Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kozel négy hónapja beszélek napi szinten egy nalam harom evvel kisebb sráccal (most 19 éves) s mostanában elkezdte mondani hogy ha majd találkozunk szeretne beszélni valamiről, lehetséges hogy le akar pattintani?
Figyelt kérdés
2020. jún. 13. 10:57
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül, bármi lehet, amiről beszélni akar veled.
2/8 anonim válasza:
Szerintem se kell egyből a legrosszabbra gondolni.. jó is lehet, amit mondhat
3/8 anonim válasza:
szerintem akkor írásban pattintana le, az könnyebb. szerintem bejössz neki, azt akarja megmondani.
4/8 anonim válasza:
Egyet értek a hármassal. Ha le akarna pattintani, azzal nem várna szerintem még a talákozásig.
5/8 anonim válasza:
22 evesen eddig jutottal, hogy gyk-ra kell ilyen kerdest kiirni...? De most tenyleg?
6/8 anonim válasza:
Szerintem azt akarja előkészíteni, hogy összejöjjetek.
Vagy esetleg van valami, amit kellemetlennek érez, és akkor szeretné elmondani.
#5, nem értem, miért baj, ha 22 évesen valaki tanácsot/véleményt kér...
Vannak itt bőven idősebbek is, akik szintén tesznek fel kérdést.
Elképzelhető, hogy nincs sok tapasztalatuk, amivel nincs is semmi baj (nekem se sok van 23 évesen, megyek is, elásom magam, hogy eddig jutottam...) Ennyi erővel akkor a család témakörben a szülők is eddig jutottak? Ugyanmár...
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi szépen 6 os 😊
2020. jún. 14. 07:55
8/8 anonim válasza:
Ha le szeretne pattintani, akkor nem is akarna találkozni alapból. Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!