Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ilyen feltételekkel barátnőt keresnem vagy mondjak le a boldogságról?
Nekem a szex a nő öröméről szó, de sajnos túl kicsi a méretem, ezért sose aláznám meg magam azzal, hogy merev farokkal levetkőzzek egy nő előtt. Szóval az lenne a szexuális életünk, hogy bármikor kielégítem a nőt kézzel/szájjal/segédeszközzel, de behatolásos szex nem lenne.
Más területen nincs olyan, ami kizárná a párkapcsolatot.
Így lehet találni hűséges nőt?
"Meg ha most leírok konkrét esetet, akkor az lesz mondva, hogy KITAÁLOOOOD meg NEMIGAAAAZ, így minek?"
Egyszer már mondva lett egy konkrét eseted, és nem mondtuk hogy nem igaz.
Az volt az amikor megbőgetted szegény csajt mert csóri azt hitte te normális vagy, aztán koppant hogy nem. Az igen kellemetlen lehetett.
Szerintem felesleges is mesélned többet, talán inkább a kérdező mesélhetne, de ő még azt sem mer, egy anomim oldalon sem
"hogy megmagyarázza neked azt, hogy valójában te mekkora lepedőakrobata vagy"
Senki nem írta, hogy lepedőakrobata.
A válaszaiból kiderül, hogy nincsen szexuális tapasztalata, és az is, hogy súlyosan méretkomplexusos, és nem is szeretne ezen változtatni, tehát se pszichológust, se más terapeutát sem érdemes neki javasolni, mert értelmetlen.
Önbizalom és szexuális önbizalom nélkül soha nem lesz egy férfi lepedőakrobata. Ehhez fejben kell rendben lennie, nem pedig a centiken múlik.
161-162: Vagyis nem tudsz írni számtalan elutasításos sztorit, ami személyes.
Ne ülj fordítva a lovon, a hozzád hasonlók bizonygatják, hogy kb. senkinek nem jó (100-ból 99-nek nem), és aki mást mond, az hülye. Bocsi, de én egy szóval sem mondtam, hogy mindenkinek, vagy a nők 99%-ának jó a kisebb méret, gőzöm nincs, de azt biztosan tudom, hogy nem kukába való automatikusan, és sokkal több nőnek rendben van, mint azt gondolnád.
166! Egy szóval nem írta, hogy nincs szexuális tapasztalata, sőt az egész kérdés éppen arról szólt volna, hogy így "pénisz nélkül" mennyit ér, hát ez nem derült ki! (pedig ez engem is érdekelt volna, de várj csak, itt kitaláltátok, hogy én meg a kérdező ugyanaz vagyunk 😂, mert ilyen gondja nincs a férfika jó részének, áááh nincsen...)
Mintha valaki, akinek fóbiája van a metrótól megkérdezné, hogy juthat el Kőbánya-kispestről Óbudára metró nélkül de mégis tömegközlekedéssel, akkor mindenki azt magyarázná, hogy hát valójában ne félj a metrótól, mert milyen jó az, vagy Hülye vagy te hülye, akkor menjél gyalog.
Nehéz nem ragaszkodni a tényekhez.
Nem csak azzal.
Még mindig nem félek a nőktől. Simán beszélgetek velük is.
Az arány a lényeg. Milyen méret hány %-nak jó.
"Nehéz nem ragaszkodni a tényekhez."
Ezek a tények kizárólag a te fejedben léteznek
"Még mindig nem félek a nőktől. Simán beszélgetek velük is."
Nem is a nőktől félsz, csak a velük való szextöl rettegsz
Ez pont olyan mint egy fóbia, rettegés a szexuális aktustól
"Az arány a lényeg. Milyen méret hány %-nak jó."
Erröl is hoztam adatokat, ha már te nem tudtál hozni. Csak le se tojtad
Nem baj, ma a bébirépa akcióba lép, és mindenkinek nagyon jó lesz. Kivétel neked és a haverodnak kérdezö.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!