Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egyre jobban nehéz helyzetben vannak a társkeresés terén, ugyanis viszonylag egyre kevesebb a nőknek tetsző vonzó férfi?
Azt nem tudom, hogy nehezebb e a nők helyzete, de az egyértelmű az itt érkezett válaszok alapján, hogy a frusztrációjuk a női válaszolóknak nem igazán csökkent.
Valaki írta, hogy a kopaszságra van megoldás. Hajbeültetésen kívül amúgy mi? :D
(Abba inkább bele se menjünk, hogy mennyire kérdéstől függő, hogy itt mennyire nehéz a "nők" helyzete. Ha olyan a kérdés, akkor nagy mellénnyel jajj, de jó a helyzetük. Ha olyan, akkor meg megy a panaszkodás, hogy jaaa, alig van normális férfi. Ki érti ezt...)
Ez a kettô nem kizárja egymást, hanem egyik a másiknak a következménye.
Baromi sok pasi nyomul, kéretlenül. Egyik rosszabb, mint a másik. Pedig nem várok sokat. Legyen rendes munkája, legyen hûséges, ápolt, tudjunk egymással jókat beszélgetni. Ne igyon, ne cigizzen. Ezzel ki is zártam mindenkit.
Egyszerüen nem érzem azt, hogy jobb lenne az életem, ha beengedem bármelyiket. Inkább rosszabb.
Persze, hogy a jobb életet választom, és elvagyok egyedül.
"az egyértelmű az itt érkezett válaszok alapján, hogy a frusztrációjuk a női válaszolóknak nem igazán csökkent"
Nem te vagy a legfényesebb égő a csilláron, igaz-e?
#16: "Ez a kettô nem kizárja egymást, hanem egyik a másiknak a következménye."
Fura. Ha férfiak frusztráltak az oldalon, akkor jön a szöveg, hogy nehogymá' a társkeresés meg a nők határozzák meg az önbizalmuk és az életük. Most ez is elmarad?
"Bromi sok pasi nyomul, kéretlenül. Egyik rosszabb, mint a másik."
Oké, de ne mondjuk már, hogy mind annyira szörnyű. Ha így lenne, akkor soha, senki sem lenne kapcsolatban.
"Pedig nem várok sokat. Legyen rendes munkája, legyen hûséges, ápolt, tudjunk egymással jókat beszélgetni. Ne igyon, ne cigizzen. Ezzel ki is zártam mindenkit."
Dehogy zártál ki ezzel mindenkit. Több férfi ismerősömre is simán igazak ezek. Én mondjuk kiesek az ivós résznél, ugyanis van, hogy társaságban iszok mértékkel. Elfogadom, ha szerinted ettől annyira rossz vagyok, de értelemszerűen nincs így.
"Egyszerüen nem érzem azt, hogy jobb lenne az életem, ha beengedem bármelyiket. Inkább rosszabb.
Persze, hogy a jobb életet választom, és elvagyok egyedül."
Ehhez így teljesen jogod van. Tényleg. Viszont, ez alapján azért erősen úgy tűnik, hogy elzárkózol még a lehetőségektől is és általánosítasz. Mert nem ilyen minden férfi. Sőt, jellemzően a nők, ha már külsőre nem teljesen szimpatikus a férfi, egyből berakják a negatív kalapba és ráhúznak olyan tulajdonságokat is, amik nem igazak.
Egyébként köszönöm az értelmes válaszod, ritkán látni itt ilyet!
#17: Arról fogalmam sincs, hogy ki a legfényesebb csillag, de az tény, hogy annál azért könnyű fényesebbnek lenni, aki egyszerűen egy gagyi beszólást dob ide, mindenféle érv vagy magyarázat nélkül. Nyilván nem tetszett a hozzászólásom, de megcáfolnod nem sikerült.
"de megcáfolnod nem sikerült"
Nincs mit megcáfolni. Frusztrációt látsz mindenbe, mert csak akkor tudsz ma aludni, ha azt mondogatod magadnak, minden nő frusztrált. Ez vélemény, cáfolni tényt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!