Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy ilyen szomorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy ilyen szomorú sorsú 34 éves férfi?

Figyelt kérdés

Minden küzdelem ellenére csak gyarapszik a súlya. Már minden napos súlyzós edzés hatására is egyre csak többet mutat a mérleg. Tudom az izom nehezebb mint a zsír, de semmi pozitív látszata nincs. Csak illúzió romboló hogy a kemény edzés hatására (és mellé éhezés ) és csak egyre nagyobb a testömeg! Mikor tudom hogy a nekem tetsző nőknek már a 75 kilós férfi test is maci meg pocakosnak számít.

Ahogy öregszem minden egyre nehezebb és azt hiszem ez már nem fordul meg az én javamra.

Hogy fogadjam el hogy a nekem tetsző 50-65 kg körüli nőknek én soha nem leszek vonzó? Azaz egyedül döglök meg? Vagy fogadjam el az itteni tanácsokat?

Amik a teljesség igénye nélkül:

1. Keresek egy 30 feletti kövér nőt > aki semmi szexuális vonzalmat nem kelt bennem

2. Kisgyerekes duci nőt > nem szeretem a gyerekeket és költeni se akarok máséra

3. Ugorjak a Dunában /vonat elé > nem akarok öngyilkos lenni

4. Keressek egy hobbit > egész életre ????

5. Tanuljak vagy toltsem az időmet csak a munkának szentelve > milyen élet az ilyen ?

6. Fogyjak le és legyek diplomás meg gazdag > beteg vagyok valószínűleg. Nem működik a fogyás. Gazdag ? Egy saját lakásra 40 évig gyűjtenem kellene. Nem adnak hitelt 300 nettóra. Jah és érettségire is utaltam tanulni. Nem akarok tovább tanulni 34 évesen már.

#kövér #Nem incel de hátrányos helyzetben van
2023. jún. 13. 07:36
1 2 3 4
 1/38 Noren1989 ***** válasza:
84%

Hàt làssuk be: az àltalad megjelölt nők célcsoportja elsődlegesen nem te vagy.

Ha hihetetlenül lenyűgöző személyiséget növesztesz, akàr még így is lehet sikered, de arra ottvolt az elmúlt 20év.

Javaslom a betegséged felderítését,kezelését, majd életmód vàltàst.

Btw emberek közé is jàrhatsz, ha minden kötél szakad.

2023. jún. 13. 07:40
 2/38 anonim ***** válasza:
85%
Ha beteg vagy, menj orvoshoz.
2023. jún. 13. 07:42
 3/38 A kérdező kommentje:

De nem segítenek. Házi orvos is elküldött mikor segítséggel fordultam hozzá. Egy vérvetelre se küldött el.

2023. jún. 13. 07:44
 4/38 anonim ***** válasza:
94%

Nem, ilyen nincsen. Rendes orvoshou kell eljutnod. Elsőként válts háziorvost! A te korodban már simán lehetne fél évente vérvételre menni.

A fogyásnak pedig egyszerű a receptje. Égess el több kalóriák, mint amit beviszel.

2023. jún. 13. 07:55
 5/38 anonim ***** válasza:
87%

Akkor összegezzük a "teljeség igénye nélkül"

1, Csóró vagy

(És szerinted ez igy rendeben is van, mert te utálsz tanulni, és akkor ennek fizesse meg az arátás)

2, Átlag alatti pasi vagy, atlag feletti igényekkel

(👏)

3, Dagadt vagy

(Állitolag nem a sajat hibadbol, de bezzeg ha egy nő az, váltig allitod, hogy csakis a saját hibajábol lehet tulsúlyos!)

2023. jún. 13. 08:02
 6/38 anonim ***** válasza:
86%
Mit szeretnél mi történjen? Alkalmazkodjon hozzád a világ míg te annyira sem vagy képes hogy orvoshoz menj? Háziorvos elküldött? Akkor irány egy másik. Nem mintha csodát várhatnál a súlyzós edzéstől és az éhezéstől. Egészséges étrend és kardió, de ezt is tudhatnád ha csak 5 percet szántál volna az utánajárásnak.
2023. jún. 13. 08:11
 7/38 anonim ***** válasza:
84%

Elmegy dokihoz. Ha a háziorvos bamba, megy magánba.

Senkit nem hat meg, hogy 1x próbáltad és elküldtek.

2023. jún. 13. 08:12
 8/38 anonim ***** válasza:
77%
Ha odafigyelnél arra, hogy mit eszel, akkor nem híznál rohamosan. Kivéve ha valami betegséged van, de betegséggel és betegség nélkül is a saját felelősséged lenne, hogy kezdjél magaddal valamit. Csak mindkét esetben mást jelentene ez.
2023. jún. 13. 08:23
 9/38 anonim ***** válasza:
84%

Én elismerem, hogy a közegészségügy finoman szólva sincs a toppon, de egyszer elmenni a háziorvoshoz és feladni... Én 2 évig mászkáltam mindenki nyakára, akinek csak tudtam, hogy végezzék már el a munkájukat. Nem mondom, hogy nem volt olyan időszak, amikor nem éreztem, hogy folytatni akarom, de végül csak sikerült (a vicc, hogy egy piti dolog volt, amit simán elsőre meg kellett volna találniuk, és még gyógyszeres kezelés sem kellett...). Nem egyszerű, de meg kell tanulnod kiállni magadért, főleg ilyen témában.

A másik, a diéta. Sokszor hallom, hogy "jajj, éhezem, jajj, én mindent megteszek, mégsem megy" aztán azért kiderülnek a dolgok. A termodinamikát nem tudod legyőzni, ha kevesebbet kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor fogysz. A nehézsege, hogy normális ételekkel vidd be a nagy részét, amitől nem leszel annyira éhes, és bevidd a megfelelő vitaminokat, nyomelemeket. Dietetikus tud ebben segíteni, ha nem tudod kiszűrni a jó információkat a baromságoktól a neten.

A hobbi pedig szerintem mindenkinek jót tesz, szocializálódsz, célokat ad, kihívások elé állít, amiket ha teljesítesz sokkal motiváltabb leszel.

2023. jún. 13. 08:25
 10/38 anonim ***** válasza:
69%

Párom is elég... duci. 140 kiló.

Nála több egészségügyi probléma is áll a háttérben - alvási apnoé, ami miatt minden éjjel fuldoklik. A teste pánikban van, ezért többek között zsírt raktároz, mert "jaj, veszély van, túl kell élni!"

Másrészt hormonproblémája van, szinte alig termel tesztoszteront. Az meg kábé mindenért is felel a férfiak szervezetében, amiatt is megindult a súlygyarapodás.

Rendszeresen jár edzeni ő is - javarészt fizikai munkát végez, gyalog jár haza, egészséges és kalóriaszegény ételeket főz. Izmos is - hasi ultrahangon át kellett állítania a dokinak a gépet, mert nem látott át a hasizmán.

És még így is túlsúlyos, pedig egy egészséges ember már rég fogyna.

Én is azt javaslom, hogy válts háziorvost, és harcold be magad a dokihoz. Tudom hogy nehéz - páromnak is nehezen sikerült, pedig nekem vannak oda kapcsolataim, és a munkája miatt ő is prioritást élvez, és mégis.

2023. jún. 13. 08:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!