Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?
100.
Próbáld ki, hogy egyszer középvezetőnek adod ki magad. Csak ekkor tudhatod meg, hogy igaz-e a sejtésed.
Te valamit nagyon benéztél, mert azokhoz a válaszokhoz abszolút semmi közöm, 35 vagyok egyébként. (114)
" Tudod 105-ös mi az hogy család? Mi az hogy keresztény vallás vagy te már csak a LMBTQ-hoz értesz? Aberráltak!"
Micsoda keresztény erkölcs betonba verésről meg egymás leköpéséről fantáziálni.
Te aztán nem vagy aberrált, tök normális vagy, hogyne.
A keresztény vallásról pedig elég sokat tudok, jól ismerem a Bibliát.
Épp ezért nem a levegőbe beszélek, amikor azt mondom, hogy szerintem semmi helye ennek az összességében mérgező hitvilágnak a mai világban.
Semmi más nem kéne már legyen a kereszténység, mint nosztalgikus kulturális örökség, érdekesség, esetleg olyan értékeket át lehet belőle venni, ami még ma is megállja a helyét (pl. megbocsátás, elfogadás, szeretet, hűség, becsület), csak ugye alapvetően értelmes embereknek ezek a dolgok is belülről jönnek, és nem azért, mert egy vallás azt mondja.
Ez az LGBTQ-ra való gyűlölködés (miközben még csak nem is ez volt a téma) egyszerre komikus és ijesztő egy olyan embertől, aki semmit nem tud a szeretetről, semmit nem tud felmutatni, senkinek nem kell, mindenki csak menekül tőle.
Azért ijesztő, mert belegondol az ember, hogy egy ilyen selejtes, rosszindulatú ember képes lenne gyűlölködni egy azonos nemű párra adott esetben.
Az ilyen primitív senkik szokták mások hosszú évek óta tartó szerelmét obszcén undorító szavakkal leírni, és mondjuk két férfi kapcsolatát úgy degradálni, hogy az nem más, mint egymás seggében való turkálás, meg hasonlók, esetleg hozzácsapni, hogy ki kéne tagadni a családból az ilyet, vagy a vadabbak esetleg tarkón is lőnék.
Az ilyen beszél családról, szeretetről, értékről?
Ha normálisan, szeretetben neveltek volna, akkor tudnád, mi a szeretet, lenne empátiád, és felismernéd a szeretetet másoknál is és soha nem váltana ki indulatot az, ha mások szeretik egymást, amihez semmi közöd egyébként.
A család és a kapcsolat ugyanis erről szól, nem arról, hogy van egy apád, aki arra tanít, hogy utáld a melegeket, nézd semmibe a nőket és zsörtölődj a társadalmi változásokra.
Arról szól, hogy szeresd a másikat, állj mellette a bajban, a jóban pedig támogasd, ne hagyd cserben, állj ki mellette, mutasd ki az érzéseid, szeretgesd, nevessetek és sírjatok is együtt, őszintén nyíljatok meg egymás előtt, legyetek egymás menedékei. Messziről ordít, hogy az itt gyűlölködőknek erről halvány fogalmuk sincs.
Akinek bármi fogalma van ezekről, soha nem gyűlölködne azonos nemű párokra, mert aki megéli ezeket az érzéseket és értékeket, amiket leírtam, nem éreznek késztetést, motivációt arra, hogy másokat bántsanak, és mások magánéletére mocskolódjanak.
Annak ugyan nem sok köze van a szeretethez, hogy férfiak mutogatják magukat giccses női ruhákban vagy egyebek, de kiegyensúlyozott, legalább nagyjából ép lélekkel rendelkező ember nem abban fogja megtalálni az identitását, hogy ilyesmikre gyűlölködik, mivel van neki saját identitása, ami nem gyűlöletre alapszik.
Ha pedig valami nem tetszik neki és tényleg fintorgást kelt benne, akkor fogja magát és kikapcsolja a TV-t vagy bezárja azt a fület a böngészőben vagy elmegy onnan (attól függ, milyen platformon jelenik meg a dolog).
Ez a hisztéria semmi másról nem szól, mint a szegényes belső világról. Ki kell nézni egy csoportot, aminek a leszólásával kitöltődik az űr, addig is kevésbé érzi magát nyomorultnak és kicsinek az illető. Mert ugye ott van az a "korcs" undormány, akinél ő "JOBB".
