Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már olyan helyzetben, hogy 7-10 év korkülönbséggel vagy 30 cm magasságkülönbséggel tetszett meg valaki? Mertél lépni? Ha igen, akkor mit? Vagy inkább már előre feladtad, hogy úgysem jön össze?
A 4-5 év korkülönbség nekem a nagyon max, ez alatt vagy felett nálam már túl nagy szakadék van, nem érzem potenciális partnernek a másikat.
Magasság terén is kb magamhoz hasonlót nézek, szóval 170 centihez 165-185 között.
A párom is 15 centivel magasabb mint én.
9-10év kor különbség pipa
25-30cm magasság különbség pipa
+60-70kg súly különbség
kapcsolat volt belőle meg minden egyéb
ezek annyira nem releváns dolgok, ha tetszik valaki akkor nem a magasság az életkor vagy a súly fog befolyásolni
Ezek teljesen átlagos adatok...7-10 év....talán a 30 cm különbség az sok lehet az nem átlagos...
rengeteg kapcsolat van ahol 7-10 év korkülönbség van, a 20 az már lényegesen más :)
20 éven felülieknél 7-10 év az teljesen normális.
14 év korkülönbség a nő javára
Annyira megvolt a vonzalom kettőnk között, hogy ez annyira nem számított
A nő szedett fel jóformán, én pedig szívesen belementem a játékba. Én is szívesen nyitottam felé persze, mert vonzott, és imponált a megérzett vonzalma
6#
Még tart. Friss kapcsolat most is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!