Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete nem hiányoznak a cuccai? Szakitottunk és nem jön a cuccaiért, én nem akarom felhivni mert ha látom akkor lehet rosszabb lesz! De ő se keres. Mit tegyek? 5 évet voltunk együtt!
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 13:11
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy még gondolkodik, hogy végleges legyen-e a szakítás, azért nem viszi el a cuccait.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy ő sem akar felhívni, mert ha lát téged, akkor lehet, hogy rosszabb lesz...
3/6 anonim válasza:
Vagy ő sem szeretne látni téged. Ha útban vannak rakd össze a cuccait majd elviszi pár hét múlva.
4/6 anonim válasza:
Biztosan elvitte volna ha komolyan gondolja. Talán ő nem gondolta komolyan a szakítást és gondolkodik. Miért lett vége ennyi idő után?
5/6 A kérdező kommentje:
Mert lebukott,állítólag nem csalt meg de ő pletykálta valakinek hogy megcsalt egy nővel!Én mondtam neki hogy betelt a pohár és mondta hogy akkor legyen vége!
2011. márc. 12. 14:38
6/6 anonim válasza:
elpletykálta hogy megcsalt?!
azigen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!