Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egyre jobban nehéz helyzetben vannak a társkeresés terén, ugyanis viszonylag egyre kevesebb a nőknek tetsző vonzó férfi?
#20: Ha nincs mit cáfolni, szimplán fel sem fogtad, amire írtál. Másnak sikerült, reagált is rá érdemben. Ha valamit nem értesz, akkor kérdezz, beszólás helyett.
Nem látok mindenbe frusztrációt. Pl. aki reagált nekem, benne nem látok. De, olvasd már el a legtöbb hozzászólást. Mármint, tényleg... OLVASD és próbáld ÉRTELMEZNI is. Ne csak annyit láss, hogy jajj, nők meg férfiak. Mert láthatóan eddig sikerült csak eljutnod, nem véletlenül azt találtad be, aki nem pozitívat írt az itteni nőkről. A férfiakra való beszólásokra miért nem reagáltál ilyen lelkesen?
És nem, SEHOL nem mondtam olyat, hogy MINDEN NŐ FRUSZTRÁLT. A környezetemben élő nők kifejezetten rendben vannak és értelmesek. Nem is ilyen szintű hozzászólásokat tolnak, mint ami az itteni átlag.
Ez nem vélemény, ez tény.
Igen!
Miután 1 kerek évet kínlódtam egy mamahotelessel aki rettegett az elköteleződéstől, már csak olyan kellene aki nem hajléktalan.
Viszont még egy szinttel feljebb vittem, már nem akarok cseléd sem lenni és egyedül vagyok boldog. Találok szexre pasit ha akarok, és igen, mivel sokan vannak rámkattanva , válogatok.
Annyi, hogy ha nem tetszenék senkinek csak ronda pasik jelentkeznének, akkor inkább a netről rendelnék dildót.
"És nem, SEHOL nem mondtam olyat, hogy MINDEN NŐ FRUSZTRÁLT."
Én sem mondtam, hogy ilyet mondtál. Tudom, a környezetedben lévő nők mindig olyanok, ami neked épp megfelel.
Arról beszéltem, hogy az itteni pár válaszból te frusztrációt olvastál ki. Erre írtam, hogy nem vagy valami okos.
Hát nekem ronda nem kéne, de nem vagyok egyre nehezebb helyzetben.
Ha nem lenne munkám, meg fizetésem, meg barátaim akkor lehet hogy kétségbeesetten keresnék egy megmentőt.
Akit aztán ganézhatok egy életen át.
De nekem nem hiányzik semmi, nekem elég ha az élet nem vesz el semmit abból ami van…..
Miért lennénk nehéz helyzetben?
Nem mi remegünk a facért, nektek lehet egyre rosszabb mert nem kaptok binát , mivel nem tudtok egy bizonyos mércét megütni.
#22: Hazudsz.
Ezt írtad: "Frusztrációt látsz mindenbe, mert csak akkor tudsz ma aludni, ha azt mondogatod magadnak, minden nő frusztrált."
Most meg ezt írod: "Én sem mondtam, hogy ilyet mondtál."
Miért hazudsz?
"Tudom, a környezetedben lévő nők mindig olyanok, ami neked épp megfelel."
Nem mindig. Vagy szerinted az online közeg olyan, mint az itteni? A környezetedben minden 2. pasi incel és naponta többször hallod a szót? Én valahogy nem.
"Arról beszéltem, hogy az itteni pár válaszból te frusztrációt olvastál ki. Erre írtam, hogy nem vagy valami okos."
Mivel volt bennük, így nem volt nehéz frusztrációt kiolvasni. Te amúgy most vagy először a kategóriában? Nem tűntek fel a napi veszekedések? Szerinted, nem frusztrált emberek tolják?
De, az a helyzet, hogy nálad még mindig okosabb vagyok. Pl. tudom, hogy pár perce mit írtam.
Szerintem a pasiknak nehezebb .
Valahogy rájöttek a nők hogy ők kihordják a gyereket meg is szülik nevelik is utána dolgoznak hazamennek takarítanak főznek leckéznek a gyerekkel. Ennyi mindent csinálnak és igen, rájöttek hogy a férfiak nagy aránya csak a fütyijét teszi bele a kapcsolatba. Anélkül meg szerintem lehet boldogan élni.
"Miért hazudsz?"
Úristen baszki, én végig az itteni kommentekről beszélek! Miért hoznék fel mást, ha itt vagyunk, ennél a témánál?
"Ezt írtad: "Frusztrációt látsz mindenbe, mert csak akkor tudsz ma aludni, ha azt mondogatod magadnak, minden nő frusztrált."
Most meg ezt írod: "Én sem mondtam, hogy ilyet mondtál."
Miért hazudsz?"
Nem mondtam, hogy azt mondtad, minden nő frusztrált. Az itteni női válaszokról beszéltél. Nézd már meg a 17-es válaszomat, idéztem is, hogy mire reagálok:
"az egyértelmű az itt érkezett válaszok alapján, hogy a frusztrációjuk a női válaszolóknak nem igazán csökkent"
Itteni nők válaszairól beszéltél, hogy frusztráltak. Én is róluk beszéltem, hogy beléjük akarod ezt magyarázni. Az itteni pár válaszba.
Felvetődött bennem a kérdés: milyen előnyökkel jár ha lesz egy nő az életedben?
És milyen előnyökkel jár az ha lesz egy férfi az életedben?
Nekem nem fog egy férfi otthon takarítani semmit, de még a büdöszokniját is leveszi a nappaliban meg a kocsiban…. Nekem nem fog egy férfi megfőzni, pláne nem fogja megkérdezni mi legyen a vacsora. Nem fog a gyerekemmel leckézni ha lesz gyerek. És nem fog éjszaka sem felkelni ha éppen beteg lázas vagyok.
Az is lehet hogy beleszól hogy mire költök a fizetésemből. A randin is ki kell fizessem a saját részemet tehát meghívni sem képes már egy férfi.
Tehát mi lehet a jó egy férfiban???
#27: Hú, ez felvett pár kérdést... Pl. hogy miért ilyen férfiakat választanak? Hogy manapság ezt a fiatal korosztálynál hol látni, ugyanis már elég sok fiatal nőnek egy rántotta is meghaladja a képességeit...
#28: "Úristen baszki, én végig az itteni kommentekről beszélek! Miért hoznék fel mást, ha itt vagyunk, ennél a témánál?"
Ne haragudj, de nem szeretnék a szintedre lesüllyedni. Hazudtál, most meg agyatlanul trágárkodsz. Ha nem tudsz normálisan beszélni, akkor minek vagy itt? Legalább azt vállalnád, hogy konkrétan lebuktál a hazugsággal, de még ehhez sincs gerinced.
"Nem mondtam, hogy azt mondtad, minden nő frusztrált. Az itteni női válaszokról beszéltél."
TE viszont nem. Minden nőt írtál. Nem itteni nőket. Tudod egyáltalán, hogy mit írsz? ha nem, akkor miért próbálsz mást kritizálni?
#29: Na, egy újabb problémás női hozzászóló.
Miért ne csinálhatná meg ezeket egy férfi? Miért ne nyújthatna ezeken kívül élményeket, intimitást, támaszt és még egy csomó mindent?
Valaki árulja már el: Itt miért ennyire problémás nők gyűltek össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!