Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen helyzetben levő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen helyzetben levő férfi találhat partnert?

Figyelt kérdés

Önkormányzati főbérletben lakik, 100 kg /180 cm, legmagasabb végzettsége érettségi, de van egy 4 éves szakmunkás sulija is.

Tapasztalatlan a nők terén mert fiatal korában fejébe vette hogy túlsúlyos férfiként neki nem lehet átlag testalkatú barátnője. Még mindig ez gátolja, lefogyni nem tud de szintèn duci nőket nem tartja szexre vonzónak. Inkább egyedül él kutyákkal és macskákkal de a lelke már évek óta társa vágyik. Semmi érzéke nincs a idegen nyelvekhez (megelőzve hogy tanácsként ezzel legyen idegesítve). Stabil munkahelye van 10 éve ami csak 300 ezer körül fizet. Próbált másik munkát keresni de ahol lényegében több lett volna a fizetés ahhoz más irányú képzettség kell vagy nyelvvizsgák és diploma. Ezek hiányában nem tud váltani. Szüleitől sose kapott segítséget, halálukkor összesen pár 100 ezer Ft-ot kapott. Amit ráadásul 3 lány testvérével is el kellett osztani.

Van esélye így egy normális személyiségű és külsejű nővel megismerkednie vagy kuka ?

35/F

#magány #tapasztalat #Szegény helyzetű férfi #Csak szakmunkás és érettségizett #Dagadt betegség miatt #Körülmények áldozata
2023. nov. 28. 06:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:

30

Oké. További sikert. Tálald meg a megfelelő tanult hölgyet. Aki nem akar lehúzni.

2023. nov. 28. 09:19
 32/72 anonim ***** válasza:
76%

29# ezért nincs neked csajod.

Nen az enyém a panel.

Ès egy bolti eladóval neked mi a problémád? Mi az hogy proli? Tisztelhetnéd őket egy kicsit.

2023. nov. 28. 09:21
 33/72 anonim ***** válasza:
73%

31 - Általában megtalálom az ilyen nőket, de néha beesik egy-két mérési hiba.

Én úgy vagyok vele, hogy ha irodai munkával 20as éveim végén megtudom keresni a nettó 600at, akkor a nőnek legalább nettó 400at kell keresnie. Abból már tudja állni a saját költségeit, a nyaralás rá eső részét etc.

Ha az én autómmal utazunk, akkor az üzemanyagba is beszállhat nyugodtan, nem benzinkút vagyok. Kopásdíjat, azért nem számolok, ennyire nem vagyok kegyetlen.

2023. nov. 28. 09:22
 34/72 anonim ***** válasza:
0%

33#

Igazi férfi🤣

2023. nov. 28. 09:25
 35/72 A kérdező kommentje:

32

Nincs ebben semmi sértő. Te és én is azok vagyunk.

“ A proli kifejezés az (általában fizikai) bérmunkából élőket jelentő proletár szó lekicsinylő formája.”

2023. nov. 28. 09:27
 36/72 anonim ***** válasza:
81%

34 - Egyenlőség van, nem? :D Jaa, hogy az csak akkor van ha a nőnek kedvez? Hát nem, a mai világban ha egy kicsit is tanul valaki, piacképed dolgot, a nettó 400 nem lehet probléma.

Az hogy valaki elmegy "zs", bölcsész szakokra, ahol semmit nem tanul és ráadásul a fizetése lóf*sz lesz, hát arról nem én tehetek. Az ilyen ne várja el a jó fizetéssel rendelkező, diplomás csávókat, az ő büfé diplomájával. Ilyenek szoktak lenni a mérési hibáim. :D

2023. nov. 28. 09:28
 37/72 anonim ***** válasza:
100%

36#

Itt nem ezen van a hangsúly.

Nagyon rendes vagy hogy legalább kopásdíjat nem számolsz fel. Habár lehet a tèli gumikba vele kéne szállnia.

2023. nov. 28. 09:33
 38/72 A kérdező kommentje:

Kopásdíj 😃 Azért itt enyhe túlzást értek.

Én pl egy kávé vagy mozijegy árát nem sajnálnék egy nőtől. Főleg ha én hívom el randira.

2023. nov. 28. 09:36
 39/72 anonim ***** válasza:
100%
Ez a rendes gyerek vagyok, a legynek sem artok, ez tipikusan olyan, hogy reggel letaklak a sarokba, es este is meg ott vagy. Kb egy amoba eletciklusat eled, nincs benned se motivacio, se igeny, se melyseg. Csak letezel es elvagy, mint a befott. Bezzeg a potenciaproblemas kis farkad kulon eletet el, nem all fel akarkire. Tele vagy szorongasokkal, tevkepzetekkel, cserebe a hulyek magabiztossagaval. Az meg a sajat balfszsagod, hogy edzes mellett nem tudsz fogyni. Szar az edzod, valtsd le. Az edzes nem csak sulyok emelgetesebol all, ezt csak a lamak hiszik. Osszefoglalva, te egy rakas szerencsetlenseg vagy, a tuleles tart eletben. Ki a fene fanyalodna rad?
2023. nov. 28. 09:52
 40/72 A kérdező kommentje:

39

Semmit nem tudsz rólam csak találgatsz. A rosszindulat meglátszik.

Mellesleg elég jó méretem van és nincs potenciaproblèma.

2023. nov. 28. 10:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!