Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen helyzetben levő férfi találhat partnert?
Önkormányzati főbérletben lakik, 100 kg /180 cm, legmagasabb végzettsége érettségi, de van egy 4 éves szakmunkás sulija is.
Tapasztalatlan a nők terén mert fiatal korában fejébe vette hogy túlsúlyos férfiként neki nem lehet átlag testalkatú barátnője. Még mindig ez gátolja, lefogyni nem tud de szintèn duci nőket nem tartja szexre vonzónak. Inkább egyedül él kutyákkal és macskákkal de a lelke már évek óta társa vágyik. Semmi érzéke nincs a idegen nyelvekhez (megelőzve hogy tanácsként ezzel legyen idegesítve). Stabil munkahelye van 10 éve ami csak 300 ezer körül fizet. Próbált másik munkát keresni de ahol lényegében több lett volna a fizetés ahhoz más irányú képzettség kell vagy nyelvvizsgák és diploma. Ezek hiányában nem tud váltani. Szüleitől sose kapott segítséget, halálukkor összesen pár 100 ezer Ft-ot kapott. Amit ráadásul 3 lány testvérével is el kellett osztani.
Van esélye így egy normális személyiségű és külsejű nővel megismerkednie vagy kuka ?
35/F
10 % az egész jó!
De honnan tudod milyen nőre vágyok? 🤔
46#
Èn szoktam barátoknak is rendelni, ez jófejség, nem azért hogy bugyiba kerüljek.
54
Mostantól haverok vagyunk. Adom a címet aztán rendelj már nekem is! Igaz kukim van de mivel úgyse a bugyiba jutás miatt rendelsz a haver lányoknak se….
50
Pont, hogy neked vannak gondjaid. 300 ezer, az.iszonyatosan kevés. Minimum.netto 5-600 ami szerintem elvárhato, főleg, hogy a legtobb nő ennyit azert megkeres. Egyszeruen döbbenet, hogy van bármilyen igényed netto 300as fizuval, meg tulsúllyal. Örülnöd kéne, ha tulsulyos nő szóba áll veled egyáltalán. De szerintem.még ők is elutasitanak
57 - Dehogy keres a legtöbb nő nettó 500-600 ezret, hol élsz te? :D
Jó ha átlagban keresnek 300e forintot a magyar nők nettóba. Nettó 500-600 ezer forint kb egy alsó-közép vezetői fizetés.
Akikkel én ismerkedtem, egyikük se keresett ennek közelében se. Full csórók voltak, ja bocs egy volt aki 630at keresett, ő főkönyvelő volt egy cégnél.
57
Várj itt a munkahelyen dolgozik kb 90 nő! Mindjárt megkérdezem őket hogy mennyit keresnek! 🤣
Kb 2 főnök közüle aki kereshet 400 felett. A többi nem.
Azt írtad a #20 hozzászólásodban, hogy kisgyerekes anyukával nem akarsz ismerkedni. Sajnos ha 35 éves férfiként ez a kikötésed, borzasztóan leszűkíted a szóba jöhető nők körét, ennek megfelelően az esélyeidet a nulla közelébe viszed. Saját, több évi internetes társkeresős tapasztalatom, hogy manapság a nők nemigen hajlandók náluk jóval idősebb férfival ismerkedni, így veled is csak 35 körüli nők fognak szóba állni. S nagyon kevés az a 35 körüli nő, akinek egyáltalán nincs gyereke. Ha nem hiszel nekem, regisztrálj fel egy komolyabb internetes társkeresőre, és listázd ki mondjuk a 33 és 37 év közötti nőket. Aztán pedig szűkítsd le ugyanezt keresést a gyermektelenekre. Jó, ha ötödannyi találatod lesz, mint az előbb, s akkor azokról még nem is beszéltünk, akik a társkeresőn letagadják a gyerekeiket. Akik pedig ebben a korban is gyermektelenek, többségükben nem véletlenül azok: vagy rondák, vagy elviselhetetlen személyiségük van. Az a kevés pedig a 35 körüli, társkeresőző nő között, aki valóban jól néz ki és nem egy hárpia, továbbá független, és gyermektelen, naponta legalább 10-20 új megkeresést kap a társkeresőkön magányos férfiaktól. Nem túl vonzó külsővel ebben a független, gyermektelen nőkért vívott versengésben semmi esélyed. Rengeteg a magányos, középkorú férfi, aki társat keres. Főként azért, mert manapság minden második házasság válással végződik, ami általában azt jelenti, hogy a nőnél maradnak a gyerekek, a férfi pedig egyedül marad.
Egyszóval 35 körül és afölött már egy férfi túl magasra teszi a lécet, ha csak gyermektelen nők felelnek meg neki. Meg kell tanulnod ebben kompromisszumot kötni, különben végképp egyedül maradsz. Akár tetszik, akár nem, sajnos ez van. Próbálj meg lélekben felkészülni az olyan ismerkedős randikra, amelyeken majd egy babakocsit toló nővel fogsz sétálgatni, akinek este 6-ra már otthon kell lenni, hogy a gyerekek időben megvacsorázzanak. Vagy hozzászoksz ehhez a gondolathoz, vagy jó eséllyel egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!