Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy pocakos melós nem érdemel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?

Figyelt kérdés
2024. jún. 30. 15:00
 111/151 anonim ***** válasza:
82%
Ja bocs, ráadásul a szüleim nyomogatták nem is én? Hát ők aztán meg 😅
aug. 1. 17:35
 112/151 anonim ***** válasza:
0%
Negyvenes vagy? Akkor ez nagyon szomorú hogy egy 40 éves ember agyi szintje ezen a szinten van és undorodik az igazságtól. A te agyi szinted elnézve nem csodálkozok azon hogy a mostani fiatalok milyen agyi szinten vannak...
aug. 1. 17:42
 113/151 anonim ***** válasza:
0%
Durva hogy egy 24 éves fiatalembernek sokkal normálisabb a gondolkozásmódja mint egy 40+ os embernek. Ez tényleg szégyen! Nem hiába gyűlölöm az embereket. Titeket arcon kéne köpni de még a köpetemet is sajnálnám rátok akkor egy undorító férgek vagytok!
aug. 1. 17:47
 114/151 anonim ***** válasza:
75%

Vedd már észre, nem az igazságtól undorodunk, hanem tőled 😅

(És én pl 10 évvel ezelőtt is már gyakoriztam, szóval innen kikövetkeztethető, hogy én se 20 éves vagyok 🤣)

aug. 1. 17:47
 115/151 anonim ***** válasza:
75%

Semmilyen igazságot nem írsz, az csak az a te egód agyszüleménye, hogy aki mer veled nem egyet érteni, vagy másképp gondolkodni, mint te, akkor az alsóbbrendű, mint te és a fene nagy igazságodtól "undorodik".

Közben meg más embereknek te vagy a taszító és nevetséges szellemi pusztulat, tessék elfogadni.

Mást nem tudsz csinálni úgysem.

Más ember más értékrend mentén tart téged ugyanakkora szarnak, mint te azokat, akikre itt vered a nyálad, és semmivel nincs mások véleményének kisebb relevanciája, mint a tiednek.

Semmivel nem vagy te itt több senkinél, és senki nem vagy te, hogy megszabhasd, hogy mi a jó és mi a rossz.

Én legalább nem is akarom, nekem eszemben sincs, hogy elvárjam másoktól, hogy pont az legyen a véleményük, mint nekem.

Ha pedig téged elítéllek, az amiatt van, amiket te leírsz, te meg a saját beteges fantáziád, kitalált dolgaid és a vallási tébolyod miatt van, holott mi jóformán semmit nem árultunk el magunkról és az életünkről, gyerekkorunkról.

aug. 1. 17:49
 116/151 anonim ***** válasza:
0%
Mintha galambokkal sakkoznék! Eskü én már csak a trollokat etetem most jöttem rá!
aug. 1. 17:49
 117/151 anonim ***** válasza:
75%
#114 a te korodat lehet tudni? Bocs ha már írtad de nem olvastam el az egészet és a 110 volt az első válaszom. Valamit nagyon elqrtak a szüleid és te magad is, mivel egy bizonyos kor után felelősek vagyunk a saját életünkért és jóllétünkért. Amíg neked ilyen betonbaverős fantáziáid vannak azzal aki a trágár, gusztustalan, gyűlölködő fröcsögéseiddel nem ért egyet, addig veled van a baj, mégpedig nagyon nagy.
aug. 1. 17:50
 118/151 anonim ***** válasza:
49%

"Mintha galambokkal sakkoznék!"

Ja, pont így érzek veled kapcsolatban.

Már amikor a monológjaidat olvastam (amikor magadban "filozofálgattál"), lerítt, hogy egy edukálatlan, egyszerű és mellé romlott, rosszindulatú ember büfögi ide azokat.

aug. 1. 17:53
 119/151 anonim ***** válasza:
0%
Én innentől már csak akkor Írok be ide ha unatkozok, ezt az elfuserált emberiséget basszus. Hú de gyűlöllek benneteket. Kár volt ebbe az undorító világba megszületnem ami ennyi idiótával van teli. Áhh! Ti csak unaloműzésre lesztek innentől jók. Megyek csinálok valami hasznosabb elfoglaltságot mint a ti kötekedéseiteket hallgassam. Írtam a kérdéshez választ ami a véleményemet foglalja magában de ti azóta csak kötekedtek. Tudom fáj nektek az igazság!
aug. 1. 17:57
 120/151 anonim ***** válasza:
57%
Ha ennyire szar a világ, akkor menj megdögleni, az pont jó lesz hasznos elfoglaltságnak.
aug. 1. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!