Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?
Figyelt kérdés
2024. jún. 30. 15:00
131/151 anonim válasza:
"Na akkor ki is a nyomorult? Hmm!"
Még mindig te.
132/151 anonim válasza:
Hát a mostani selejtes fiatal generáció képviselői közül nem is kellene 1 sem. Inkább elmegyek akkor k.rvázni az is jobban megéri már a mai világban főleg úgyhogy a mostani lányokat én már asszonynak sem nevezném. Nálam az asszony ott kezdődik aki már fiatal lány korában megtudta főzni a pörköltet tészta körettel. Én 12 éve fiú létemre már megfőztem mert engem pasi létemre érdekelt a főzés és együtt főztem sokat anyukámmal amit szerettem is csinálni. A mostani lányok tudnak szerintetek főzni? Na ugye! Kolbáaszt fogdosni már annál inkább, de ezt ti úgy sem értitek meg.
133/151 anonim válasza:
Jó, ez troll. :D
Szisztematikusan végigjátszik minden klisét.
134/151 anonim válasza:
Kérdező és Kétésfélpipás, a Nők felfelé fognak választani napjainkban, hiszen férfitöbblet van, így ez matematikailag is bizonyosság...
135/151 anonim válasza:
Ha nem hiszitek el olvassátok el a kérdés alatti válaszokat az 1-3 oldalon hogy a mostani nők a szimpla melós pasikról mit gondolnak és milyen jelzőkkel illetik meg őket. Én ehhez írtam válaszokat és ti úgy rám szálltatok mint az éhes nőstény szúnyog az emberre vagy mint az éhes vérszívó pióca! Mindegy agyhalottakkal nem érdemes foglalkozni, majd én foglalkozok a normális haverjaimmal akik sokkal jobb fejek mint itt ti ezen az agyhalállal mérgezett oldalon. Itt ha valakinek más a gondolkozása meg a világnézete mint a többségnek az úgy jár mint én.
136/151 anonim válasza:
Gyerekek, hagyjátok szerencsétlent, fékeznünk kell magunkat az ilyen személyekkel szemben, tiszteletlenség gúnyolódni vele.
Magától is fog még tucatnyi kommentet írni, de ha provokáljátok akkor 754-nél sem fog megállni.
Csak senki nem fogja beutalni vagy elzárni sajnos, vagy felfigyelni és kezeltetni, mert akár veszélyes is lehet.
137/151 anonim válasza:
Lehet viszont hogy az egyik ismerősöm mondta el a tutit hogy nem interneten és a foskeresőkön kellene ismerkedni ahol "férfitöbblet" van hanem élőben. Élőben azért kelendőbb voltam a lányoknak, hétfőn is rám nézett egy lány és mosolygott. Lehet én keresgélek rossz helyen és rossz úton haladok ez ügyben és az ez miatt kialakult frusztráltságomat vezetem le itt nektek. Ha már ilyen jófej haverjaim vannak lehet rájuk kellene hallgatnom nem az internetes lehúzó és egyben engem provokáló "trollok" ra!
138/151 anonim válasza:
136-os válaszoló! Igazad van részben de én itt az ugyanolyan melós pasikat védtem akiket az elkényesztetett hercegnők kigúnyoltak és ez az ami nem tetszik sok válaszolónak itt hogy valaki még a normalitást képviseli és a régi értékrendet nem ezt a mostani liberális woke őrületet. Mai világban nem szabad senkit megvédeni mert úgy jártok mint én. 1 VS 10 vagy akár 100!
139/151 anonim válasza:
Én élőben sem voltam vonzó senkinek...soha. Olyan szakon tanultam pl. ami nem igazán érdekelt, de jobban lehet vele keresni. Hátha így nagyobb sikerem lesz. Nem lett, mert miután végeztem, már nem volt olyan nagy a kereslet... Inkább a külsőségekre kell gyúrni ... 36F
140/151 anonim válasza:
Mindegy! Némítom ezt a kérdést mert ti veletek nem érdemes tovább vitatkozni, de most itt az elmúlt pár órában aki idetéved láthatta hogy régi értékrend VS mostani értékrend, hogy melyik lett a trentibb. Sajnos az utóbbi amiből én kimaradnék. Remélem hogy valaha megtalálom azt nőben is mint abban a pár haveromban akiket még a saját életemnél is jobban szeretek és velük tudok órákon keresztül beszélgetni nem úgy mint a mostani generáció képviselőivel akiknek annyi a szókincsük hogy: aham, ühüm, haat, igen, igeeen stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!