Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi az igaz a nők szeretik az idősebb pasikat vagy nem, tehát egy 37 éves férfi rosszabb helyzetben van ha 30 vagy alatti nőt szeretne mintha 27 éves lenne?
ÉN azt veszem észre, hogy a nők többségének idősebb pasijuk van. 5-10 év között vagy néha még felettes is.
Azért teljesen más egy 37-27, mint egy 27-17-es felállás.
Ez nagyon egyénfüggő. Én például csak idősebbel jönnék össze, függetlenül az anyagi helyzetétől. Badarságnak tartom, mikor valaki leszól egy nagy korkülönbséges párt, és egyből arra gondolnak, hogy a lány csak a férfi pénzét akarja. Ahogy én látom, a fiúk/férfiak nem igazán érnek meg 30 éves korukig, engem pedig nagyon vonz az intelligencia és ha a stílust vesszük az ing, nem a szakadt farmer és a babarózsaszín póló. Persze van olyan idősebb pasi, akin az is nagyon jól mutat, de a fiúcskák inkább néznek ki lánynak vele.
17L
16-os!
Magyarán akkor 17 éves létedre 30 alattival nem is jössz össze, mert ő még csak "fiúcska"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!