Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?
1.5 évig jártam pszichológushoz, sokat segített. Azóta vissza merek pofázni a hozzád hasonló bunkóknak és nem engedem alázni magam.
Ha 6 éves korodtól megfogadtad, kerülöd a romlott női nemet, akkor mi is a problémád?
Nőgyűlölőként jól esne a hiúságodnak, ha valakinek mégis megtetszenél-hogy aztán jól visszautasítsd?
Nem ismersz, de jó kis meséket találsz ki rólam.
Pszichopata vagy sajnos, az a probléma.
A fizikai munkás többet keres mint a párom mert ő is művész. Tehát nem érdekel a pénz. Elég szerényen élünk de viszonylag boldogan.
De te annyira undok vagy, ha te lennél az utolsó ember a földön, olyan messzire rohannék tőled amennyire csak lehet, még akkor is, ha az életem függene tőled. Ha nem lenne lehetőségem elmenekülni akkor inkább megölném magam. És nem azért mert nincs pénzed.. A hozzád hasonló nőgyűlölő pszichopatákra időben fel kellene figyeljen a társadalom, és kezeltetni azt amelyiket még lehet. Amelyik reménytelen, az..süllyesztőbe.
Arról meg nem én tehetek 63-as hogy a nők régen sem méltattak engem válaszra és csak unaloműzésre voltam jó nekik meg hogy tudjanak valakinek nyalni a szemébe hogy pl: szemükben cuki voltam hátam mögött nagy eséllyel cigi. Ez volt általános iskolában, utána középiskolában 5 db cigány csaj járatta a bolondját velem akiken átláttam. Utána jött a Facebook és Instagram ahol válaszra sem méltattak utána a társkereső oldalak. Az hogy nőgyűlölő lettem nem azért lett mivel a hasamra ütöttem és elhatároztam hogy na én most innentől az leszek, ezért ti lányok is tettetek bőven. Régen imádtalak benneteket, cukinak tartottalak titeket de hogy most mi a véleményem, inkább le sem írom már lehet sokszor megtettem ezt már.
Ha lenne normális kommunikáció az emberek között és nem csak a másik gyalázása és lenézése menne és az átlagosabb pasiknak is adnának esélyt a nők akkor lehet nem lennék nőgyűlölő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!