Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen helyzetben levő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen helyzetben levő férfi találhat partnert?

Figyelt kérdés

Önkormányzati főbérletben lakik, 100 kg /180 cm, legmagasabb végzettsége érettségi, de van egy 4 éves szakmunkás sulija is.

Tapasztalatlan a nők terén mert fiatal korában fejébe vette hogy túlsúlyos férfiként neki nem lehet átlag testalkatú barátnője. Még mindig ez gátolja, lefogyni nem tud de szintèn duci nőket nem tartja szexre vonzónak. Inkább egyedül él kutyákkal és macskákkal de a lelke már évek óta társa vágyik. Semmi érzéke nincs a idegen nyelvekhez (megelőzve hogy tanácsként ezzel legyen idegesítve). Stabil munkahelye van 10 éve ami csak 300 ezer körül fizet. Próbált másik munkát keresni de ahol lényegében több lett volna a fizetés ahhoz más irányú képzettség kell vagy nyelvvizsgák és diploma. Ezek hiányában nem tud váltani. Szüleitől sose kapott segítséget, halálukkor összesen pár 100 ezer Ft-ot kapott. Amit ráadásul 3 lány testvérével is el kellett osztani.

Van esélye így egy normális személyiségű és külsejű nővel megismerkednie vagy kuka ?

35/F

#magány #tapasztalat #Szegény helyzetű férfi #Csak szakmunkás és érettségizett #Dagadt betegség miatt #Körülmények áldozata
2023. nov. 28. 06:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
78%

10

Lehetni lehet, csak ha eddig sem sikerült, most sem fog!

Egyébiránt, te az élet egyéb területein szarul is teljesitesz. Nincs autód, nincs motivációd jobban fizető munkára, esély sincs rá hogy ne nyomorgva kelljen élni melletted, eközben pedig, vékony nőt akarsz! 👏👏👏 Miközben, magad is túlsúlyos vagy, és nem akarsz lefogyni. Egyébként, nekem nem vonzó túlsúly, és semmivel tudsz kompenzálni. Betegségre hivatkozol,.... na és? Ha egy nő betegség miatt nem tud lefogyni, akkor vonzó lesz számodra? Ugyanúgy nem!

2023. nov. 28. 07:37
 12/72 anonim ***** válasza:
80%
Undorító, ahogy nyilatkozol a túlsúlyos nőkről, süt a megvetés és undor a soraidból. Amíg ennyire korlátolt vagy, sosem lesz normál eszű nőd.
2023. nov. 28. 07:37
 13/72 anonim ***** válasza:
75%
te soha se fogsz not kapni, ideje ramenni a bzikra, bzikam
2023. nov. 28. 07:51
 14/72 A kérdező kommentje:

11

Nem teljesítek szarul az élet területén. Miért kellene Budapestre autó? 30 percre van a munkahelyem és én szeretek sétálni. Miért kellene nyomorogva élni mellettem? Te pénzt vársz a férfitól? Én a saját dolgaimat fizetem. Ne a férfi karára akarj jobb helyzetbe kerülni! Ez nem normális dolog. Nem nem akarok lefogyni. És a motiváció sem hiányzik. Diétás étrenden élek. Alapból sokat mozgok 10 km naponta és plusz heti háromszor edzek is. Ez dobta a gép. Biztos nehéz megérteni alapból vékonytestalkatú emberként hogy van akinek 3x többet kell tennie és akkor se lesz olyan jó testalkatú mint egy másik. Akinek jobb az alap.

12

Semmi rosszat nem írtam duci nőkről. Csak hogy szexuálisan nem vonzanak. Haver csaj is van több is aki duci nő. És el vagyok velük.

2023. nov. 28. 07:51
 15/72 anonim ***** válasza:
37%

14

Kárára???? Majd azt ő eldönti, hogy neki "kár" e! 2.5x keresek többet nálad, hogyan mennénk, nyaralni, wellneselni, moziba??? Stb. Mert te ezeket nem engedheted meg magadnak! Vagy majd a Nő fizeti a tiédet is? Rengeteg Bp.inek van autója, ez kifogás megint! Én sem vagyok alapból vékony, tennem kell erte, és éheznem sokat! Nem gáz, hogy nem akarsz lefogyni, de ne várj vékony nőt, ha te magad is szarul teljesitesz gyakorlatilag az élet összes területén. Szar fizetés, szar jellem, szar kinézet, nulla esély rá, hogy jobb lesz!

