Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! mennyire vonzó számotokra egy kisebb pocak egy fiún?ez lehet visszautasító ok?
18 l
Én személy szerint vonzónak találom a kisebb pocakot, de csak ha tényleg kicsi
Akinél ez visszautasító ok, azzal nem is érdemes foglalkozni !
Én személy szerint imádom! :)
Szerintem nagyon szexis, kényelmes, puha.
Voltak izmos, vékony pasijaim is, de engem mégis mindig jobban izgatott a mozgó háj. Lehet, hogy ez perverz dolog?! :D
(Kort nem írok, házas vagyok és nem kérek privit.)
Szóval kérdező!
Szerintem tuti vannak még olyan lányok, akiknek bejön és nyugodj meg, szerencsére nem egyformák az ízlések.
Valaki mindig tetszik valakinek, még ha az átlag mást is tart szépnek, de mindig akadnak kivételek és pont miattuk nem kell beállni a sorba, nem szép a csontos test és a szúrós borda, a feszes hasfalat meg nem lehet olyan jól gyömöszölgetni! :)
Szerintem cuki és aranyos ha egy fiúnak van egy kis pocija
17/l
Nem tudom elképzelni, hogy egy pocakos fiú tetszen nekem, de ki tudja, hátha egyszer találkozok olyannal, aki ennek ellenére is tetszik. Ezt így nem lehet biztosra megmondani. Mint az előző válaszokból is látni, vannak olyanok, akiknek ez bejön.
Amúgy igen, lehet visszautasító ok. Nem felszínes vagyok, csupán tudom, hogy ha külsőre nem tetszik a fiú, akkor felesleges erőltetni. A szerelemnek igenis része a fizikai vonzalom, lehet belsőre tökéletes az adott fiú, ha nem vonzódom hozzá, akkor halott a kapcsolat. Olyan nincs, hogy nem számít a külső.
Ne haragudj, számomra taszító.
Nem gondolom, hogy emiatt felszínes lennék, egyszerűen nem tetszik.
Az más kérdés, hogy tényleg mit takar a pici pocak.
Ha van mellette izom és arányos a test, akkor nem lehet zavaró. De tudod van az a típus, akin látszik, hogy életében nem mozdult még el a gép elől, mindene piszkafa, de a hasa lötyög, na az nagyon nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!