Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ilyen helyzetben ez a férfi hibája?
39 éves vagyok és nincs lakásom. De nem azért, mert otthon kényelmesebb. Egyszerűen mindig jött valami, ami elvitte a megtakarításomat. Pl a devizahitel váláság, amikor a család összefogott, hogy ne vigyék el az egyik közeli rokon feje felől a házat. Vagy amikor a tesóm súlyos beteg lett, és elment minden pénz a magánkezelésekre (szerencsére sikerült). Utána lediplomáztam, de fizetős szakon.
Annyi a kérdésem, hogy amikor egy nő megtudja, hogy nincs saját lakásom, akkor miért egyből arra gondol, hogy valószínűleg azért, mert nekem otthon kényelmes?
Magyarul 39 évesen nincs lakásod, de még csak albérleted sem.
A körítés nem érdekelne. Miért én fizessem meg a rokonoknak tett szívességet?
Ha például gyereket akarnánk, mégis hová, mikor semmi megtakarításod nincs? Elég szomorú, de nem az, hogy segítesz másoknak, hanem hogy hagyod, hogy hülyének nézzenek.
Imádom ezeket az inceleket! Nem értik miért nincs nőjük 😂 Hát, bakker, az se megy, hogy kiírj egy kamu kérdést úgy, hogy ne buktasd le magad🤣
Azt végképp nem értem, miért gondoljátok, ha elköltöznétek anyutól, nem lenne kihez szólni. Tök jól elbeszélgettek magatokkal is!
Ilyen helyzetben ez a férfi hibája? - igen. Te hoztad a döntéseket, nem? Akkor kinek a hibába lenne, hogy sehol nem tartasz közel 40 évesen?
Eljótékonykodtad mondvacsinált okból a jövődet, és nem akarnak tőled semmit a nők? Ez van. Ha nekem sincs mit ennem, akkor nem adom másnak a kajámat. Ha nincs megoldva a lakhatásom, akkor nem másét finanszírozom. Eü. dettó. Mondhat akárki akármit, ha neked fontosabb volt, hogy ajándékba odatold másoknak a jövődet, akkor neked is meg kell az érteni, hogy nincstelen, anyuval élő kényelemvitézből van bőven a piacon. A családod tényleg szó nélkül elnézi/elnézte, hogy rájuk szórod el a jövődet?
Ez marha vicces, hogy a kérdező saját magának válaszolt, mintha kommentelő lenne :D.
Egyébként meg igen, nemesnek nemes dolog saját magadat meggyújtani, hogy a másiknak melege lehessen, de nem biztos, hogy érdemes. A tesós ügyet még megértem, de a rokonnál nem feltétlen kellett volna házat venni neki - azzal is segítettetek volna, ha fizetitek pár hónapig neki az albérletet pl vagy odaköltöztetitek magatokhoz, amíg talpra nem áll.
Én egy ilyen mindenki balekja ember lányaként nőttem fel, kész pokol volt az életünk, mert minden rokon popójának nyalása, pénzelése fontosabb volt, mint a sajátjáé, ezzel együtta saját szűk családjáé. Én ezt így nem merném bevállalni, hogy én fogadjam azt el, hogy nincs semmije, egy puszira, a két szép szeméért, és aggódjak azon, hogy a közös pénzünket mikor fogja mind egy 3. rokonra költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!