Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ilyen feltételekkel barátnőt keresnem vagy mondjak le a boldogságról?
Nekem a szex a nő öröméről szó, de sajnos túl kicsi a méretem, ezért sose aláznám meg magam azzal, hogy merev farokkal levetkőzzek egy nő előtt. Szóval az lenne a szexuális életünk, hogy bármikor kielégítem a nőt kézzel/szájjal/segédeszközzel, de behatolásos szex nem lenne.
Más területen nincs olyan, ami kizárná a párkapcsolatot.
Így lehet találni hűséges nőt?
Én egy új válaszoló vagyok. Beleolvastam a válaszokba, és csak annyit tennék hozzá, hogy lehet találni ilyen nőt, de csak akkor ha eljutsz vele addig hogy egyáltalán legyen szex.
De ha már a komplexusaid miatt ismerkedni sem mersz, nem engedsz senkit közelebb lelkileg magadhoz, akkor ezek a szex részleteivel kapcsolatos dolgok elő sem fognak kerülni. Nyilván nem első látásra (első találkozáskor) fogod neki ecsetelni az ilyen jellegű "problémádat".
Szerintem előbb mindenképpen egy barátsághoz hasonló módon kellene közelíteni a nőkhöz, így később láthatod hogy ki lenne elve vevő a személyiségedre. De ilyen "közvéleménykutatás-szerűen" nem lehet (és nem is fogod) megtudni hogy valójában ki lenne vevő rád (mint emberre), és ki az aki nem csak egy f*szt (elnézést a kifejezésért) lát benned, hanem attól sokkal többet. Ha már az ismerkedés elején a centiken rugóztok akkor megette a fene az egészet.
Amúgy eleve vannak kis libidóval rendelkező lányok (esetleg szürke aszex), vagy akik alapból aszexuálisak. Ezek a nők is megfelelő partnerek lehetnek a számodra.
De ha már az elején el vannak üldözve mert állandóan a méret van a porondon, akkor sosem jutsz ebben a témában egyről a kettőre.
Jó hír még az, hogy később 50 éves kor körül a nők klimaxosak lesznek (amúgy van férfi klimax is), és sokan nem is igénylik ilyen módon a szexet, tehát még akár emberedre is találhatsz kérdező. De ehhez kell a megfelelő személyiség is, nem csak a folyamatos borúlátás, centizgetés.
Nem kitalált dologra szeretnék választ. Tudom, hogy mi van más kérdéseknél.
Nem nem merek, hanem felesleges. Amit linkeltem hosszú történetet, hogy mitől alakul ki a komplexus, arra se reagált senki. Ahogy sok másra se.
Ha lenne problémám, amin tud terapeuta segíteni, már rég elmentem volna hozzá.
Jó a metrós példa.
Azok a tények a valóságban léteznek. Nem hoztál semmit arról, hogy melyik méret a nők hány %-ának jó. Akkor te hidd azt, hogy félek a nőktől.
Ez az elejétől kezdve egyértelmű. Azért nem ír ki róla kérdést, amit mondtam, mert ő is tudja, hogy kiröhögnék.
Köszi a választ. Az aszex sajnos aszexet akar. Örülök, hogy van esélyem ilyen kapcsolatra. A személyiségem szerencsére jó, mások szerint is. Szeretni szokták. A borúlátásnak más oka van.
"Azért nem ír ki róla kérdést, amit mondtam, mert ő is tudja, hogy kiröhögnék."
Többször is belinkeltem a kérdésem, amit feltettem a témában. Egyszer sem reagáltatok rá. Szóval nem kéne!
Mert az a kérdés nem arról szól, amit írtam.
Pontosan arról szól kérdező
A gyengéje az hogy gyakoris közvéleménykutatás, tehát nem hiteles. De attól még jó iránymutató. Jól mutatja hogy te tévúton jársz. Azt mutatja hogy a nök többsége kielégítve beéri kisebb mérettel is.
Te pedig ezt nem hiszed el
1:nem arról szól
2:beéri=ha nincs ló, jó a szamár is
"ha nincs ló, jó a szamár is"
Ez most pontosan azt mutatja hogy teszel a nőkre, arra hogy a nő elégedett és boldog-e vagy sem
Nem érdemes kifejtenem, mert ugyis teszel az egészre
Egyszerűen nem fogod tudni felfogni azt amit sosem mertél átélni. A szexualitás megértésének teljes hiányában, őrült rögeszmésen felesleges magyarázni hogy nem kell tökéletesnek lennie senkinek ahhoz hogy maximálisan elégedett legyen mindkét fél.
A nőnek sem, és a férfinak sem, egyik fél sem szokott tökéletes lenni, és mégis van fergeteges szex. De ha mentálisan nem vagy rendben, akkor nincs jó szex. Nem csak rád célzok, tapasztaltam is hogy a szexhez fejben kell rendben lenni. Gyanítom hogy a mentális zavarod miatt fel sem állna a cerka éles helyzetben, de pusztán csak azért nem mert mentálisan súlyos zavarokban szenvedsz ilyen téren
Biztos megvolt rá az ok hogy ilyen lettél
Na erről beszéltem. Honnan szedtél ennyi kitalált fszságot? Nem tudok olyannal beszélni, aki másik univerzumban jár. Ezt rossz volt olvasni, hogy valaki ilyen értelmezési szinten van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!