Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?
170/51 vagyok. Nem fogok elfogadni egy pocakos pasit.
Ja, te vagy felszínes, hogy neked csak vékony nő jó, mikor te magad nem vagy az.
13
Pedig az jól hangzik! Nem tudod mit hagysz ki.
Megérdemled, ami vár rád.
(Örök magány.)
Te vagy itt leginkább felszínes, hogy külső alapján válogatsz, miközben a tied egy alapszintet sem üt meg
15
Nem is akarom megtudni, mit hagyok ki :D
Tudsz róla, hogy undorító a tested? Jóízlésű ember izomból rúgna rá a fajtádra, amikor felette lihegsz a gusztustalan pofáddal és formáddal.
Kevésbé agresszív személyiségűek simán csak lehánynának.
De ilyen nem is fog történni szerencsére, mert ha lenne rá esélyed, nem itt vernéd a palávert.
Hogy érdemel-e, azt nem tudom. Viszont vékony nő vagyok, és a külsőt illetően nincsenek hatalmas elvárásaim, de a következők kizáró tényezők:
- rohadó vagy lepedékes fog,
- retkes, hosszú köröm,
- nagy pocak.
Ezek engem taszítanak, tehát nyilván nem fogok összejönni olyannal, akire ez jellemző, ráadásul mindhárom ellen lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!