Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ebben az országban jellemző, hogy a 30-40 éves, szüleikkel élő férfiakat a nők legalább 95%-a elutasítja?

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 21:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/128 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagytok ti egy kicsit, hmmm... 🤔, felszínesek?"

Nem. Ha látsz egy kövér nőt, nem lesz vonzóbb számodra, ha valamilyen betegség miatt kövér.

2023. nov. 20. 11:45
 122/128 anonim ***** válasza:
47%

115

Te leállnál köver nővel? Nem? Felszines vagy akkor

2023. nov. 20. 15:10
 123/128 anonim ***** válasza:
22%

Egy gyerekes nőnek még a mai nőközpontú elcseszett világban sincs számottevő párkapcsolati értéke, akár egy mamahoteles férfinak. Azt pedig hogy szexuális értékük lehet az ilyen nőknek is, ne keverjük a párkapcsolati értékekkel!

A gyerekes nők legalább olyan szinten kerülve vannak mint a csóró mamahoteles lúzerek, hiszen hasonló kategória. Csak ugye a mamahotelesnek még így is tóbb párkapcsolati értéke van, hiszen egyrészt a helyzetén lehet változtatni (akár önerőből, akár összeköltözéssel történik) másrészt a mamahotel egy sokkal elviselhetőbb apróság a gyerekhez képest. Egyszerűen túl sok egy gyerek, pláne ha több van, azt egy férfinak komoly kihívás elviselni, ami erősen degradálja az illető nő értékét.

Szóval nyugodtan el lehet itt utasítani a mamahoteles férfiakat, hiszen nekik is sokkal jobb egyedül mint más gyerekével bajlódni

2023. nov. 20. 22:41
 124/128 anonim ***** válasza:
63%

Jajj 2 pipás fejezd már be.

Unalmas a hülye szöveged.

Te minek vagy gyerekes nővel...senki nem tart pisztolyt a fejedhez, ja nem kellesz másnak, oké.

Nem kell gyerekessel összejönni, mi meg nem viselünk el egy mamaszállodást. Nem gyerek kell hanem FÉRFI! Aztán gondolsz amit akarsz.

2023. nov. 20. 22:55
 125/128 anonim ***** válasza:
0%

123!

Nagyon undorítóan nyilatkozol a gyerekes nőkről, gyerekekrôl.

Nekem nem kéne gyerekellenes b.zi.

Ahogyan férfinak sem kellenél akinek gyereke van. Undorító vagy.

És nem ugyanaz a kettő.

A mamahoteles meg miért változtatna?? Van enni inni mosva főzve. Soha nem fogsz leválni az anyádról.

2023. nov. 22. 06:23
 126/128 anonim ***** válasza:
51%
Milyen nagy szád van mamahoteles, ahhoz képest hogy te semmit nem értél el az életedben.
2023. nov. 22. 06:25
 127/128 anonim válasza:
Egy ilyet ismertem közelebbről, kényszerűségből kellett kapcsolatban lennem vele. Sok kapcsolatából mindegyik úgy alakult, hogy elég hamar felment a nőhöz, elmondta hogy mi volt vele aznap, majd megdugta. Kb ennyiből ki is merült a kapcsolatuk. A barátnői soha semmit nem kaptak tőle, soha nem adott, csak elvett. Ahogy mondta, hogy ő haza, az otthonába nem vitte volna az egyiket se..., még a 10 éves kapcsolatát sem (!!!). Sok nője volt. Alig akartam elhinni, hogy ennyire alacsonyak voltak a barátnői elvárásai. Igazi lúzer fasz volt- elmondása szerint 49 év alatt 50 (!!!) nője volt, és ebből 7-re emlékezett... Soha nem csinált magától semmit, a szülői házban ahol egész életében, s most már csak az anyukájával él, sem újított fel semmit, azóta úgy van minden, amióta meghalt az apukája, kb 15 éve. Nagy dumás, és nagyon jófejnek tartja magát. Alig bírtam udvariasan elutasítani, folyamatosan célozgatott rá, hogy nagyon szívesen feljönne hozzám. A szüleimet is be akarta szervezni, találkozni akart velük, mert biztos volt benne hogy megkedvelnék őt - mert "én jófej vagyok" - így bebiztosítva a helyét nálam. Nem érdekelte, hogy nem vonzódom hozzá, mert ő igen, és az neki elég volt. Nem érdekelte, hogy máshogy gondolkozom a világról, és mind érzelmileg, mint szellemileg partnernek alkalmas férfi érdekelne csak, mert én jó lettem volna neki, és tovább nem volt képes gondolkodni, hogy van a másik ember, és annak is számít, hogy jól érezze magát a másikkal. Nem lehetett visszautasítani, mert nem akarta meghallani. Rémálom volt. Megkönnyebbültem amikor megszabadultam tőle.
2023. dec. 2. 18:28
 128/128 anonim ***** válasza:
44%

10

Ha már az anyja nyakán élősködik 40 éves koráig ingyen, csak össze tud szedni egy lakás beugróra valót-.

2023. dec. 2. 19:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!