Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért bunkók a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért bunkók a csúnya nőkkel? Emberileg miért nem lehet kedvesnek lenni akkor is ha nem tetszik neki a nő?

Figyelt kérdés
Ég és föld a különbség ahogy egy férfi a számára vonzó nőhöz viszonyul és ahhoz ha valakihez aki nem vonzó neki. Persze ez bizonyos szintig normális de miért van az hogy kifejezetten bunkók ha nem tetszik nekik a nő? Hol az alap kedvesség a másik ember iránt?
2024. márc. 26. 12:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
100%

"Azért aki így hív egy nőt, az se éppen alkalmas bármilyen kapcsolatra..."

Aki így hívta (nyíltan) az egy sok évtizedes házasságban élő pasas, akit eléggé kedvelnek a nők

Nyilván nincs abban a korban hogy kurogassa őket, de enélkül is egészen kedvelik

A nő pedig ronda kicsit, de nem vészes az arca, inkább testileg visszataszító, de jellemre is visszamaradott tényleg

2024. márc. 27. 10:33
 92/97 anonim ***** válasza:
#91 Mire gondolsz az alatt, hogy jellemre is visszamaradott?
2024. márc. 27. 10:42
 93/97 anonim ***** válasza:
100%

92#

Gyerekes jellemű és buta

A stílusa is gyerekes, meg sem próbál nőiesen és éretten megjelenni, viselkedni

Az a fajta lány akinél pedofilnak éreznéd magadat férfiként ha szexelnél vele

2024. márc. 27. 12:06
 94/97 anonim ***** válasza:
14 nagyon átérzem ugyan ez csak én pasi vagyok (vagy olyasmi),de amit leírtál full mint ha én írtam volna. Kerülöm is a társaságot vannak pillanatok amikor jól érzem magam de alapból nem. A társkeresésről meg ne is beszéljünk egész jól feladtam és elfogadtam hogy esélytelen és egyet is értek a nőkkel az az nem őket hibáztatom miért is tenném.
2024. márc. 28. 18:42
 95/97 anonim ***** válasza:
Az itt válaszoló nőktől kérdem ti szívesen barátkoznátok egy átlag alatti pasival,akinek nagyjából ugyan olyan helyzetekkel kell megküzdeni mint nektek? (mielőtt valaki jönne azzal hogy barátság extrákkal vagy társat keresek mindegyikre nem csak barátkozni szeretnék,kevés nő van az életemben jó lenne tanácsot kérni stb) 27
2024. márc. 29. 13:52
 96/97 anonim ***** válasza:
95 vagyok a 27F az F le marad
2024. márc. 29. 14:48
 97/97 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyszeruen nem vagy jo helyen. Nem minden munkahelyen van bunko viselkedes es rosszindulatu kibeszeles.
szept. 3. 17:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!