Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már az öngyilkosság gondolata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben. Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Két éve nincs párkapcsolatom, noha rendszeresen próbálkozom. Iszonyatosan ki vagyok éhezve a szeretetre. Vágyom a szerelemre, egy tartalmas kapcsolatra, de bármennyire is szeretném,nem sikerül barátnőt találnom. A szexuális vágy is hatalmas bennem. Az érintéseket, női közelséget prostituáltakkal próbáltam kárpótolni. Szinte minden megtakarított pénzem prostikra és alkoholra költöttem. Pszichológushoz járok és rendszeresen sportolok, de nem akarnak változni a dolgaim. Több millió forintot élveztem és mélyebben vagyok mint valaha. Először érzem azt, hogy jobb lenne a Dunába vetni magam... Mindig úgy alszom el, hogy az egyik kispárnát magamhoz ölelem, mintha a barátnőm lenne. Annyi szeretet és érzelem van bennem,és fáj, hogy nincs kivel megosztanom. A munkahelyemen, az öltözőben, a barátaim, ismerőseim körében mindenki kapcsolatban van, csak én vagyok egyedül. Mit lehetne tenni, hogy ez megváltozzon?

2022. okt. 23. 17:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk dilidoki, pia, meg Durvák helyett, mé' nem randikra költesz?

Tudod, ismerkedni, az se baj, ha nőkkel. BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR!

2022. okt. 23. 17:43
 2/30 A kérdező kommentje:
Mert senki nem jön el velem randira. Két éve nem jutottam el egy randiig.
2022. okt. 23. 17:44
 3/30 anonim ***** válasza:
77%
Kondiba nincsenek csajok? szívesen
2022. okt. 23. 17:47
 4/30 A kérdező kommentje:
Vannak, de onnan is kaptam már elutasítást...
2022. okt. 23. 17:48
 5/30 anonim ***** válasza:
81%

2.-ra.

És miért nem? DE ŐSZINTÉN!

- Csóró vagy?

- Nem fürdesz?

- Rohadnak a fogaid?

- 162 cm.-vagy?

- Úgy öltözöl, mint egy csövi?

- Mindig piázol?

- Milyen nő kéne? Suzuki használtan, vagy szalonból a BMW sport?

- ...

2022. okt. 23. 17:48
 6/30 anonim ***** válasza:
49%
Haver! Cseréljünk!
2022. okt. 23. 17:52
 7/30 A kérdező kommentje:
Kinek mit jelent a csóró. Nettó 400 ezret keresek. Naponta többször tisztálkodom. Odafigyelek a fogaimra. Évente kétszer rutinszerűen fogorvoshoz járok. 178 cm vagyok. Átlagosan öltözöm. Barátomban szoktam inni, prostizas után. Átlagos nőt keresek...
2022. okt. 23. 17:53
 8/30 anonim ***** válasza:
89%

Havi 400.

Magas.

Fürdik.

Sportol.

Jó fogak.

Normális ruha.

Akkor mit sírsz???

Még annyit, ki/mi az "átlag nő" neked? Mert itt a Gyakorin sokan még a modelleket is leköpik.

2022. okt. 23. 17:55
 9/30 A kérdező kommentje:
Én tényleg átlag nőt keresek. Nem insta modelleket, pláza cicákat.
2022. okt. 23. 18:03
 10/30 anonim ***** válasza:
19%

Itt úgyis csak azt fogod kapni, hogy mekkora szar vagy, meg miért nem ismerkedsz, biztos valami nagy baj van veled bla bla stb.

Aztán tanácsnak a MINDENRE megoldás "MEnJélElPszIchOlóGUShoZ" kártya is előkerül.

2022. okt. 23. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!