Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ilyen helyzetben ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ilyen helyzetben ez a férfi hibája?

Figyelt kérdés

39 éves vagyok és nincs lakásom. De nem azért, mert otthon kényelmesebb. Egyszerűen mindig jött valami, ami elvitte a megtakarításomat. Pl a devizahitel váláság, amikor a család összefogott, hogy ne vigyék el az egyik közeli rokon feje felől a házat. Vagy amikor a tesóm súlyos beteg lett, és elment minden pénz a magánkezelésekre (szerencsére sikerült). Utána lediplomáztam, de fizetős szakon.

Annyi a kérdésem, hogy amikor egy nő megtudja, hogy nincs saját lakásom, akkor miért egyből arra gondol, hogy valószínűleg azért, mert nekem otthon kényelmes?

2022. szept. 24. 09:10
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
22%
Mindig a nők a hibásak. Sosem a férfiak.
2022. szept. 24. 09:11
 2/25 anonim ***** válasza:
86%

Miért? Kinek a hibája? Egyebkent, nem neveznén hibának! Inkább ugy kérdezném, "miért? - Ki tehet róla?

Teljesen mind1, hogy férfi vagy nő az illető! Egyebként, nagyon szuper, hogy segitettel a kozeli rokonnak, de ennek miért én fizessem meg az árát?

2022. szept. 24. 09:16
 3/25 A kérdező kommentje:

2

Mert ez a rokon anyámnak segített nagyon sokat, amikor apám lelépett közvetlenül a szülés után, és magára maradt 2 babával. Nem volt kérdés, hogy bármit megtegyünk, hogy megmaradjon a háza ezek után.

2022. szept. 24. 09:20
 4/25 anonim ***** válasza:
90%

Oké. Ez nagyon szép! De még mindif nem ertem, hogy miert én fizessem meg ennek az árát?

2022. szept. 24. 09:24
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
Ha jol ertem vettel egy hazat masnak magad helyett? Ne is haragudj. A rokonnak annyit lehetett volna felajanlanni, hogy hozzatok koltozhet ingyen, mig talpra nem all miutan eluszott a haza. A teso betegsege oke, de biztos ott is lehetett volna esszerusiteni a koltsegeket, plusz az allamiban is ugyanazok a dokik dolgoznak, legfejebb tobbet kellet volna a nyakukra jarni.
2022. szept. 24. 09:29
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
Ja es fizetos szakon diplomaztal,pedig hat az allam mindenkinek fizet egyet. Szoval csak a kifogasokat ketesed, nezz szembe vele.
2022. szept. 24. 09:31
 7/25 anonim ***** válasza:
92%

Azért mert - akármilyen nemes gesztus vezérel - nem túl vonzó egy olyan ember, aki azért nem tart sehol közel 40 évesen, mert maga elé helyez mindenkit, erőn felül. Ha nem erőn felül lett volna, akkor lenne önálló életed. Magyarul az önfenntartásra sem képes, nem törekedett rá, mert ha így lett volna, nem másba tömöd a pénzed. Vagyis kényelmes volt otthon gyűjtögetni, hogy legyen mit odaadni másnak. Milyen perspektívát láthatna akkor egy nő egy magadfajtával való kapcsolatban? Nemeszívű lúzer, akit mindenki lehúz. Miért kellett neked finanszírozni valakit, aki anyádnak segített? Segítette volna ő vissza. Miért kellett neked a testvéred magánkezelését finanszírozni ajándék gyanánt? Nem fizeti vissza?

Biztos így is lenne, aki szívesen odaköltözne anyád mellé, pótkeréknek, és akinek mindössze annyi elvárása van, hogy legyen a feje fölött tető, meg valamit enni, keress ilyen nőt! De ha a korban hozzád illők közül válogatsz, ne csodálkozz, hogy azokat a csóró romantika nem vonza; aki családot akar, azt azért, aki meg élne, azt meg azért.

2022. szept. 24. 09:37
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

Tudod ez olyan, mint amikor valaki kövér. Senkit nem érdekel, hogy önhibáján kívül az, mert mondjuk beteg, akkor sem kell senkinek. Szegény Király

Linda is elmondta több interjuban, hogy sosem zabált, mégis hirtelen elkezdett hízni, mert az agyalapi mirigyen (ami a többi mirigyet szabalyozza) volt egy jóindulatú daganat amitől felborult a hormonháztartása és eszméletlenül elkeztek rakódni rá a plusz kilók. Ettől függetlenül sok kommentelő ledisznózta, kinevették, meg azt mondták ez már vágósúly stb. mintha nem is figyeltek volna miért lett elhizva.

2022. szept. 24. 09:41
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezek kedves dolgok, de miért élsz anyukáddal? Mert ha jól értem még egy albérleti se jutott el a dolog.

Másrészt, mint írtam, ezek kedves dolgok, de nekem nagyon távol állnak. Szóval, anyagilag soha nem tudnánk megegyezni. Szép, szép ez a mentsük meg Vilit dolog, csak hülyeség. És a jórokon miért nem adja vissza a pénzt, amit beleöltetek. Szép, hogy megmentetted a testvéred, ebbe még belekötni se tudok, de ez se az én bajom. Sőt, továbbra se igazolja az otthon lakást.

Az, ha valaki huszonéves kora után még otthon lakik (hacsak nem valóban állandó ápolásra szoruló szülei vannak) nettó lustaság, vagy érzelmi függés. Hogy őszinte legyek, se a mama pelenkázása és fürdetése, illetve állandó társasága nem vonzana, bár szép dolognak tartom a szülők meggondozását, se az, hogy egy férfit a nyakamba vegyek, akinek büdös és terhes a házimunka, se az, hogy szikével próbáljam leoperálni az anyjáról,mert az orvos elfelejtette elvágni a köldökzsinórt. Se az, ami még szintén jellemző, hogy "nincs kihez szólni, ha külön megyek". Igen fiam, erre van a szociális háló, lehet menni hetente egyszer családozni, vagy amíg nincs saját család akár többet is, de még kell tanulni elfoglalni magad felnőtt módra egyedül is.

Szóval, ezek miatt nem kéne olyan, aki otthon lakik.

2022. szept. 24. 09:59
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen... Főleg, ha a nő már családot akar, nem téged fog választani, ketyeg az óra. Esetleg ha a nőnek van lakása, akkor lehet nem zavarja. Meg hát nem tudom, tényleg nagyon szép amiket tettél másokért, de beáldoztad közben a saját boldogulásodat, nem akarnám, hogy a közös életünkben a párom alám rendelje magát kvázi, meg mindenki más alá a családban.

Vagy keress olyan nőt, aki nem akar gyereket.

2022. szept. 24. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!