Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ebben az országban jellemző, hogy a 30-40 éves, szüleikkel élő férfiakat a nők legalább 95%-a elutasítja?

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 21:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/128 anonim ***** válasza:

Most is megtudtuk, hogy a diplomas az atlag. Remeljuk, neked nincs diplomad, erettsegit sem adnek annak, aki nincs tisztaban azzal, hogy atlag.

39F incel

2023. nov. 19. 00:16
 102/128 anonim ***** válasza:
64%

99

Eleggé illuziorombolo, ha időre kell szexelni, és nem lehet spontán. Én inkább kihagyom a mamahoteles pasikat. Számomra nem vonzó, ha valaki nem vált még le a szülőkről

2023. nov. 19. 06:27
 103/128 anonim ***** válasza:
35%

"Eleggé illuziorombolo, ha időre kell szexelni, és nem lehet spontán."

Pontosan, az. Ezért nagy probléma hogy gyereke van, sokkal komolyabb ilyen téren mint a mamahotel.

Jóformán így kvittek vagyunk ilyen szempontból. Bár inkább a gyerekes nő kerül alárendelt helyzetbe ilyenkor, de a férfinak kell alkalmazkodnia hozzá, ha belemegy egy ilyen kapcsolatba

2023. nov. 19. 07:43
 104/128 anonim ***** válasza:
44%

Mér kerülne a nő alárendelt helyzetbe?

Sztm még így is gázabb a mamát kerülgetni, mint a gyereket.

2023. nov. 19. 07:56
 105/128 anonim ***** válasza:

Szerinted persze 104#

Aztán a valóság meg szembeköp

Egy gyerek nevelése iszonyatos teher, rengeteg idő és energia

Ehhez alkalmazkodni pedig sokkal (nagyságrendekkel) nagyobb áldozat, mint hogy mama éppen otthon van és nincs nálunk szex (nála ugye alapból nincs rendes szex ha a gyerek otthon van)

Mivel én alkalmazkodok hozzá ezért ő kerül alárendelt helyzetbe, hiszen őt nehéz elviselni, nem engem. Persze találna szexpartnert könnyen (olyat is aki egyedül él) de párkapcsolatot érthető módon kevésbé, esetében nagyon nem.

Így alárendelt helyzetbe kerül

Nem is lehetnék vele együtt ha nem így lenne

2023. nov. 19. 08:53
 106/128 anonim ***** válasza:
29%

Így van, egyetértek a #105-el

Egy gyerekes anyukával sokkal nagyobb teher találkozni vagy szexelni mint az, hogy a férfi az anyjával él. Egy férfinek az anyja nem fogja zavarni azt, hogy szexelni akarnak. De egy kisgyereket nevelni kell, etetni kell, játszani vele. Ez elég gáz. A nőhöz kell alkalmazkodni. Én randiztam már olyan nővel aki az első randin elhozta az 5 éves gyerekét. Minden percben a gyerek az anyjához beszélt. Mi pedig nem tudtunk beszélgetni úgy mint egy normális randin. A nő 3 mondatot nem tudott végig mondani úgy, hogy ne szólt volna közbe a csemetéje. Az anyja pedig leste minden szavát. Akkor megfogadtam én többet nem randizok olyan nővel akinek kisgyereke van.

2023. nov. 19. 09:51
 107/128 anonim ***** válasza:
62%

Ultragáz!!

Meg férfiatlan .

Mama mos főz takarít rá mint egy hulyegyerekre, nekem biztos nem kéne ilyen .

2023. nov. 19. 15:55
 108/128 anonim ***** válasza:
29%

#108 Ez egy szuperhasznos válasz! Esetemben ez úgy nézett ki, hogy én intéztem szinte minden ügyet, én takarítottam és mostam magamra, anyám pedig néha tőlem lopkodta a ruhákat, mert ő arra is lusta volt. Főzés pedig nem volt, rendeltünk kaját, amit tulajdonképpen én fizettem, mert évekig minden pénzem elszedte, miután elváltak apámmal. Jártam dolgozni, ő pedig sziesztázott az ágyban, még akkor is, amikor este megjöttem a melóból. Igaz, kicsikét depressziós volt akkoriban.

Erről mi a véleményed?

Ja, tudom, hiperultragáz!

2023. nov. 19. 17:08
 109/128 anonim ***** válasza:

105 engem nem köp szembe kösz 😅. Van gyerekem sose volt belőle gond, szex is bőven volt és nem voltam alárendelve. Én külön élek egy 30 feletti pasitól is ez a minimum sztm! Nem! Nem kerülgetem anyukát, volt ilyen köszi mégegyszer nem lesz.

Ha nehez elviselni nem illetek össze, nem kötelező gyerekessel se együtt lenni.

Amúgy ha te alkalmazkodszeg viseled el, akk nem feltétlenül a nő van alárendelve, hanem te🤣.

Én esetemben meg találok gyerekkel is normális kapcsolatot. Ne most rá ezt mindenkire a saját példádból. Amúgy meg te találsz mást? Akkor keress mást, nem is értem minek vagy vele..

Nem is lehetnél vele együtt ha találna mást, ezek szerint tese kellesz amúgy másnak 😆.

106 van ilyen, de egy csomó anyukánal nem ez van. Nekem pasival is volt ilyen hogy ő hozta a gyereket, én is megtehettem így is hogy nem gyerekesrt választottam.

Szíved joga, de a nőknek is az hogy nem kell mamamhoteles. Ugyanis a legtöbbre ahogy írjak anyuci főz, mos, takarít...nekem viszont férfi kell nem még egy gyerek 😄.

Meg 108 előszedte minden pénzed. Nekem erről az a véleményem, hogy jó hülye vagy hogy nem léptél le. Na ilyen életképtelen pasi nem kéne, te meg anyádnak hódoltál be.

2023. nov. 19. 17:36
 110/128 anonim ***** válasza:
Bocs az elírásokért...
2023. nov. 19. 17:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!