Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy ilyen szomorú sorsú 34 éves férfi?
Minden küzdelem ellenére csak gyarapszik a súlya. Már minden napos súlyzós edzés hatására is egyre csak többet mutat a mérleg. Tudom az izom nehezebb mint a zsír, de semmi pozitív látszata nincs. Csak illúzió romboló hogy a kemény edzés hatására (és mellé éhezés ) és csak egyre nagyobb a testömeg! Mikor tudom hogy a nekem tetsző nőknek már a 75 kilós férfi test is maci meg pocakosnak számít.
Ahogy öregszem minden egyre nehezebb és azt hiszem ez már nem fordul meg az én javamra.
Hogy fogadjam el hogy a nekem tetsző 50-65 kg körüli nőknek én soha nem leszek vonzó? Azaz egyedül döglök meg? Vagy fogadjam el az itteni tanácsokat?
Amik a teljesség igénye nélkül:
1. Keresek egy 30 feletti kövér nőt > aki semmi szexuális vonzalmat nem kelt bennem
2. Kisgyerekes duci nőt > nem szeretem a gyerekeket és költeni se akarok máséra
3. Ugorjak a Dunában /vonat elé > nem akarok öngyilkos lenni
4. Keressek egy hobbit > egész életre ????
5. Tanuljak vagy toltsem az időmet csak a munkának szentelve > milyen élet az ilyen ?
6. Fogyjak le és legyek diplomás meg gazdag > beteg vagyok valószínűleg. Nem működik a fogyás. Gazdag ? Egy saját lakásra 40 évig gyűjtenem kellene. Nem adnak hitelt 300 nettóra. Jah és érettségire is utaltam tanulni. Nem akarok tovább tanulni 34 évesen már.
Koplalással adtam le 38 kilót, nagyon kell figyelni, mikor elkezdesz enni. Munkatáborokból sem dagadt emberek jöttek ki, hogy fuh, a szervezetük raktározott.
Szerintem simán nem tudja, mennyit eszik. Mikor kolléganőm írta valami online cuccba, hogy miket eszik, a szemem előtt írta be, hogy "pörkölt köret nélkül", pedig megevett hozzá egy bödön nokedlit.
Van (volt ) hobbim a zene. Egészen 11 éves koromtól csak az érdekelt. Felnőttként már külföldi nagy zenei kiadónàl is jelentek meg zenéim. De nem voltam elég jó benne. 20 év után feladtam. Már csak hallgatom a zenéket amiket szeretek.
Többieknek:
Nem csak súlyzós edzést végzek. Futás, kerékpár , elleptikus tréner, evezőgép stb.
A létező összes diétát megpróbáltam. Volt saját edzőm is 2 hónapig. Az is azt mondta egészségügyi bajom lehet mert semmi eredménye a munkànak.
^
Ennek ellenére az iskolától kezdve > 3 munkahelyen > rokonoktól > idegennektől és persze az interneten 15 éve minimum azt hallgatom “hazudsz! Zabalsz! Fekszel és nem mozogsz semmit”.
23
Na tessék 🤣
Akkor menj el orvoshoz. Pl pajzsmirígy-zavar simán okozhatja ezt, azt meg egy egyszerű vérképből ki tudják mutatni (TSH meg mittoménmi)
Ha a háziorvos leszarja, keress másik orvost. Létezik dietetikus közegészségügyben is, nem kell magánban fizetni a 15 rongyot negyed óráért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!