Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?
Vedd már észre, nem az igazságtól undorodunk, hanem tőled 😅
(És én pl 10 évvel ezelőtt is már gyakoriztam, szóval innen kikövetkeztethető, hogy én se 20 éves vagyok 🤣)
Semmilyen igazságot nem írsz, az csak az a te egód agyszüleménye, hogy aki mer veled nem egyet érteni, vagy másképp gondolkodni, mint te, akkor az alsóbbrendű, mint te és a fene nagy igazságodtól "undorodik".
Közben meg más embereknek te vagy a taszító és nevetséges szellemi pusztulat, tessék elfogadni.
Mást nem tudsz csinálni úgysem.
Más ember más értékrend mentén tart téged ugyanakkora szarnak, mint te azokat, akikre itt vered a nyálad, és semmivel nincs mások véleményének kisebb relevanciája, mint a tiednek.
Semmivel nem vagy te itt több senkinél, és senki nem vagy te, hogy megszabhasd, hogy mi a jó és mi a rossz.
Én legalább nem is akarom, nekem eszemben sincs, hogy elvárjam másoktól, hogy pont az legyen a véleményük, mint nekem.
Ha pedig téged elítéllek, az amiatt van, amiket te leírsz, te meg a saját beteges fantáziád, kitalált dolgaid és a vallási tébolyod miatt van, holott mi jóformán semmit nem árultunk el magunkról és az életünkről, gyerekkorunkról.
"Mintha galambokkal sakkoznék!"
Ja, pont így érzek veled kapcsolatban.
Már amikor a monológjaidat olvastam (amikor magadban "filozofálgattál"), lerítt, hogy egy edukálatlan, egyszerű és mellé romlott, rosszindulatú ember büfögi ide azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!