Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egyre jobban nehéz helyzetben vannak a társkeresés terén, ugyanis viszonylag egyre kevesebb a nőknek tetsző vonzó férfi?
Miért nagy elvárás az hogy ha hazaérsz akkor ne dögölj a kanapén amikor a feleséged mosogat, porszívózik, ruhákat tereget, felmos,gyereketekkel leckézik, vagy társasozik.
Az hogy otthon anyuci erre nevelt, még nem ez a való élet .
De semmi baj ezzel, nem kötelező nekünk nőknek együtt élni ilyennel, nem kötelességünk kiszolgálni folyamatosan másokat. Más a gyerek hiszen nem tud pelenkát cserélni magán, nem tudja elvinni magát az orvoshoz ha lázas és nem tud megfőzni magának egy ebédet. Egy felnőtt férfiban mi a férfit akarjuk látni, nem egy diligyereket….
15
Én voltam, aki írta a kopaszságot. Képzeld, lehet tenni ellene.
1: Először talán el kellene menni orvoshoz! Lehet valami hormonális dolog a háttérben vagy egy gyulladás a szervezetben. Jaigen, annyival könnyebb elintézni, hogy "apám is korán kopaszodott" meg "ilyen a genetikám". Honnan tudjátok?
2: Talán a hajszárítást nem egy törölközővel és egy dörzsöléssel kellene elintézni és menni ki a hidegbe. Megfázik a fejbőr, az bizony hajhulláshoz vezet.
3: Ha ORVOS MONDJA, hogy igen, genetikailag hullik, akkor is lehet lassítani a folyamatot, de könnyebb ezt is leszarni, mint ahogy a férfiak legjava teszi.
4: Ha tényleg mindent megtett, de a genetika miatt valóban hullik, vagy kihullott, akkor is vannak még megoldások. Pl hajtetoválás, de még felragasztható, tartós férfi parókák is vannak vagy a már általad is említett hajbeültetés. Igen, ez sok pénz! Ezért kellene talán az első 3 pontban felsoroltakat csinálni, figyelni, ami jóval olcsóbb, vagy ha nem is az, de legalább nem egyszerre fizeted ki. Könnyebb megelőzni a "bajt" mint mikor már nyakig ülsz benne.
5: Ha nektek tetszik a kopaszság, akkor "viseljétek"! :D De én tuti nem jönnék össze olyannal és hozzám hasonlóan nagyon sok nőnek sem tetszik. Persze, nektek kell jól érezni magatokat a bőrötökben.
6: Vannak olyanok, akiknek valóban jól áll, de ez is ritkább.
Érdekes felvetés, mármint hogy egyre nehezebb helyzetben lennének a nők. Nyilván ez függ több tényezőtől is:
1) Mennyire fontos, hogy ez a kapcsolat úgymond "teljes" legyen. Tehát pl. kifejezetten együttléthez keres partnert, plátói kapcsolatot keres, mindkettő, vagy akár hosszú távú kapcsolatot akar, akár házassággal egybekötve. Azt gondolom, hogy ez utóbbi esetben elképzelhető, hogy nem könnyű megtalálni a megfelelő férfit, főleg ahogy telik az idő és különféle korkategóriákba lép.
2) Mennyire hajlandó osztozni a férfin. Ha a nő kizárólag együttléthez vagy kizárólag plátói kapcsolathoz keres partnert, és nem zavarja, hogy az illető férfinek van egy létező kapcsolata (mondjuk házas vagy élettársi viszonyban él) akkor ez egy lehetőség a számára, hogy kiterjessze a szóba jöhető férfiak számát.
3) Ha pl. egy vagy több gyerek van már és esetleg egyedül él a nő és támogatásra van szüksége, akkor valószínű, hogy (hacsak nincs szerencséje) akkor valamiféle kompromisszumokat kell majd kötnie. Nem mondom, hogy nem jöhet össze a "Fehér Lovag" de azért nem ez a legrealisztikusabb változat.
Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha fel kell nevelni gyerekeket, viszont hogy segítsék, ahhoz jó eséllyel alkalmazkodnia kell. De hát: valamit valamiért.
4) Nyilván nem beszélhetek más hímneműek helyett ("férfinak" úgymond nem nevezém magam) de szerintem a legtöbb gyenge felhozatalba tartozó férfi nem fog próbálkozni nőknél. Ennek több különféle oka is lehet, de rövidre fogva: 1) A férfi számára nagyjából egyértelmű lesz, hogy nem üti meg az alapszintet sem. 2) Nem fogja megalázni a nőt azzal, hogy a "bepróbálkozással" azt a látszatot keltse, hogy a férfi feltételezi, hogy a nő ennyire aláadná és megalázná magát, hogy ővele bármiféle kapcsolatot kiépítsen.
5) A kor kérdése: amennyiben a nő hajlandó ezzel kapcsolatban engedmnyeket tenni, akkor megint csak kinyílhat néhány ajtó. De ez nyilván a nő saját elhatározásán múlik.
6) Szerintem alapvetően egy nőnek nem kell túlságosan nagy energiát fektetnie abba, hogy "férfit szerezzen". Persze, a nagyon magas kategóriába tartozó férfiak nyilván extrém kihívást jelentenek, de naggyon sok (NAGYON sok) jó átlagos férfi jöhet szóba.
7) Ha a nő csak és kizárólag ALFA hímekkel hajlandó kapcsolatba lépni, tehát férfias, jó testű, ápolt, intelligens, tehetős/gazdag, "fontos" állásban dolgozik vagy egy vagy több céget működtet ÉS nem szabad,
hogy nője legyen, vagy akár gyereke egy korábbi kapcsolatból: hát az
nyilvá nagyon nehéz eset. Valahol engedményt kell tenni.
Na, nyilván könnyen okoskodok innen a karosszékemből, de gondoltam pár gondolatot hozzáteszek én is. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!