Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?
Figyelt kérdés
2024. jún. 30. 15:00
101/151 anonim válasza:
Látom nem bírjátok az igazságot de kötekedni annál jobban tudtok. Gratula! Az ilyen mentalitású és egyben felszínes emberek miatt tart ott a világ ahol tart. Remélem a Párizsi Olimpia megnyitója jobban tetszett nektek mint az itteni kérdésre adott válaszaim!
102/151 anonim válasza:
Amúgy meg vannak haverjaim akik sokkal többet érnek mint a nők 90%-a mivel normálisak és soha nem húznának le engem és ők tényleg szeretnek engem és nem használnak ki!
103/151 anonim válasza:
"Remélem a Párizsi Olimpia megnyitója jobban tetszett nektek mint az itteni kérdésre adott válaszaim!"
Így van. Már hogyne tetszett volna jobban? :D
104/151 anonim válasza:
Ők nem olyanok mint a női ismerősöm akiről az előző oldalon kifejtettem a véleményem. 2 évig adta a szépet és a jót az utóbbi fél évben meg kimutatta a foga fehérjét.
105/151 anonim válasza:
Látom 105-ös és társaik ti is az aberrált woke ideológiát többre tartjátok mint az igazságot és az őszinteséget. Na látjátok? Az ilyen emberek miatt mint ti, az ilyenek miatt van mi kis világunk a pusztulásra ítélve. A Biblia mindent megjósolt a ti agyhalálotokat is! ;)
106/151 anonim válasza:
Az anya nő, az apa férfi a gyerekeinket meg hagyják békén! Tudod 105-ös mi az hogy család? Mi az hogy keresztény vallás vagy te már csak a LMBTQ-hoz értesz? Aberráltak!
107/151 anonim válasza:
Hányingerem van az olyan emberektől mint te 105-ös válaszoló és társaik!
109/151 anonim válasza:
110-es! Titeket kellett volna a betonra ejteni születésetekkor hogy ne rontsátok ebben a világban mégjobban a levegőt! Ennyi idiótát! Remélem 10 évvel ezelőtti GYK-nak nem csak az felülete volt szimpatikusabb az embereknek de a használóinak az agyi kapacitása is remélem szimpatikusabb volt és nagyobb. Mostanság ezen az oldalon az őszinteség és az igazság nem divat, ellenben a hazugság, felszínesség és mások lenézése 100%-os válaszadási visszajelzést eredményez. Aki leírja az őszinte igazságot a mai világról az meg 0%-os válaszadási visszalejzést kap, jobb esetben 30%-ot! Az ilyen undorító férfeket mint ti a föld mélyébe kellene beletaposni. Szerintem a ti szüleitek a neveltetésetek helyett az iPhone 15 Pro Max-ot nyomogatták most meg a nem megfelelői neveltetés miatt lettetek ekkora kretén idióták már elnézést!
110/151 anonim válasza:
#111 Hát én még a tetrist se nyomogattam nemhogy iphonet mivel negyvenes vagyok :D
Amúgy mi bajod van? Hányni óhajtottál, csak udvariasan felajánlottam a lehetőségeket hova tedd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!