Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy pocakos melós nem érdemel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?

Figyelt kérdés
2024. jún. 30. 15:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/151 anonim ***** válasza:
23%
Az meg hogy kinek milyenek a higiéniai szokásai szerintem nem munkakör és munka függő, hanem inkább szülői neveltetés függő. Sajnálom hogy olyan melósokkal találkoztál csak életed során akik a tisztálkodás szót még életükben nem is hallhatták elmondásod szerint de vannak mindenhol kivételk ám. Bár ezen az oldalon divat lett a 2 kezi fizikai munkás pasikat szidni hogy sörhasúak, dagadt disznók és stb. Érdekes az én mamám nem szidta a papámat hogy egy szaros kőműves vagy, hanem papámnak jó belső tulajdonságai voltak és ez mamámnak megtetszett és leélte papámmal az életét, de ti mostani lányok annyira el vagytok magatoktól szállva hogy az valami hihetetlen. Ti nektek sem ártana egy pszichológussal történő konzultálás mert a férfigyűlöletet is kezeltetni kéne nem csak a melós pasik világundorát én szerintem. Úgyhogy 52-es válaszoló, kicsit járjál nyitottabb szemmel és értékeljed jobban a pasikat munkakörtől függetlenül mert a régi nők sokkal normálisabbak voltak velünk mint ti. Társkereső oldalon ha valaki fizikai melós pasi azt a nők válaszra sem méltatják vagy törlik a csevegést. Ha gazdag cégvezető lennék luxus autóval már egyből nem törölnék a nők a chatet hanem válaszolnának amiből mihamarabb randi lenne, csak aki leírja a valóságot ezen az oldalon azt 0%-ra lepontozzák sőt még kötekednek is vele meg lenézik. Üdv 2024-ben az aberrált világában!
júl. 28. 08:21
 62/151 anonim ***** válasza:
0% XDD Fáj az igazság mi kedves aberráltak!
júl. 28. 08:29
 63/151 anonim ***** válasza:
61%

1.5 évig jártam pszichológushoz, sokat segített. Azóta vissza merek pofázni a hozzád hasonló bunkóknak és nem engedem alázni magam.

Ha 6 éves korodtól megfogadtad, kerülöd a romlott női nemet, akkor mi is a problémád?

Nőgyűlölőként jól esne a hiúságodnak, ha valakinek mégis megtetszenél-hogy aztán jól visszautasítsd?

Nem ismersz, de jó kis meséket találsz ki rólam.

Pszichopata vagy sajnos, az a probléma.

A fizikai munkás többet keres mint a párom mert ő is művész. Tehát nem érdekel a pénz. Elég szerényen élünk de viszonylag boldogan.

De te annyira undok vagy, ha te lennél az utolsó ember a földön, olyan messzire rohannék tőled amennyire csak lehet, még akkor is, ha az életem függene tőled. Ha nem lenne lehetőségem elmenekülni akkor inkább megölném magam. És nem azért mert nincs pénzed.. A hozzád hasonló nőgyűlölő pszichopatákra időben fel kellene figyeljen a társadalom, és kezeltetni azt amelyiket még lehet. Amelyik reménytelen, az..süllyesztőbe.

júl. 28. 11:12
 64/151 anonim ***** válasza:
0%
xDD
júl. 28. 11:21
 65/151 anonim ***** válasza:
0%
63-as! Már nem azért de a firikai melós pasikat kik illeték ilyen jelzőkkel hogy: "pocakos, dagadt disznó, sörhasú stb"? Maradjunk annyiban hogy ennyi erővel mindenki pszichopata már!
júl. 28. 11:22
 66/151 anonim ***** válasza:
0%
fizikai*
júl. 28. 11:22
 67/151 anonim ***** válasza:
28%

Arról meg nem én tehetek 63-as hogy a nők régen sem méltattak engem válaszra és csak unaloműzésre voltam jó nekik meg hogy tudjanak valakinek nyalni a szemébe hogy pl: szemükben cuki voltam hátam mögött nagy eséllyel cigi. Ez volt általános iskolában, utána középiskolában 5 db cigány csaj járatta a bolondját velem akiken átláttam. Utána jött a Facebook és Instagram ahol válaszra sem méltattak utána a társkereső oldalak. Az hogy nőgyűlölő lettem nem azért lett mivel a hasamra ütöttem és elhatároztam hogy na én most innentől az leszek, ezért ti lányok is tettetek bőven. Régen imádtalak benneteket, cukinak tartottalak titeket de hogy most mi a véleményem, inkább le sem írom már lehet sokszor megtettem ezt már.

Ha lenne normális kommunikáció az emberek között és nem csak a másik gyalázása és lenézése menne és az átlagosabb pasiknak is adnának esélyt a nők akkor lehet nem lennék nőgyűlölő!

júl. 28. 11:25
 68/151 anonim ***** válasza:
28%
Ha valaki leírja az igazságot a mostani nőkről az egy "incel, nőgyűlölő pszichopata". Ezt már megtanulhattuk férfi társaim hogy a nőkről vagy jót vagy semmit. Engem ez nem érdekel! Én az őszinteségre és a normalitásra esküdtem fel és ha van véleményem kinyílvánítom. Tudtommal demokráciában élünk!
júl. 28. 11:29
 69/151 anonim ***** válasza:
61%
Ok, süllyesztő.
júl. 28. 12:04
 70/151 anonim ***** válasza:
15%
Még annyit akartam írni csak 5 válasz után nem írhatok, hogy ti nők mondhattok mindenféléket a férfiakról de mi ti rólatok csak szépet mondhatunk vagy különben pszichopata nőgyűlölő incelek vagyunk. Na ennyit a nemi egyenlőségről!
júl. 28. 12:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!