Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor mi az igaz a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi az igaz a nők szeretik az idősebb pasikat vagy nem, tehát egy 37 éves férfi rosszabb helyzetben van ha 30 vagy alatti nőt szeretne mintha 27 éves lenne?

Figyelt kérdés
Lehet ezt is hallani, meg azt is... Mondták már nekem hogy sajnos öreg vagy a nők a fiatalokat akarják, de mondták már azt is hogy a nők az idősebb pasikat akarják inkább
2020. febr. 7. 16:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Nekem 12 évvel idősebb a férjem. Velem egyidős pasi lehet, hogy nem kéne.
2020. febr. 7. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Hiába pontozzátok le a válaszokat, amik nem tetszenek. :D Akkor sem jövök össze idősebbel és kész. És sokan mások is így tesznek. Csá.
2020. febr. 7. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

ÉN azt veszem észre, hogy a nők többségének idősebb pasijuk van. 5-10 év között vagy néha még felettes is.

Azért teljesen más egy 37-27, mint egy 27-17-es felállás.

2020. febr. 7. 18:26
 14/18 anonim ***** válasza:
20%
Én az idősebbeket kedvelem, és szerintem a komolyabb nők általában is. Nekem tíz év a férfi javára simán belefér.
2020. febr. 7. 18:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Személyfüggő és heyzetfüggő. Van olyan barátnőm, aki csak korabeliekkel ismerkedik, és a korkülönbséges kapcsolatok is szinte büntetőjogi kategória (huszonévesek vagyunk). Én koraérett vagyok, a baráti köröm világéletemben 4-5 évvel idősebb volt nálam, pasikból is eddig nagyrészt olyan tetszett, aki idősebb nálam (de nem "apám lehetne") kategória. Van olyan is, aki megtalálta az igazit, aki véletlen pont 10 évvel idősebb nála, de nekik még így belefér, valakinek viszont ez már szakítóok lenne.
2020. febr. 7. 21:10
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

Ez nagyon egyénfüggő. Én például csak idősebbel jönnék össze, függetlenül az anyagi helyzetétől. Badarságnak tartom, mikor valaki leszól egy nagy korkülönbséges párt, és egyből arra gondolnak, hogy a lány csak a férfi pénzét akarja. Ahogy én látom, a fiúk/férfiak nem igazán érnek meg 30 éves korukig, engem pedig nagyon vonz az intelligencia és ha a stílust vesszük az ing, nem a szakadt farmer és a babarózsaszín póló. Persze van olyan idősebb pasi, akin az is nagyon jól mutat, de a fiúcskák inkább néznek ki lánynak vele.

17L

2020. febr. 10. 17:21
 17/18 anonim ***** válasza:

16-os!

Magyarán akkor 17 éves létedre 30 alattival nem is jössz össze, mert ő még csak "fiúcska"?

2020. febr. 12. 00:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, nehogy már az legyen a normális, hogy 17 évesen 30 felettiekkel jár.Vagyis persze, mindenki azt csinál, amit akar, de azért közel sem ez az etalon, nézzetek már ki az utcára, ne csak a gép előtt töltsétek a napokat.
2020. febr. 12. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!