Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már olyan helyzetben, hogy 7-10 év korkülönbséggel vagy 30 cm magasságkülönbséggel tetszett meg valaki? Mertél lépni? Ha igen, akkor mit? Vagy inkább már előre feladtad, hogy úgysem jön össze?
3 évvel ezelőtt tetszett meg egy 36 éves férfi, én akkor voltam 21…én 162 cm magas vagyok, ő 182. Sokat gondolkodtam a korkülönbség miatt, szerencsére adtam magunknak esélyt.
Már a férjem, és nemsokára érkezik a kisfiunk.🥰
“7-10 év korkülönbséggel“
Kérdező, szerintem az emberek 90%-a egyetért abban, hogy 7 év teljesen normális korkülönbség! Szubjektíven pedig szerintem 10 éven belül még normális!
Ugyanakkor magamnak ellentmondva szingliként jelenleg 2 olyan kolléganőm is tetszik, akik mindketten kívülesnek ebből, fiatalabbak! De mégis, az egyikük tutira “befutó” lesz!
Egyiküket 5 éve ismerem, és már majdnem ugyanennyi ideje együtt lehetnénk, de akkor még esélytelennek láttam a kapcsolatunkat: 13 év korkülönbség van köztünk, ami ráadásul arányosan is sok volt, mivel akkor még alig múlt 18 éves, és nem akartam elvenni a fiatalságát, miközben én 31 évesen már komolyabbra terveztem volna, akár családalapításra is xy időn belül! Na meg amilyen kislányos filingje volt... Szép lány külsőre is, jól ki is jöttünk egymással, de mikor megtudtam a korát, direkt nem kezdeményeztem komolyabban! Ő megtette, és bevallotta, hogy már első látásra belém szeretett, de visszautasítottam, az említett okok miatt. Elmondása szerint nincs apakomplexusa, de azt veszi alapul, hogy az Ő szülei között 15 év korkülönbség van, ezért max. annyi még Neki is belefér. Azóta viszont nehezen találta helyét a párkapcsolatokban, és most ismét szingli, ahogy én is. 23 évesen már sokkal nőiesebb lett, családcentrikusságát pedig tovább növelte az, hogy a nővére nemrég szült, és ha még továbbra is van esélyem Nála, akkor tutira nem szalasztom el!
A másik lány más stílusú, de Ő is nagyon szép, és szintén kedves, mosolygós. Őt csak alig 1 éve ismerem, és bár vele mindennap találkozom, alig tudok róla valamit! Pontosan nem tudom, de elvileg 12 évvel fiatalabb nálam, és csak nagyobb társaságban nyílik meg jobban, azon kívül viszont kissé szűkszavú, szolíd. Pár ember szerint konkrétan esélytelen a dolog, mert élettársa van, de más külső jelek viszont erősen azt mutatják, hogy szingli! Majd kiderül, próba szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!