Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon ki vagyok borulva. Már az öngyilkosság is megfordult a fejemben! Help.
Tavaly szeptemberben összejöttem egy fiúval. Ő volt álmaim fiúja, okos, helyes, meg vad is kicsit. (mármint enyhén agresszívan féltékeny:D) Múlt héten minden átmenet nélkül felhívott, és azt mondta, legyen vége, mert nem bírja a távolságot. (147 km, kb. 90 perc vonattal) Kiborultam, és még beteg is lettem, kórházba kerültem. (vírusfertőzés) Felhívott, amíg benn voltam, írt smst minden nap. Ma észrevettem egy közösségi oldalon, hogy úgy viselkedik egy lánnyal, mintha járnának, msnen is ki volt írva a csajnak a neve az exemnél...Szóval rákérdeztem elég bunkón, hogy 'Mi van, XY-nt b@szod virtuálisan?' Felhívott, és leordított, hogy tiszta hülye vagyok, meg ilyenek. Később feljöttem msnre, ráírtam, és egyből letiltott. 2x próbáltam hívni, de nem vette fel, a harmadik próbálkozásra meg már ki is kapcsolta a telefont. Most mit csináljak? Tudom, hogy szeret, különben nem reagált volna arra a bizonyos beszólásra...Nagyon szeretem, és nagyon hiányzik, szeretném visszakapni :S Csak nem tudom, hogyan csináljam...Arra gondoltam, vasárnap este felhívom, hogy hátha addigra mindketten lenyugszunk, és nyugodtan, kulturáltan meg tudjuk beszélni, hogy mi a probléma. Szerintetek? Én tudom, hogy meg tudnánk oldani, mert 1 év alatt sokszor szakítottunk, és az adott problémákat mindig megoldottuk. Köszi a válaszokat előre is!
16L 16F
Szia!
Hát erre csak annyit tudok írni és javasolni, hogy próbáld meg elfelejtetni. Elég érthetően a tudtodra adta, hogy nincs hely már az ő életében neked. Ezt el kell fogadnod. Még fiatal vagy és fogsz találni más hozzád illő és olyan pasit aki igazán szeret és nem fog veled szakítani közben sem. 30/N.
"Tudom, hogy szeret,..."
Hááát...
33 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!