A kerdésemre pedig nem feleltél. Ha egy nő betegseg miatt tulsulyos, akkor már vonzó lesz? Akkor már oké? Naugye!

2023. nov. 28. 07:59
 16/72 anonim ***** válasza:
78%
Önkormányzati lakásban, havi nettó 300-zal elfelejtheted a nőket.
2023. nov. 28. 08:02
 17/72 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos valószínűleg egyáltalán nemcsak az a probléma, hogy elhízott vagy. Félrevezeted magad, ha egyedül a testalkatodat okolod a nők körében megtapasztalt elutasításokért. Az igaz, hogy egy internetes társkeresőn nagy sörhassal gyakorlatilag semmi esélyed labdába rúgni, mert egy társkereső nő azonnal tovább ugrik, ha meglátja a fényképed. De ettől még más ismerkedési módszerekkel szerintem elhízottan is volna reális esélyed.

Az igazi gond valószínűleg a személyiségedben van. Egyszerűen olyan kisugárzásod van, amivel nem tudsz vonzalmat kiváltani a nőkben. Én nálad is idősebb férfi vagyok, méghozzá viszonylag jóképű, kedves személyiségű, vékony testalkattal, diplomával, s az egész társkeresésem alapvetően csak kudarc volt. Sok-sok nővel próbáltam ismerkedni az interneten és máshogy is, de nagyon-nagyon ritka volt, hogy az első randi után egy nő egy második randira is eljött volna. Vannak sajnos olyan férfiak, mint én, akik nem tudják a nőkben beindítani azt a tudatalattiban, ösztönösen működő mechanizmust, amely révén egy nő vonzalmat, bizsergést kezd érezni az adott férfi felé. Nőkkel kiválóan tudok barátkozni, de vonzalmat kiváltani bennük a személyiségem miatt végképp nem tudok. Jó eséllyel neked is ugyanez a problémád gyökere.

Az ilyen férfiak a saját tapasztalataim szerint két dolog közül választhatnak: vagy véglegesen egyedül maradnak, vagy olyan nőt keresnek és találnak, aki már egyáltalán nem romantikára vágyik, hanem egy józan ésszel kiválasztott, biztos támaszra. Ebbe a kategóriába szinte kizárólag azok a nők tartoznak, akik elváltak, s egyedül maradtak két-három kisgyerekkel. Sajnos nagyon valószínű, hogy reálisan neked is ez a két választásod van: a végleges magány vagy a pótapaság szerepének felvállalása. Bocs, ha ezzel elkeserítettelek.

2023. nov. 28. 08:08
 18/72 A kérdező kommentje:

15

De figyelj ki beszél rólad? Millió nő létezik. Ne egy egész világ nevében írj! Te akarsz járni moziba , nyaralni és 2x annyit keresel. Lehet Renike a szomszéd csaj meg rendelkezik ugyan azokkal a lehetőséggel de őt nem érdekli az utazás. Ezért lehet neki jó leszek.

Átlagos kereset , jó jellem , átlagos kinézet. Nézőpont kérdése hogy teljesítek. Szerintem nincs velem semmi baj ami kizárja hogy legyen valakim. Valami defekt lehet nálad ha a hétköznapi emberekre úgy gondolsz mint a selejtekre. És ha meg hallod hogy rossz adottságú férfinek még az átlagos testalkatú - kicsi mellű nők tetszenek arra egyenest a bicska kinyílik a zsebedben.

2023. nov. 28. 08:13
 19/72 anonim ***** válasza:
72%

"Keveset eszik és mozog"

Haver olyan magas vagyok, mint te. Súlyban voltam is annyi. Keress egy csövesebb konditermet aztán járj le edzeni!A túlsúlyod meg lassan megoldódik.

Apám 135 kilóról fogyott le 82-re és javában a 40-es éveiben volt.

De ha nem akarsz terembe menni akkor vegyél kezdésnek egy decathlonos kézi súlyzó szettet használtan és csinálj gyakorlatokat azzal.

Tavaly amúgy én is ledobtam egy tizest.

33/F

2023. nov. 28. 08:18
 20/72 A kérdező kommentje:

17

Részvétem hogy neked ez van. Én tapasztaltam közeledést több nőtől is életem során. De olyan személyektől akiktől én nem tudtam elképzelni semmit. Valószínűleg a kellő férfias jellem megvan bennem pocakkal is. Különben nem lettek volna ezek.

Kisgyerekes anyjával nem kezdenék. Nem fizetek más gyereke nevelése után.

2023. nov. 28. 08:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!