Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 15 év körüli lánynak, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 év körüli lánynak, aki nem csak kalandot keres mi a rosszabb? Ha egy jóval idősebb, felnőtt ember kihasználja (csak "arra" kell neki), vagy ha sokáig (3-4 év) együtt jár vele, és ezután szakítanak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 12:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
ge*i minden 14-15 éves csaj meg van zuhanva :D mindenáron kettyinteni akarnak, jöv héten elnézek pár gimibe kiteszem a "csalit" :D
2010. máj. 21. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
az első rosszabb. a szakítás, hát paff. nem tarthat minden örökké, egy 15 éves lány alapból nem köti le magát..
2010. máj. 21. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen minek kell szexelni?

vársz még egy -két évet és nem teszel fel ilyen kérdéseket,mert lesz annyi eszed,hogy megnézed,hogy kivel jössz össze.

2010. máj. 21. 12:57
 4/11 anonim ***** válasza:
egyik se jó. nem muszáj több évig együtt lenni vkivel. elég pár hónap vagy ameddig a szerelem kitart. de ha téges nem csak a szex érdekel akkor ne menj bele olyan kapcsolatba ahol csak kihasználnak :)
2010. máj. 21. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:
*téged nem csak ...
2010. máj. 21. 13:44
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Egy 15 éves lány ne ezen gondolkozzon, hanem barbibabázzon. Éretlen, köztudott, hogy a lányok későn érnek, pont ezekből a kérdésekből derül ki (mondjuk érdekes módon pont az ellenkezőjét tanítják, ami gyakorlatilag hülyeség a statisztika miatt)

Tehát menjél inkább barbibabázni, a fiúkat meg hagyd későbbre. Idősebb emberről meg ne ábrándozzál, mert nem hozzád való. Semmiről nem tudnátok beszélni amúgy sem, max szex lenne, de azért meg nyavajogsz mert éretlen vagy.

2010. máj. 27. 22:42
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Én anno 14 évesen jöttem össze a 29 éves mostani férjemmel és már 10 éve vagyunk együtt, 2 éve házasodtunk össze. Szerintem minden lelki és agyi érettség kérdése, nem kor.
2010. máj. 27. 22:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én annyit tennék hozzá a kettővel előtti válaszolóhoz, hogy nem a fiúk érnek később? Én úgy tudtam :)

15 éves lány, mindenképp az első a rosszabb, ha kihasználnak, az minden életkorban rossz érzés. De ilyen idősen inkább a szerelmet keresd.

2010. máj. 28. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
47%

10:15

Olvasd el légyszives amit írtam. Azért mondom, hogy a lányok későn érnek, mert ők még 25 évesen is képesek úgy viselkedni mint 15 évesen, mondjuk ez ritkább. Éretlenek mert elmenekülnek dolgok elől, nem határozottak, és az életük 1 szóval jellemezhető: "nemtudom"

Semmit se tudnak, nemtudom mert nemtudom, majd nemtudom, még nemtudom, milyen színű legyen a telcsi hátlapja holnap, váádetökjó minden hétvégén hajógyári.

Ezek lennének azok a híres korán érett csajok? Kihez képest? Egy kifejlett csiperkegombához képest biztosan.

2010. máj. 28. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:
36%

hátja...a mai csajok igen furák...éretlenek 25 évesen is...

21L

2010. máj. 28. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!