Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?
A homofób kommentjeit el kell utasítanom a 2,5 pipásnak, nem tolerálom az ilyet. Aki heteró, semmivel sem jobb vagy rosszabb az LMBTQ személynél.
De a nőkkel kapcsolatban nagyon sok igazsága van. Az átlagembert észre se veszik, semmibe van véve. Ez nyilvánvaló.
"A nőkre elképesztően nagy a "kereslet" de hajrá..." Na igen, pont ez az. Nagy a kereslet, és ezt ők kegyetlenül kihasználják. Válogatnak kedvükre, és csak a felső 10%-ból.
Az, hogy ilyen szerencsétlen emberek, "incelek" létrejönnek, az nagy százalékban köszönhető a nők hozzáállásának. Én nem tartom magam incelnek, mert nem volt részem elutasításban, ugyanis nem is próbálkoztam soha, saját döntésemből. Mondhatni, saját akaratomból vagyok közel 27 évesen is szűz. Volcelnek lehetne nevezni.
Viszont 1000 százalék, hogy egy nőnek se kellenék, mert nem a felső 10%-ba tartozom, nem vagyok kigyúrt, nincs luxusautóm és -villám, nem vagyok híresség se. Egyszerű munkás se vagyok, az igaz, de kb. ennyi, amit fel tudok mutatni, a tanulmányaim, intellektusom és egy átlagos kinézet. Mondhatni normális jó belső tulajdonságok és átlagos külső. De így se vett még soha egy nő se emberszámba, keresztülnézett mind rajtam, pedig egy beszélgetés még nekem is beleférne, ha más nem is.
Az a baj, hogy amit ti átlagosnak hisztek, az vagy nem az, hanem átlag alatti, vagy pedig valami egyéb deficitetek van, amivel nem vagytok tisztában.
Ismerek jópár átlagos férfit, aki kapcsolatban él, sőt az ismerőseim közül több él kapcsolatban, mint aki nem.
Én magam se vagyok kigyúrt, vékony vagyok inkább, nincs luxusautóm, és nemhogy villám, de egyelőre sakát lakásom sem, és híresség még annyira se vagyok. Hát, soha a büdös életben nem volt gondom a nőkkel, több barátnőm is volt- és az életem egy bizonyos szakaszában szép számmal voltak egyéjszakás kaladjaim és szexkapcsolataim is -, és mostanság is rendszeresen mutatnak érdeklődést felőlem nők.
"Az a baj, hogy amit ti átlagosnak hisztek, az vagy nem az, hanem átlag alatti"
Én beismerem hogy átlag alatti vagyok csak sajnos nem tudok vele mit kezdeni.
Nyilván ezek a dolgok nem 100%-ban igazak, hiszen elég nagy a minta, sok nő van. Biztos akad pár, aki nem a kigyúrtakra és a pénzesekre megy, és te be tudtad jó érzékkel és akár szerencsével gyűjteni őket. Biztos átlag feletti kinézeted van így is, illetve az intim mérettel sincsenek gondjaid, amiről ugye nem írtam, de szintén nagyon fontos egy nőnek.
Én a magam részéről csak annyit látok, hogy minden nő foglalt, és akik megkapják őket, nem átlagosak. Nekem is a legtöbb haveromnak van barátnője, de van köztük testépítő, pénzes csávó és modell is. Így azért nem nehéz.
"Én a magam részéről csak annyit látok, hogy minden nő foglalt, és akik megkapják őket, nem átlagosak. Nekem is a legtöbb haveromnak van barátnője, de van köztük testépítő, pénzes csávó és modell is. Így azért nem nehéz."
Van egy olyan sejtésem, ezek sem éppen átlagos lányok, hanem átlagon felüliek.
Akik nem ilyenek, nem a felső 10%-ból válogatnak.
Az, hogy rajtuk átnéznek, ők nem léteznek, nem nők... Na, az már nem a nők hibája.
Volt egy régebbi kérdés ezen az oldalon hasonló jellegű. Ott volt egy válaszoló és azt írta hogy a nőknek azért könnyebb ismerkedni interneten mert a társkereső oldalakon több a férfi mint a nő és így a nőknek van miből válogatni, de a lényeg viszont az és ez miatt adtam neki zöld pipát elsősorban, hogy a nők eleve értékkel születnek mert a szépség már önmagában is egy érték, addig egy férfinak megkell teremteni azokat a feltételeket hogy egy nő tudjon benne értékelni valamit. Jól kell kinéznie és minél magasabb iskolai végzettséget fel kell mutatnia. Mai világban magyarán teljes mértékben megkell felelni a nőknek és azok a férfiak akik a felső 10%-ban vannak azok már megteremtették ezt az értéket és legtöbb már egzisztenciával rendelkezik. Egy 2 kezi melós pasi milyen értéket és egzisztenciát tudna felmutatni és milyen anyagi hátteret tudna magának és a nőknek biztosítani 250K ból ami a nőknek tetszene? Nem hiába akarnak a nők is minél magasabb iskolai végzettségel rendelkezni mivel 250K ból nem lehet megélni, egyedül is nehéz de barátnővel vagy írok egy durvább példát is, feleséggel és gyerekkel rendelkező nőt magyarán egy családot hogy a viharba tudna ilyen kevés fizetéssel eltartani vagy anyagi hátteret biztosítani?
Viszont az ami szomorú hogy a mai világban az emberek sajnos a pénzre mennek már nem a belsőre ami szomorű. Mai világban az emberek egymást pénzben mérik már nem valóságban. 2 napja ki is tettem Facebook storyba egy ilyen képet amiben ez benne is szerepelt. Viszont ha a pénzt nem nézzük akkor egy fizikai melós miért kevesebb ember mint egy vállalkozó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!