Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen helyzetben levő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen helyzetben levő férfi találhat partnert?

Figyelt kérdés

Önkormányzati főbérletben lakik, 100 kg /180 cm, legmagasabb végzettsége érettségi, de van egy 4 éves szakmunkás sulija is.

Tapasztalatlan a nők terén mert fiatal korában fejébe vette hogy túlsúlyos férfiként neki nem lehet átlag testalkatú barátnője. Még mindig ez gátolja, lefogyni nem tud de szintèn duci nőket nem tartja szexre vonzónak. Inkább egyedül él kutyákkal és macskákkal de a lelke már évek óta társa vágyik. Semmi érzéke nincs a idegen nyelvekhez (megelőzve hogy tanácsként ezzel legyen idegesítve). Stabil munkahelye van 10 éve ami csak 300 ezer körül fizet. Próbált másik munkát keresni de ahol lényegében több lett volna a fizetés ahhoz más irányú képzettség kell vagy nyelvvizsgák és diploma. Ezek hiányában nem tud váltani. Szüleitől sose kapott segítséget, halálukkor összesen pár 100 ezer Ft-ot kapott. Amit ráadásul 3 lány testvérével is el kellett osztani.

Van esélye így egy normális személyiségű és külsejű nővel megismerkednie vagy kuka ?

35/F

#magány #tapasztalat #Szegény helyzetű férfi #Csak szakmunkás és érettségizett #Dagadt betegség miatt #Körülmények áldozata
2023. nov. 28. 06:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
100%
19. Vagyok. Az hogy kretint szedsz és fehérjét iszol, magában nem sokat ér. Kell egy rendes diéta mellé.
2023. nov. 28. 10:11
 42/72 A kérdező kommentje:

41

Kreatint az erő növelés miatt iszom. És használ.

2023. nov. 28. 10:14
 43/72 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a talalgatas? Te magad irtad le ezeket aprankent, en csak osszegeztem. De amugy ez megint a szokasos kamu kerdes, szeoen tartalmazza az osszes kis szines elemwt, amivel szorakoztatni szoktad a nagyerdemut.
2023. nov. 28. 10:31
 44/72 anonim ***** válasza:
0%

37 - Köszönöm, ez a normális értékrendszer és az egyenlőség.

50-50 és néha azért elengedek ilyen apróbb költségeket mint egy vacsora, kávé, kopásdíj, mozijegy, de ruhákat, telefont és egyéb kacatokat biztos nem fogok neki venni drága pénzért, miközben ő a saját pénzét meg tartalékolja magának és engem húz le, nem vagyok madár.

Az évek folyamán rájöttem arra hogy sose szabad hagyni hogy egy nő lehúzzon. Teremtse csak meg szépen magának a szükségleteit. Nyilván házasság, gyerek esetén más a szitu, de amíg ezek nincsenek, addig szerintem nyugodtan minden rendezheti a saját költségeit, az egyenlőség eszméjében. :)

2023. nov. 28. 10:34
 45/72 A kérdező kommentje:

43

Nem tudom miről beszélsz. Nem vagyok egy 3 diplomás feltaláló. De ilyen ingyenes iq teszteken 120 körül szoktam teljesíteni. Nem vagyok teljesen hülye. És valószínű ha megtalálom egyszer a páromat akkor ő se fog amőbának tartani.

2023. nov. 28. 10:35
 46/72 A kérdező kommentje:

44

Tudom miről beszélsz! 2 csajnál is voltam barátzónában. Olyanokat kértek hogy rendeljek nekik kaját , mekit stb házhoz. Csak úgy. És megvoltak sértődve mikor mondtam hogy ekkora vesztes luzernek ne gondoljanak már. Érted csak beszélgető partnerek voltak. A válogatós farkam se járt bennük egyszer se. De még akkor se lettem volna madár szórni a kevés pénzem ilyen dolgokra.

2023. nov. 28. 10:41
 47/72 anonim ***** válasza:
20%

46 - Ennyi, nem szabad hagyni ezt a dolgot. Egyes nők a vicc kategóriába tartoznak az igényeikkel. Sorolok párat akikkel összeakadtam (elmúlt 1-2 év, mérési hibák):

- Nettó 280as kereset, 4 nyaralás (3 külföld, 1 belföld), minden hétvégén valami program, iPhone részletre, anyjáék fizetik neki a lakásfelújítást (ami amúgy ilyen tiszti lakás, nem saját)

- Anyja vette neki a lakást, autót. 700as nettó fizetés alatt nem vagy számára ember. Semmi nőies nincs benne, nem tud háztartást kezelni, főzni etc.

- Felvett 1,5 misi hitelt autóra és elköltötte bútorokra, telefonra meg vett egy bontószövekvény G astrat, ami ette az motorolajat és nem volt pénze 5l olajra, velem akarta megvetetni.

Ezekkel mit kezdjek? Az ilyen nőkre hogy alapozol egy családot? Sehogy, instant kuka mind... :D

2023. nov. 28. 10:55
 48/72 anonim ***** válasza:
67%

Hogy mennyi megkeseredett lúzer van itt.. Kérdező, neked gondjaid vannak. Fejben. Keresd fel egy szakembert.

A többi meg... Ti nem tudjátok, hogy kell egy nővel bánni. Vannak aranyásók, de ne akarjuk már az egész női társadalmat ráhúzni. Van olyan lány, aki pénzre hajt, de azért messze nem olyan rossz a helyzet mint ami ez a komment cunami leír.

A 300 nettó valóban kevés, ma a normál életmódhoz olyan 5-600 minimum kell. Abból futja már ruhazkodasra, nyaralásra, randira. De persze mindenkinek az értékrendje más, van aki a szolidabb élettel is megelégszik.

2023. nov. 28. 11:22
 49/72 anonim ***** válasza:
0%

48 - Ez egyáltalán nem aranyásói igény volt amit leírtam. Standard, középszerű csajokról írtam.

Nincs itt megkeseredés, két dolog van. Lúzer vagy akit lehúznak vagy normális ember aki ha valamit megtud teremteni, annak bizonyos részét elvárja a párjától is. Nincs ezzel semmi baj. Én nettó 600at viszek haza havonta, nem fogok leállni olyan nőkkel akik a felét se keresik meg. Minek? Úgyis rajtam fog élősködni, az meg nem hiányzik.

2023. nov. 28. 11:26
 50/72 A kérdező kommentje:

48

😃

Neked vannak gondjaid és keress fel egy szakembert.

2023. nov. 28. 11:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!