Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ilyen helyzetben ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ilyen helyzetben ez a férfi hibája?

Figyelt kérdés

39 éves vagyok és nincs lakásom. De nem azért, mert otthon kényelmesebb. Egyszerűen mindig jött valami, ami elvitte a megtakarításomat. Pl a devizahitel váláság, amikor a család összefogott, hogy ne vigyék el az egyik közeli rokon feje felől a házat. Vagy amikor a tesóm súlyos beteg lett, és elment minden pénz a magánkezelésekre (szerencsére sikerült). Utána lediplomáztam, de fizetős szakon.

Annyi a kérdésem, hogy amikor egy nő megtudja, hogy nincs saját lakásom, akkor miért egyből arra gondol, hogy valószínűleg azért, mert nekem otthon kényelmes?

2022. szept. 24. 09:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%

Hogy itt mennyi hülye van. Szóval ha beteg lenne a tesóm, és segítek neki anyagilag a kezeléseknél, akkor én vagyok az akit kihasználnak. És mondjam azt neki, hogy old meg magad, én lakásra gyűjtök. Vagy segítek, hogy életben maradjon, de adja vissza 2-3 éven belül a pénzem, mert nekem lakás kell. Az, hogy felfordulsz nem érdekel, mert nekem lakás kell. Hülyék vagytok?

Meg ez az albérlet dolog...rengetegen nyöszörögnek, hogy sok az albérlet, nem tudnak lakástakarékozni. De ők aztán függetlenek mert otthon lakni égő, de így sosem tudnak saját kéglit megelőlegezni. Ez szimpla matek. Vagy albit fizetsz, vagy előtakarékoskodsz otthonról. Ki lehet számolni, hogy az idő kinek dolgozik. Azok meg ne verjék a nyálukat a függetlenségről, akiknek anyu meg apu előfinanszíroz, mert ahány család annyi féle anyagi helyzet.

2022. szept. 24. 11:27
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

11

Ahogy irtuk, ez teljesen rendben van! Segitsen akinek akar, áldozza be a sajat életét....de továbbra sem ertem, miért nekem kell ennek megfizetni az árát????? Aki a kerdező mellett van, az valaszolja már meg

2022. szept. 24. 11:32
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

11,te így gondolod, más meg másképp.

Én többre tartom azt, aki eljött otthonról, akkor is, ha az albi a "lakástakarékra valót" elviszi. Nekem mindig visszás ez az anyu főz, mos, takarít, de én amúgy egy kapcsolatban tök önálló lennék, meg a "dehát nincs kihez szólni" de amúgy én képes lennék egyedül is elfoglalni magam, nem rajtad lógnék.

Mindenki aszerint keres társat, ami szerint akar.

2022. szept. 24. 11:33
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

11

Kihagytad, hogy fizetős szakot végzett, és hogy valami másik rokonnak is fizette a házát... Elég szelektíven próbálsz érvelni. A tesója kezelése még pont érthető, mert az egészség az én szememben is bármit megér, de a többi... ezekre lett volna jobb megoldás úgy, hogy nem kell Teréz anyát játszani hozzá.

Meg akkor se lehet vele családot tervezni a nagy semmire és nem várhatja el másoktól, hogy beáldozzák magukat csak azért, mert ő évekig ezt csinálta.

2022. szept. 24. 11:38
 15/25 A kérdező kommentje:

12

A válaszokból nekem annyi jött le, hogy ha a kérdező okos, akkor hagyja elúszni a rokona házát, a tesója kezelését meg magasról letojja, hogy legyen neki saját lakása. A diplomás dolgot is említette itt valaki, és egy akkora hülyeséget írt, hogy leszakadt a plafon. A kérdezőnek válaszolva: nem, nem a te hibád a dolog. Azt tetted amit helyesnek gondoltál. Bár sokak szerint az helyes, hogy senkin ne segítsünk ami anyagi jellegű, rokonnak vagy testvérnek főleg ne.

2022. szept. 24. 11:45
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kamus lúzer nyomi. :D a gyanú árnyékában érzed magad?
2022. szept. 24. 11:49
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

15

Kérdező! Te most,saját magadnak válaszoltál, mintha az más kommentjr lenne...! 🤣🤣

Segits! Nincs ezzel semmi gond, csak utána, ne mással fizettesd meg az arát b*zdmeg!

2022. szept. 24. 11:56
 18/25 anonim ***** válasza:
77%
És azok az ukránok, akiknek a megkeresett vagyona odalett, vajon azok a fiatalok sem fognak sosem találni senkit? De fognak minden bizonnyal. Fognak családot alapítani, lehet egy másik országban. Kérdező, szerintem mindig lesz olyan ember aki elfogadja a helyzeted, amennyiben nagyon szeret. Mindig lesznek, pont ez ezért tud sok szélhámos is megélni nőkből, férfiakból. Persze nem azt mondom, hogy nyerő helyzetben vagy, nyilván kell hozzá szerencse, személyes báj, vonzerő, tenni akarás is. Vannak akik ha látják hogy ki akarsz törni és teszel is érte, akkor megszavazzák a bizalmat.
2022. szept. 24. 12:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

15. Nem bírom 😂😂😂😂

Megerősítette saját magát, hogy jó ez így 😂😂😂

2022. szept. 24. 15:13
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet eddig egyszer láttam itt a tini kategóriába, hogy egy fiatal lány megkérdezte tetszhet-e a fiúnak és válaszolt magának, hogy igen ezek biztos jelek 😂😂 nagyon nevetek.
2022. szept. 24. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!