Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diplomás férfi, a férfiak között jobb helyzetben van, mint egy diplomás nő a nők között, a társkeresésben?
Egy diplomás nő mindenkit prolinak lát akinek nincs diplomája. Nagyon kevés jön össze közülük nem-diplomás férfivel, azokban az esetekben is kicsit lelki sérült nőről van szó, akinek dominánsa hajlamai vannak és cserébe a "szintkülönbségét" elvárja, hogy a pasi a talpnyalója, a csicskája, a pincsikutyája legyen a kapcsolatban.
Egy diplomás férfi pedig ugyanúgy nem válogat, azoknak is csak a szépség és a fiatalság számít egy nőben mint bárki másnak. Leszarják, hogy a nőnek van-e diplomája vagy nincs.
Nem a diploma számít, hanem a személyiség. Én már láttam diplomás orvosnőt nyolcosztályos csávóval. A nő nem volt defektes és a csávó sem volt s-ggfej.
Egy diplomás férfival nagy általánosságban több lesz a közös téma amiről beszélgetni tudnak, a közös program amit együtt tudnak csinálni.
A viselkedése is más az ilyen férfiaknak, más a világképük.
Mondok jobbat: ha egy nő diplomás, jól öltözött, kultúrált DE van rajta 10-15 kg súlyfelesleg, akkor a férfiak számára láthatatlan.
"Egy diplomás férfi pedig ugyanúgy nem válogat, azoknak is csak a szépség és a fiatalság számít egy nőben mint bárki másnak. Leszarják, hogy a nőnek van-e diplomája vagy nincs."
Hát nem. Csak diplomás nő érdekel.
7.-re.
Nekem is! Se bűnözőket védő ügyvéd, se bűnöző ne legyen.
Amúgy, mi jó egy diplomás csajban? Jobban nyeli a brét, ha a gólyatáborban megvágták 10-en?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!