Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell helyesen kezelni a visszautasítást?
Ahogy olvasom a dolgokat én is egyetértek részben a 6.válaszolóval
Az én felvetésem pedig most az hogy előbb utóbb el fogunk odáig jutni hogy a kezdeményezés is a nőre lesz hagyva aztán a férfi veszi át azt a szerepet hogy “válogat”
Teljesen megbolondult világban élünk sajna
Hatos válaszoló vagyok, köszönöm szépen, hogy ennyi embertől jött a visszajelzés, hogy igazam van, nem viccből mondtam ezeket nyilván…
Azt alátámasztom, hogy az előttem levő kettő válaszoló is elmondta a tutit, valóban lehetséges, hogy ott fogunk egyszer csak tartani, hogy teljes mértékben a nők fognak már csak kezdeményezni, teszem azt akár 40-50 év múlva már simán lehet, amilyen gyorsan változtak a mostani világgal kapcsolatosan is a dolgok
Az előttem levőnek is teljes mértékig igaza van, egyenjogúság van, nem a régi világot éljük…
de ez kb olyan mintha adná alá a lovat meg ha van bnője miért lájkolgatja annak a nőnek a fotóját aki nemrég írt neki
de amúgy lehet azért nem kezdett velem mert nem akar munkahelyről nőt
De ha van barátnőjje, akkor ne is nyomulj! Ne akarj tönkre tenni egy kapcsolatot! Ő tudtodul adta, hogy foglalt!
Ha most ő is elkezdene veled flörtölni, akkor nem épp egy megbízható személy!
Lehet sokak képét lájkolja! Nem biztos hogy neki számít az a lájk úgy ahogy neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!