Ugyanez van a vegán aktivisták mögött, a bigott vallásosok mögött, a fasisztoid szittyamagyarkodók mögött, a férfigyűlölő feminácik mögött, de sorolhatnám reggelig, minden beteg diktátort ez hajtott, és a propagandával könnyen megvehető, ostoba csicskásaikat is.
Pontosan ez a baj a világgal, ha már ez a téma, hogy miért sz.ar a világ.
Hogy az ilyen 2,5 pipás féle emberek egy széles réteget tesznek ki.
Ők az a réteg, akik, amikor borul minden, átváltanak állatba.
Ők azok, akik később azzal indokolják a moslékukat, hogy más kényszerítette rájuk, muszáj volt.
Ők azok, akik egyelőre kussban és relatíve békésen élik a nyomorult életüket, és maximum a neten, név nélkül, következmények nélkül merik kimutatni a foguk fehérjét, és betonra ejtésről, meg köpködésről fantáziálni, írogatni.
Ők azok, akik szorult, szélsőséges helyzetben (pl. háború, polgárháború, diktatúra idején) végrehajtó kiskatonákként képesek lennének bármilyen mocsokra, ők azok, akik háborús szabadrablás során halomra erőszakolnak nőket, vagy ők azok, akik minimális hatalommal felruházva mondjuk végtelenségig kegyetlenkednek a foglyokkal, belőlük jönne ki mindenféle szadista hajlam.
Különleges képességük, hogy bármikor megmagyaráznák maguknak, hogyan férne ez bele az ő magasztos keresztény értékrendjükbe.
De egyébként a Föld minden pontján, minden egyes kultúrában ott vannak, mindenhol ott van ez az embertípus egy stabil %-ban.
Na, nekem is elszaladt a fantáziám, bevallom. :)
De nekem legalább jó okom van ezekre asszociálni a leírtak alapján, jól ismerem már ezt a típust.
Korlátozottan művelt, valójában tanulatlan, egyszerű alakok, akik közben meg vannak győződve a felsőbbrendűségükről, és a nárcisztikus ego elhiteti velük, hogy egy széleskörű romlásban ők valami kiválasztottak, akiknek "van eszük".
A sikertelenség miatt frusztráltak, önkritika maximálisan hiányzik, komolyan elképzelik megint az egojukkal, hogy halál komolyan mindenki mással van gond, ha rájuk nem tartanak igényt, és ők az egyszem normálisak.
Értékekről, családról papolnak, miközben a legalapvetőbb gyengéd érzelmekhez sem konyítanak semmit.
Agresszív fantáziákat közölt azért, mert azt mondtam, hogy élvezetesebb volt az Olimpia megnyitója, mint az ő kommentjei. :)
Egy szóval sem mondtam, hogy azért, mert az nálam a kultúra csúcsa, vagy, hogy sikítva ujjongok a transz modellekre.
Csak annyit, hogy jobb szórakozás, mint az ő gyűlölettől csöpögő, agresszióval átitatott, félművelt, középszar helyesírással írott hozzászólásait olvasni.
Nem terveztem hosszú kommentet írni, mert tudom, hogy nem megy át belőle semmi, csak jön a totálisan érdektelen szájkarate.
Akiknek átmegy a hozzászólásom, azoknak meg alapból nincs szükségük felvilágosításra.
Csak annyit szeretnék, hogy ilyen bugyuta ember ne teljesen következmények nélkül ontsa a mocskot a saját felsőbbrendűségének teljes hitéban, hanem legyen legalább egy kellemetlen porszemnyi emléke, hogy valakinek feltűnt, mennyire buta és romlott, és mennyire semmi köze az értékekhez, amikről papol.
Nekem az is megfelel, ha jól felba.ssza magát, és jönnek a fantáziái megint a köpésről, verésről, tovább gerjed benne az agresszió, és átéléssel írja le, hogy mekkora antikeresztény korcs vagyok.
Legalább árt saját magának a gyűlölettel, idegbajjal, megemelkedik a kortizol szintje, annál több betegségre lesz hajlamos nagyon hosszú távon.
Ja, hát az nem nyugszik, ír egyszerre 3-4 választ is, biztos, ami biztos alapon 🤣
127
Mindenki tudja, hogy valójában ők nem járnának veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!