Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha egy félénk lány visszautasí...

Ha egy félénk lány visszautasított akkor már esélytelen hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

Zárkózott vagyok, és próbálkoztam egy félénkebb lánynál, de elutasított. Most úgy érzem hogy senkinek nem kellek, ha egy ilyen lány is visszautasított. Sosem volt barátőm eddig.

Mindig is azt éreztem hogy én sosem fogok kelleni senkinek, nem jövök be egy lánynak sem, főleg a zárkózott, csendes viselkedésem.

2020. szept. 3. 16:40
 1/7 anonim válasza:
Egy félénkebb lány sokkal valószínűbb, hogy visszautasít.
2020. szept. 3. 16:45
 2/7 anonim válasza:
Igen, hiszen mindenki tök ugyanolyan, csak TE vagy más, mint Mi.
2020. szept. 3. 17:47
 3/7 anonim válasza:

Te jó ég! Már hogyan lenne esélytelen az ÖSSZES ismerkedési kísérleted...?!

Hány éves vagy mindössze?

2020. szept. 3. 21:06
 4/7 anonim válasza:
Dude, az okés, hogy szomorú vagy.Viszont ha ilyeneket mondasz magadnak, azzal csak mártírkodsz.Amúgy meg ne beszélj szerencsétlenről Ennyire le, szerintem elég bunkón hangzik az, hogy "még egy ilyen nő is".Félénkségen lehet javítani, elsősorba legyen önbizalmad.Egy kapcsolattól nem leszel jobban, ugyanúgy visszatérsz ebbe az álapotba, ha vége a kapcsolatnak.Elsőre egyedül legyél boldog, utána párkapcsolatban.
2020. szept. 3. 21:29
 5/7 anonim válasza:
Már bocs, de aki így áll a nőkhöz, annak ne is legyen!
2020. szept. 3. 23:40
 6/7 anonim válasza:

Én azt mondom:

Aki így áll a nőkhöz, annak IS legyen!

2020. szept. 4. 01:02
 7/7 anonim válasza:

Sokszor a félénkebb lányok is a nagypofákért vannak oda, ne kérdezd miért. Sőt, én azt vettem észre egy félénkebb lány jobban lenézi a félénk fiúkat mint a nagyszájú lányok LOL.

Válaszolva a kérdésedre: a csendes, zárkózott viselkedést csak te nézed le, egyáltalán nem probléma ha valaki ilyen.

"ha egy ilyen lány is visszautasítottt"

...semmivel nem kevesebb, sem több, mint akármelyik másik lány, szóval feleslegesen akadsz ki ilyenen...ha nem tudod elfogadni magad, nem lesz önbizalmad és ezt fogod kifelé sugározni. Na ez nem vonzó szerintem egy csajnak, bár mit tudjam én hogy gondolkodnak ők. Mindenki más őszíntén szólva.

2020. szept. 4. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!