Átlagosan öltözöm. Barátomban szoktam inni, prostizas után. Átlagos nőt keresek...
2022. okt. 23. 17:53
8/30 anonim válasza:
Havi 400.
Magas.
Fürdik.
Sportol.
Jó fogak.
Normális ruha.
Akkor mit sírsz???
Még annyit, ki/mi az "átlag nő" neked? Mert itt a Gyakorin sokan még a modelleket is leköpik.
9/30 A kérdező kommentje:
Én tényleg átlag nőt keresek. Nem insta modelleket, pláza cicákat.
2022. okt. 23. 18:03
10/30 anonim válasza:
Itt úgyis csak azt fogod kapni, hogy mekkora szar vagy, meg miért nem ismerkedsz, biztos valami nagy baj van veled bla bla stb.
Aztán tanácsnak a MINDENRE megoldás "MEnJélElPszIchOlóGUShoZ" kártya is előkerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!