Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi az igaz a nők szeretik az idősebb pasikat
vagy nem, tehát egy 37 éves férfi rosszabb helyzetben van
ha 30 vagy alatti nőt szeretne mintha 27 éves lenne?
Van, aki igen. Nekem úgy 7 év lenne a maximális korkülönbség, amit elviselek és van is vonzalom. De inkább 5 alatt... Eddig senki sem győzött meg arról, hogy jobban érezném magam valakivel, aki ilyen sokkal idősebb, mint azzal, akivel kb egy világban nőttünk fel.
2020. febr. 7. 16:20
Egyénfüggő.
Én mindig korombeliekkel ismerkedtem.
2020. febr. 7. 16:21
Ha igazi férfi vagy, akkor nem okozhat problémát ennyi idősen fiatalabb nőt találni.
2020. febr. 7. 16:21
Tényleg egyénfüggő.
Nekem +/- 3 év az ideális.
2020. febr. 7. 16:22
Csak korombeliekkel ismerkedek +-2 év. 37 éves az szinte 40.
2020. febr. 7. 16:39
28 evesen nekem sok a 37 ev. Mar lassan a 30 koruliek is kezdenek ugy viselkedni, mint valami 40-50-es boomer, nem tudom, mi ennek az oka, a szuleik neveltek-e oket igy vagy mi, besavanyodtak, megkeseredtek a felnotte valastol, de abbol kiindulva, hogy anno fiatal altalanos suliskent sok idosebb tinit vagy fiatal felnottet jo arcnak gondoltunk, azt gondolnam, a sajat korosztalyomnal csak kicsivel idosebb emberek meg biztos tok jo fejek es hasonloan gondolkodnak a vilagrol, de nem. A mostani 40 evesek pontosan ugyanolyanok, mint akik akkor voltak 40 evesek, amikor en voltam mondjuk 14. Hihetetlen :D
Szoval inkabb maradnek a 25-30 kozotti korosztalynal. Ha erettebb a koranal, felolem fiatalabb is lehet.
2020. febr. 7. 16:40
Én inkább pár évvel fiatalabbal ismerkedek, mint idősebbel.
45/N
2020. febr. 7. 16:49
Én nem tudnék velem egykorúval lenni. 11 évvel idősebb a férjem, ez így tökéletes.
2020. febr. 7. 17:03
Biztos van, akinek bejön az idősebb pasi, főleg, ha jól áll anyagilag, de nem ez a jellemző. Egy 37 éves nagy hátrányban van egy 27 évessel szemben egy 25 körüli nő esetében.
2020. febr. 7. 17:30
Ha valaki érettebb a koránál akkor nyilván idősebbet fog választani. Ha meg éretlenebb, gyerekesebb akkor inkább fiatalabbat. 30 körül már egyébként nincsen olyan éles határ a nők és férfiak érettsége között szóval ez az a kor ahol talán már nem hajlanak az idősebbek felé. Huszonéves koromban elképzelni nem tudtam, hogy korombelivel legyek, a férfiak nagy többsége hatalmas gyerek huszonévesen. Most így 30 körül úgy látom, hogy nagyjából felnőttek és talán tudnánk egy szinten lenni. A párom 11 évvel idősebb, nekem ennyi plussz kellett huszonévesen amikor összejöttünk. Ha szingli lennék még mindig szivesebben választanék idősebb párt, de már ritkábban érzem, hogy nagyon gyerekek a korombeli férfiak.
2020. febr. 7. 18:07
Kapcsolódó kérdések: