Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?
Itt egyértelmű, hogy a nők igényei vannak elszállva a csillagos égig. A méretek számítanak leginkább, a kinézet, az iskolázottság, társadalmi státusz, és persze legjobban a pénz. Nem vagy Brad Pitt, a nők a közeledbe se mennek. Az 50-es is leírta, hogy számára milyenek a tisztességesen dolgozó munkások. Inkább egyedül legyen, mint velük.
De hát nekem diplomásként sincs esélyem, mert nem a legújabb BMW-vel vagy Mercivel gurulok ki a luxusvillámból, és a bicepszem sincs meg 50 centi... Ha kőgazdag topmodell lennék, akkor rúghatnék labdába egy közepesen csinos lánynál is...
43, sajnálattal kell közölnöm, hogy a személyiséged miatt nem találsz senkit, aki szóba állna/megmaradna melletted.
Mostmár eleget írtál, jó kis képet kaptunk rólad.
Semmi köze a melódnak vagy a pocakodnak vagy a pénzednek hozzá.
Vagy javítasz magadon mint ember-és nem, nem cabrióra meg a hasizomra gondolok, vagy maradsz fröcsögő frusztrált köcsög akit mindenki kerül.
Nem fogadod el, hogy benned van a hiba ezért mindenki mást szidsz.
Ha lenne fogalmad, mennyire nehéz nőnek lenni, eszedbe nem jutna irigyelni és szidni.
És a nagyanyáid idejében is voltak kiállhatatlan agglegények akik mellett még a wécésneni sem maradt meg.
Menj pszichológushoz, lehetőleg férfihez, hogy ne utáld vagy ne szeress bele.
Bajok vannak veled de meg fiatal vagy es akár 5-10 év mulva javulhat a helyzet ha rendesen foglalkozol magaddal SZELLEMI-PSZICHOLÓGIAI értelemben. Es itt sem a rejszolást értem.
Ákos 13 ki a f@sz verte a fejedbe ezt a béjemvés mesét?
Ja hogy neked lufimellű botoxszájú csokira szolizott neonzöld fürdőrucis 60-90-60-90 csaj kell.
Hát igen, azért meg is kell dolgozzál bizony. Mert ők meg a béjemvés mercis újgazdag félmaffia izomagyakra gyúrnak.
Normális ember messzire elkerüli ezt a fajzatot.
Olyannyira, hogy szorult helyzetemben egyszer stoppolnom kellett és az általad említett márkájú "járműveknek" +audiknál is leengedtem a kezem, sőt elhúzódtam, nehogy megálljanak, mert soha a büdös életben nem szeretnék semmilyen kapcsolatba kerülni azokkal a szemèlyekkel.
Ha szerinted ez a menő, ez a tutti, ezt kell elérni, akkor nincs miről tárgyalni.
Ha majd eléred, akkor te is ülsz majd egy követelőző üresfejű lufimellű pcsa mellett a béjemvédben es szakítod ketté az ártatlan bicikliseket, csak remèlem majd a korlátot is átszakítod és jól megnyuvadtok a Dunában.
Csak az a baj, hogy a ti fajtátok mindig ártatlan normális emberéleteket is követel..
Nem az említett okok miatt, ebben biztos lehetsz.
A frusztráció, a gyűlölet mindenki felé, a világ hibáztatása a saját sikertelenség miatt kegyetlenül taszító tulajdonságok, és ezek sütnek rólatok...
A közéleti szereplőkhöz nem tudok hozzászólni, nincs tévénk, se rádió, se bulvár, nem érdekel, fogalmam sincs épp mi a trendi.
Az erdő szélén élünk, művészek vagyunk, hasonló baráti körrel, kirándulunk, beszélgetünk, társasozunk stb.
A volt osztályomból például mindenkinek van párja, soknak gyerekei, van aki már elvált. Egy alaknak nincs, róla nem sokat tudunk, borzasztó undok, erőszakos es elviselhetetlen volt már kamaszként is, aztán hányódott, heroinfüggő lett.
És senkit nem vet fel a pénz, senki nem különösebben adonisz jellegű, sőt egyesek kifejezetten pocakosak hogy a témánál maradjak.
Az igénytelenséget nem fogja elviselni egy igényes ember, legyen bármily nemű.
Illetve amint többen elmondták, nem a külsőtökkel és a melótokkal van a baj, hanem a belsőtökkel.
Ez az, szóval szerintetek nem is létezik a felvázolt probléma. A nők nem is szeretik a jóképű, kigyúrt, gazdag férfiakat, mi? Na persze. Aki ezt mondja, hazudik. Van persze még egy tényező, az pedig a férfiasság mérete, ami nagyon fontos, úgyhogy még azon is bukhat a dolog, de ahhoz ugye el kell jutni odáig, hogy szemrevételezhessék, ami pedig lehetetlen, ha az ember külseje és anyagi helyzete nem a top 10%-ban van.
Hát, ha meg a belsőmmel van a probléma, én azt elfogadom, de arra se kerül sor, hogy azt bármelyik hölgyemény megismerje, mert szóba se állnak egy magamfajta nyomival. Nem is nagyon beszélgettem lányokkal gimnáziumban sem, persze az még teljesen tudatos is volt, kerültem őket. De amikor az ember egyetemre megy, és elvileg hasonló érdeklődési körűek is szimplán csak átnéznek rajta, az már probléma... Akivel mégis beszélget, az simán friend zone-ba rakja egyből. Igen, kinézet alapján, mert még nem is igazán ismeri.
Hát így aztán még próbálkozni se lehet senkivel.
Nem mintha annyira akarnék, én már 6 évesen megfogadtam, hogy ettől a romlott nemtől távol fogok maradni, ha tehetem, de azért az ember hiúságának csak jólesik, ha kap pozitív visszajelzést. Hát én soha nem kaptam. Nem dőlök emiatt a kardomba, mert eleve úgy terveztem, hogy egyedül maradok, de azért a tapasztalataimat szeretem megosztani a nőkről, hogy milyenek. És nem egyedül az én tapasztalataim ezek, ahogy látom.
Gúnyosan incelnek nevezik azt, aki a nők túlzott elvárásainak nem tud megfelelni. Néha persze jogos, hogy az illető nem kell senkinek, de ez egy általános jelenség, hogy az átlagos, normális férfiak egyszerűen nem elegek egy szintén átlagos nőnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!