Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért bunkók a csúnya nőkkel? Emberileg miért nem lehet kedvesnek lenni akkor is ha nem tetszik neki a nő?
Mert már nagyon unalmas, hogy a média által istenítve van a tehénség női körökben.
39F incel
#58:
Munkahelyet írt példának. És ezt is leírta:
"Ég és föld a különbség ahogy egy férfi a számára vonzó nőhöz viszonyul és ahhoz ha valakihez aki nem vonzó neki. Persze ez bizonyos szintig normális de miért van az hogy kifejezetten bunkók ha nem tetszik nekik a nő?"
"nem úgy kell elképzelni hogy leprásnak néznek,csak egyszerűen érezhető mennyivel kevésbé segitokeszek,mosolygósak"
Nem bunkóság, hogy nem annyira, nem olyan mértékben segítőkészek, mosolygósak. Mindenkinek lehet rossz napja, rossz időszaka és NEM KÖTELEZŐ mosolygósabbnak, kedvesebbnek lenni olyan emberrel NEMTŐL FÜGGETLENÜL aki nem bejövős számára!
Egyáltalán senki se ócsárolta szemtől szemben, ha úgy lenne, vagy provokálnák akkor tessék jelenteni a vezetőségnél, de nem hiszem el mert senki nem akarja elveszíteni a munkáját a csúnya kérdező miatt! És az sem igaz, hogy az összes férfikolléga csakis azért kedvesebb, mosolygósabb a vonzóbb nőkkel mert meg akarja dugni! Létezik barátság, jó kolléga visszony.
Ő eleve azt gondolja, hogy azért nem mosolyognak rá olyan szinten mert csúnya!
Nah hát akkor mit akar amikor a legrosszabbakat feltételezi róluk?
Egyenesen virít róla, hogy tiszta incel női kiadásban, aki mindenkit hibáztat, lenéz holott ő nem tud egy szintre lépni hozzájuk!!!
62: én nem róla írtam, hanem egy másik kérdésre, saját tapasztalatokból. Igenis volt tapasztalatom olyan férfival, aki BUNKÓ volt olyan nőkkel munkahelyen, akik nem jöttek be neki. És ez undorító dolog. Igen, van olyan nő is, de ritkábban.
Az meg nem mentség a bunkóságra, hogy vkinek nem tetszik egy testalkat, és megemlíti a body positivity movement, hogy legalább vedd emberszámba és ne hányd le.
Most se értem hogyha valakinek nem tetszel akkor miért kéne nyalni a hátsódat. Azt se értem hogy jött ide a body posivity amikor egy rakás szarság.
Ha egyszer dagadt vagy akkor fogyjál le, vagy lejjebb, ne légy lusta disznó.
Ha nem tetszik az orrod és van rá pénzed menj plasztikai sebészhez, vagy sminkelj.
Viszont mindenkinek vannak szépséghibái, senki se tökéletes.
Valakinek, minimum egy embernek az esete vagy, csak lehet te neked nem tetszik és nem tehetsz róla.
De a férfi se tehet róla, hogy a kérdező nem pálya nála.
Ezt el kell fogadni és nem azt lesni, hogy más nők elé piros szőnyeget raknak ki hanem dolgozni!
"Ha nem tetszik az orrod és van rá pénzed menj plasztikai sebészhez, vagy sminkelj."
Az a kedvencem amikor az amúgy helyes csaj rondának látja magát, elmegy a plasztik sebészhez és tényleg egy szörnyszülöttet csinál magából, mert az agya viszont olyan kicsi hogy fel nem fogja, a test a plasztik korrekció ellenére is változik!
#7 Olyan szinten bunkók, hogy pl simán félre is löknek az útból egy nekik nem tetsző nőt, esetleg az arcába csapják az ajtót.
Engem meg bevárnak, hogy előre engedjenek, segítséget ajánlanak fel, stb.Persze ezt csak hátsó szándékkal teszik.
Én minden nővel kedves vagyok, amíg nem kezdenek el a magasságommal csesztetni!
Jellemző viszont, hogy a rondább, dagadtabb nők előbb kezdenek el kéretlen megjegyzéseket tenni, fszom tudja, talán kompenzálni próbálnak valamit.
"dagadtabb nők előbb kezdenek el kéretlen megjegyzéseket tenni"
A dagadt, ronda nőnek mindig is nagyobb volt/lesz a pofája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!