Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?
Van aki foglalkozik magával szellemi értelemben is, felmérték az intelligencia-szintemet, ami 132.
Az egómról annyit, hogy pszichológusra volt szükségem a túl alacsony önértékelésem miatt. Ha nem külföldön élnék ès lenne időm, azt mondanám találkozzunk, nézz a szemembe es úgy mondd végig a hisztérikus rágalmaid.
Viszont veled tényleg probléma van sajnos.
Én most itt kiszállok, mivel nincs értelme vitatkozni veled a helyzeted miatt.
Kérj segítséget szakembertől.
Ismerek sajnos olyat, aki börtönben végezte bűncselekmény miatt, többet is.
Ha így folytatod jó vége nem lesz az biztos.
Végre 72-es hogy normálisan írtál. Amúgy lehet igazad van a nők az önértékelésemet sárba tiporták lehet ugyanaz lehet a gondom mint neked. Túl sok elutasítás és válaszra sem méltatás. Lehet ez miatt alacsony az önbizalmam és vagyok ki a nőktől mert nekem a női családtagjaimon kívül még nő azt nem mondta hogy "szeretlek" de azt hogy "csúnya", "ronda" azt már tudták meg kinevetni. Akkor csodálkozok 72-es hogy így vélekedek a nőkről és már egyre kevesebbet mondom azt hogy tisztelet a kivételnek de viszont azt egyre többet hogy minden nő egyforma? Sok férfi ebben szenved és olvasd vissza ez alatt a kérdés alatt a válaszokat hogy a melós pasikról itt egyesek hogy beszélnek és megérted hogy miért fogalmazok keményen és állok ki magamért meg az itteni melós pasikért.
Tudok én is normális hangnemben írni de amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten. Ahogy itt írnak választ az emberek olyan hamngnemben fogok én is. Tőled viszont elnézést kérek mert látom normális vagy.
74-es! Ha szóbaállnának velem élőben is a nők és nem lennének elutasítóak akkor már régen ezt alkalmaznám. Mivel ez esélytelen volt és régen eleve így kezdtem utána jött a Facebook és a társkereső oldalak rá kellett jönnöm hogy pocakos, dagadt disznó és egyben igénytelen fizikai melósként esélytelen hogy a nők komolyabban szóbaálljanak velem. Van egy lány ismerősöm akivel régen jókat beszélgettem de nem vagyok az esete, pedig kinézetre kb olyan mint én. Van rajta enyhe súlyfelesleg, szemeivel is vannak problémai ami még súlyosabbak mint nálam, meg több férfi ismerőse megerősítette hogy kellemetlen a testszaga. Ha már én aki vele lennék ugyanabban a kinézetben majdnem, ha már ő neki is én szerintem nálam magasabb pasi kellene aki nem kancsal na akkor tényleg le lehetne engem pontozni már az igazság miatt. Most meg amióta sikeresen leérettségizett és szakaszvezető tartalékős nő lett a honvédségnél már válaszra sem méltat és nem is keres. Arra vár hogy én keressem vagy mi? Mindig mi nekünk férfiaknak kell keresni a nőket mert ha mi nem keressük őket akkor ők már írni sem fognak. Pedig ha mi régebben olyan jól eltuxtunk beszélgetni és még régebben a lány is keresett engem nem csak én őt akkor mi lehet a probléma vele? Én lettem volna mégcsúnyább vagy mi a fene?
Vagy lehet az van hogy amióta lett neki érettségije nekem meg ugye nincsen, lenéző lett velem szemben? Érdekelnének a válaszaitok mert még az a lány volt az egyetlen a női családtagjaimon kívül aki komolyabban szóbaállt velem csak ugye nem vagyok az esete mert az alacsonyabb és teltebb nők is már magas és egyben vékonyat keresnek maguknak, pedig én vele soha nem az a bunkó és uralkodó pasi voltam hanem normális. Végighallgattam őt mikor beszélgettünk és ő is engem.
Ismertem régebben egy kancsal melóst, egy raktárban dolgozott, egyszerű munkakörben, szóval nem olyan munkája volt, mint egy tipukus melósnak, hogy nehéz, izzasztó.
őt egy válófélben lévő egygyerekes anyuka szemelte ki magának ugyanattól a cégtől, tehát kollégák voltak. Össze is jöttek, bár nem tudom, hogy együtt vannak-e azóta is. Ez a pasi nem volt igénytelen, se pocakos, vagyis csak egy kis pocakja volt.
Az anyuka egy átlagos arcú, de csinos, vékony nő volt kb. egyidősek.
Ellenpéldák mindig lehetnek, de amiket írunk, 90%-ban igazak a nőkre. Rang, pénz és kinézet számít nekik. Az egyszerű földi halandókat lenézik és kinevetik. Akkor is, ha ők se nagyon vitték semmire és nem is bombanők. Amit a 76-os ír, annyira tipikus. Komolyan egy érettségire veri magát, ami ma kb.mindenkinek van, de önmagában semmit nem ér? Meg hogy elment katonának? Ezek aztán akkora eredmények, húúú. Nobelt ne adjunk a professzor asszonynak?
Aki meg egy kicsivel kevésbé tanult, de van azért egy tisztességes szakmája, az már semmit nem ér.
Mondjuk az én tapasztalatom, hogy a természettudományos diploma se ér semmit ezeknek, ha mellette nem vagy egy gazdag szupermodell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!