Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy ilyen szomorú sorsú 34 éves férfi?
Minden küzdelem ellenére csak gyarapszik a súlya. Már minden napos súlyzós edzés hatására is egyre csak többet mutat a mérleg. Tudom az izom nehezebb mint a zsír, de semmi pozitív látszata nincs. Csak illúzió romboló hogy a kemény edzés hatására (és mellé éhezés ) és csak egyre nagyobb a testömeg! Mikor tudom hogy a nekem tetsző nőknek már a 75 kilós férfi test is maci meg pocakosnak számít.
Ahogy öregszem minden egyre nehezebb és azt hiszem ez már nem fordul meg az én javamra.
Hogy fogadjam el hogy a nekem tetsző 50-65 kg körüli nőknek én soha nem leszek vonzó? Azaz egyedül döglök meg? Vagy fogadjam el az itteni tanácsokat?
Amik a teljesség igénye nélkül:
1. Keresek egy 30 feletti kövér nőt > aki semmi szexuális vonzalmat nem kelt bennem
2. Kisgyerekes duci nőt > nem szeretem a gyerekeket és költeni se akarok máséra
3. Ugorjak a Dunában /vonat elé > nem akarok öngyilkos lenni
4. Keressek egy hobbit > egész életre ????
5. Tanuljak vagy toltsem az időmet csak a munkának szentelve > milyen élet az ilyen ?
6. Fogyjak le és legyek diplomás meg gazdag > beteg vagyok valószínűleg. Nem működik a fogyás. Gazdag ? Egy saját lakásra 40 évig gyűjtenem kellene. Nem adnak hitelt 300 nettóra. Jah és érettségire is utaltam tanulni. Nem akarok tovább tanulni 34 évesen már.
Lehet, mert az izom több energiát éget el, mint a zsír.
Ezt nem ide kellett volna, kérdező, hanem a sport kategóriába. Ez, hogy csak kardioval lehet zsírt égetni, kb 10 éve nem mondja senki.
Persze, hogy többet nyomsz az izom miatt, lol.
Majd lesz látszata, de nem holnap!!! Nem szabad feladni, jól hat rád a sport, önbizalmad ad és persze egészségesebb vagy. Magad miatt csináld, ne más miatt. Nekem uncsitesóm tiniként olyan volt mint a hordó esküszöm és azóta normálisan néz ki, mert vega és sportol.
Nem szedek tápkiegészítőket! Nem én vagyok a “fehérjés” akárkire is gondoltál.
Bárhogy verheted magad a földhöz, nincs olyan, hogy a semmitől hízol. Vagy ha így van, akkor menj el tudományos kutatásokra alanyként, mert elég sok problémát megoldana a tested, ha a semmiből építkezik. Azért mondják, hogy hazudsz, mert hazudsz.
Volt egy időben egy csajszi a fogyókúra rovatban, ő is szentül vallotta, hogy napi 1000 kcal mellett hízik valami 90+ kilósként. Szerintem barátkozzatok össze, vegyetek részt kutatásokban, és mocskosul gazdagok lesztek mindketten.
A semmitől nem hízhatsz. Tudom, milyen az, mikor nehezen megy le. Nekem inzulinrezisztancia miatt volt rohadt nehéz. Mindent mértem. Konkrétan füzetben számolgattam, hogy ha x gramm ez a szeletelt sajt, és van benne 5 db, akkor 1 db-ban van y kcal. Azt is írtam, hogy a c vitamin rágótabiban 3 kcal van.
IR miatt rohadt nehéz. Az első 5 kilótól 4 hónap alatt szabadultam meg. Közben meg minden fórumon olyanokat olvastam, hogy "11 kilót leadtam 3 hét alatt és nem is változtattam semmit".
Nehéz, nagyon szar, de hízni nem lehet. A semmiből nem lesz valami.
1. Beírod a googlebe h calorie calculator. Első találatod megnyitod. Beírod a kért adatokat (nem, életkor, magasság, testtömeg). Beírod h mennyire vagy aktív, ha biztosra kell menni válaszd azt h keveset sportolsz, akkor is ha valójában heti többet edzel. Ekkor még fog jelenni egy szám, ez a maintenance calories. Ennyi kalória bevitele mellett a testtömeged stagnál nem változik. Ennél 200-300 kalóriával kevesebb mellett, lassan csökken, 500-800 mellett már elég gyorsan csökken szerintem az első változat elég.
2. Letöltöd a Myfitnesspal appot. Az alapfunkcioi ingyenesek. Beallitasz a fenti maintenance caloriesnál 200-300-zal alacsonyabb értéket, ennyit vihetsz be egy nap. Az appban van egy diary, abban tudod vezetni h adott kajaval mennyi kalóriát vittél be. Kalóriát megtalalod az étel csomagolásán, de az appnak van egy keresoje is beírod h pl. bacon Spar és ki fogja dobni az adatait, az is egész pontos.
Elsőre ezt próbálnám ki, furcsának tűnhet de szerintem könnyebb követni mint bármi mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!