Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy ilyen szomorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy ilyen szomorú sorsú 34 éves férfi?

Figyelt kérdés

Minden küzdelem ellenére csak gyarapszik a súlya. Már minden napos súlyzós edzés hatására is egyre csak többet mutat a mérleg. Tudom az izom nehezebb mint a zsír, de semmi pozitív látszata nincs. Csak illúzió romboló hogy a kemény edzés hatására (és mellé éhezés ) és csak egyre nagyobb a testömeg! Mikor tudom hogy a nekem tetsző nőknek már a 75 kilós férfi test is maci meg pocakosnak számít.

Ahogy öregszem minden egyre nehezebb és azt hiszem ez már nem fordul meg az én javamra.

Hogy fogadjam el hogy a nekem tetsző 50-65 kg körüli nőknek én soha nem leszek vonzó? Azaz egyedül döglök meg? Vagy fogadjam el az itteni tanácsokat?

Amik a teljesség igénye nélkül:

1. Keresek egy 30 feletti kövér nőt > aki semmi szexuális vonzalmat nem kelt bennem

2. Kisgyerekes duci nőt > nem szeretem a gyerekeket és költeni se akarok máséra

3. Ugorjak a Dunában /vonat elé > nem akarok öngyilkos lenni

4. Keressek egy hobbit > egész életre ????

5. Tanuljak vagy toltsem az időmet csak a munkának szentelve > milyen élet az ilyen ?

6. Fogyjak le és legyek diplomás meg gazdag > beteg vagyok valószínűleg. Nem működik a fogyás. Gazdag ? Egy saját lakásra 40 évig gyűjtenem kellene. Nem adnak hitelt 300 nettóra. Jah és érettségire is utaltam tanulni. Nem akarok tovább tanulni 34 évesen már.

#kövér #Nem incel de hátrányos helyzetben van
2023. jún. 13. 07:36
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
71%

Koplalással adtam le 38 kilót, nagyon kell figyelni, mikor elkezdesz enni. Munkatáborokból sem dagadt emberek jöttek ki, hogy fuh, a szervezetük raktározott.

Szerintem simán nem tudja, mennyit eszik. Mikor kolléganőm írta valami online cuccba, hogy miket eszik, a szemem előtt írta be, hogy "pörkölt köret nélkül", pedig megevett hozzá egy bödön nokedlit.

2023. jún. 13. 09:33
 22/38 A kérdező kommentje:

Van (volt ) hobbim a zene. Egészen 11 éves koromtól csak az érdekelt. Felnőttként már külföldi nagy zenei kiadónàl is jelentek meg zenéim. De nem voltam elég jó benne. 20 év után feladtam. Már csak hallgatom a zenéket amiket szeretek.

Többieknek:

Nem csak súlyzós edzést végzek. Futás, kerékpár , elleptikus tréner, evezőgép stb.

A létező összes diétát megpróbáltam. Volt saját edzőm is 2 hónapig. Az is azt mondta egészségügyi bajom lehet mert semmi eredménye a munkànak.

^

Ennek ellenére az iskolától kezdve > 3 munkahelyen > rokonoktól > idegennektől és persze az interneten 15 éve minimum azt hallgatom “hazudsz! Zabalsz! Fekszel és nem mozogsz semmit”.

2023. jún. 13. 09:36
 23/38 anonim ***** válasza:
74%
Hazudsz.
2023. jún. 13. 09:40
 24/38 A kérdező kommentje:

23

Na tessék 🤣

2023. jún. 13. 09:41
 25/38 anonim ***** válasza:
89%

Akkor menj el orvoshoz. Pl pajzsmirígy-zavar simán okozhatja ezt, azt meg egy egyszerű vérképből ki tudják mutatni (TSH meg mittoménmi)

Ha a háziorvos leszarja, keress másik orvost. Létezik dietetikus közegészségügyben is, nem kell magánban fizetni a 15 rongyot negyed óráért.

2023. jún. 13. 09:41
 26/38 anonim ***** válasza:
23%
Diétát kell tartani szakember segítségével és edzőterembe járni, futni, sportolni. Nem fogod leadni egykönnyen, az kevés, hogy koplalsz, ha rád jön az éhség és eszel sokat.
2023. jún. 13. 09:42
 27/38 anonim ***** válasza:
63%
Hazudsz, mert nem ment veled haza az edző, hogy nézze, hogy nem eszel-e. Hinnék neked, ha leírnád, milyen orvosoknál jártál. Egyszer elmentél orvoshoz, és feladtad. Az edzőt sem hiszem el emiatt.
2023. jún. 13. 09:51
 28/38 anonim ***** válasza:
19%
Súlyzós edzéssel ("gyúrással") nem lehet fogyni.
2023. jún. 13. 09:52
 29/38 A kérdező kommentje:
Egyre keményebben edzek csak többet mutat a mérleg. Már az öngyilkosság is eszembe jutott.
2023. jún. 13. 09:57
 30/38 A kérdező kommentje:
Testzsírom elképesztően magas! 40,6 %
2023. jún. 13. 09:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!